ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η πολιτική αλητεία στη Γλυφάδα σήμερα το 2012

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012.
Γλυφάδα web.

Ο Γλυφάδα web ξεκίνησε την λειτουργία του ως συνέχεια του Γλυφάδα FM 90,6 ΜΗΖ που κατέσχεσαν επανελλημένα οι έμμισθοι της διαπλοκής και υπηρέτες κομματικά εγκάθετοι Νέας Δημοκρατίας και Πασόκ με κατάχρηση εξουσιών και καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Το ουσιαστικό πρόβλημα ελλειπούς ενημέρωσης ήταν και παραμένει υφιστάμενο και δέσμιο διαπλεκόμενων συμφερόντων που νέμονται διαχρονικά την Γλυφάδα και κατ' επέκταση το κοινωνικό σύνολο για ευνόητους λόγους, το οποίο το οδήγησαν σε κατάσταση αναλγησίας και παντελούς ελλείματος συνείδησης.

(Υπάρχει έστω και ίχνος συνείδησης ειδικά στον δήμαρχο Γλυφάδας του παρόντος, και σε σειρα διοικούντων στη πόλη μας;) Θα ήταν άλλες οι πρακτικές εαν υπήρχε.

Είναι σαφές οτι μετά απο σειρά ενεργειών με παραβίαση κάθε κείμενης νομοθεσίας και του Συντάγματος, οι υπηρέτες των διαπλεκομένων συμφερόντων σχεδίασαν την φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη και του Πρωτεργάτη των FM στην Ελλάδα, με κατάχρηση εξουσιών, και παραποίηση της αλήθειας με δόλο επανελλημένα.

Μετά την πάροδο αρκετών ετών και εκατοντάδων αιτήσεων,υφίστατε το απόλυτο της καπηλίας σε μια χώρα κωλοχανείο που πολιτικοί σε συνεργασία με διορισμένους πράτουν οτιδήποτε εις βάρος κάθε δημοκρατικής υφιστάμενης δομής της κείμενης νομοθεσίας και του Συντάγματος.

(Ακριβώς το ίδιο και σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα, με άτομα αμφιβόλου αποδεδειγμένα ποιότητας που συντηρούν το πλαίσο της διαπλοκής και την χρηματοδότηση συγκεκριμένων ατόμων, και την υπονόμευση των υπολοίπων) Βέβαια παρουσιάζουν δημόσια γενικευμένα κείμενα ώστε να θεωρεί ο κάθε δημότης οτι ακολουθούν δημοκρατικές διαδικασίες.

Θεωρώ οτι οι περισσότεροι γνωρίζουν τι ισχύει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, και τι υφίστατε με κάπηλους και καταπατητές διαπλεκόμενους με σειρά Μ.Μ.Ε όλων των μορφών, και τους υπηρέτες τους σε όλα τα επίπεδα εξουσιών και όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα. (Επίσης με απατεώνες πολιτευόμενους οι οποίοι καπηλεύονται την δημοκρατία και εμπλέκονται με την πολιτική καθαρά για ιδιοτελείς λόγους και συμφέροντα)

Είναι σαφής ο λόγος εμπλοκής μου με την Ενημέρωση και την δημοσιογραφία σε μια Χώρα που ενα πολιτικό κατεστημένο σε άμεση συνεργασία με εγκάθετους διορισμένους αυτών, υπηρετούν διαπλεκόμενα και συγκεκριμένα κέντρα της πλουτοκρατίας, με εξαγορασμένους έμμισθους παπαγάλους που επ' ουδενί δεν κάνουν δημοσιογραφία, απλά υπηρετούν τα αφεντικά τους,  και δεν παρουσιάζουν το ελάχιστο όταν αυτό στρέφεται κατά των συμφερόντων των διαπλεκομένων.

Θα θυμίζω σε αγνόμωνες και απατεώνες σε τοπικό επίπεδο ότι: Όταν κατέθεσα σύνομα αιτήσεις και χρηματικά παράβολα σε Υπουργεία πουλημένων πολιτικών για τοπικό Μ.Μ.Ε, στη Γλυφάδα δεν υπήρχε τίποτα απολύτως.

Τοπικό Ενημερωτικό blog Στη Πόλη.

Επικοινωνία: glyfadaweb@gmail.com 

(ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ),

Tηλ: 210-9640965,

Υπεύθυνος: Γιάννης Κουρδομένος.

ΥΓ: Ειδικά στη Γλυφάδα μετά απο δεκαετίες καθημερινής λειτουργίας, το σύνολο των εμπλεκομένων με τα κοινά σκόπιμα υποβάθμιζε τον χαρακτήρα αυτούσιου τοπικού Πολιτισμού και Δημοκρατικής πλουραλιστικής πολυφωνικής ισότιμης παρουσίας της τοπικής κοινωνίας στα ερτζιανά με βάση την ΓΛΥΦΑΔΑ. (Αυτοί ονομάζονται Γλυφαδιώτες;)

(Είναι αυταπόδεικτο οτι συνολικά οι εκλεγμένοι - πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων - υπηρετούσαν και υπηρετούν διαπλεκόμενα συμφέροντα εντός των στενών τοπικών ορίων της Γλυφάδας, όταν είναι γνωστό ποιός είναι ο ρόλος τους στην τοπική κοινωνία)

Οι μεθοδεύσεις ακόμα και σήμερα το 2012 υποβάθμισης (με αυταπόδεικτα διαδικασίες των δυο μέτρων και σταθμών) και μη ανάληψης υποχρεώσεων των εκλεγμένων, καταμαρτυρούν την πολιτική αλητεία ανεύθυνων απατεώνων.

Εαν κάνω λάθος, και είμαι εμπαθής η συκοφάντης, καλούνται να το αποδείξουν.

*(Για όποιον, η όποιους αμφισβητούν το ελάχιστο, εχω το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων και τα στοιχεία μου είναι καταχωρημένα στο γραφείο τύπου του Δήμου Γλυφάδας, και στον Γλυφάδα web)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πολιτική αλητεία στη Γλυφάδα σήμερα το 2012 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">