ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκδοση ενημερωτικού εντύπου Δήμου 23.800,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) με απόφαση του Κώστα Κόκκορη

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012.


Έκδοση ενημερωτικού εντύπου Δήμου 23.800,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) με απόφαση του Κώστα Κόκκορη και μόνο αυτού του ''ανθρώπου'' που πραγματικά σήμερα και μετά το σύνολο όσων γνωρίζουν όλοι οι δημότες Γλυφάδας, ειναι να απορεί ακόμα και ο κάθε αδαής για τις αποφάσεις του.

Σε ενα παρόν που το χαρτί και ειδικά τα έντυπα χάνουν κάθε αξία, διότι σχεδόν το σύνολο επιλέγει ηλεκτρονικές μορφές ενημέρωσης, ο συγκεκριμένος δήμαρχος μας οδηγεί προ του 1821 στην περίοδο της τουρκοκρατίας, που ο κάθε πασάς έπαιρνε την όποια απόφαση ερήμην των υπολοίπων, και φροντίζοντας να πληρώνουν αυτοί που ουδέποτε ο ίδιος εχει ενδιαφερθεί όπως οφείλει, ώστε να κάνει αυτοπροβολή και με τα χρήματα όλων εμάς να μας πείσει οτι είναι ο ιδανικός Δήμαρχος και ο άνθρωπος που φροντίζει για το γενικό καλό της Πόλης και όλων.

Ο κάθε συμπολίτης και συμπολίτισσα στη Γλυφάδα πρέπει να συγκεντρωνει το σύνολο των αποφάσεων και ενεργειών ενός δημάρχου που μας προσβάλει συνολικά, και φροντίζει να μας μεταφέρει σε εποχές περασμένες και στη συνείδηση του συνόλου απορριπτέες.

Συμπολίτες σας καλώ να κρίνετε όπως απαιτείται και χρειάζεται τα πεπραγμένα ενός ατόμου το οποίο δεν διαθέτει ίχνος αξιών, δημοκρατικής συνείδησης, και αυταπόδεικτα ευφυείας σε εποχές και περιόδους Υφεσης (όμως οχι για τον ίδιο και την παρέα του που νέμονται και καπηλεύονται τα χρήματα όλων εμάς)

Εαν ήθελε πραγματικά να ενημερώσει το σύνολο των δημοτών Γλυφάδας, είναι γνωστό τι έπρεπε και πρέπει να ακολουθήσει σήμερα και σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής. (Σε μια Πόλη που σήμερα υπάρχουν αρκετά Εντυπα και Ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε με καθημερινή λειτουργία, και σαφώς τα επιλέγουν χιλιάδες συμπολιτών μας, μπορούσε να κάνει ανάθεση της εργασίας σε συμπολίτες και τοπικά Εντυπα και ηλεκτρονικά μέσα)

Εαν θεωρεί οτι είναι ευφυής ας με δοκιμάσει (και δεν πειράζει ας θεωρούν όλοι οτι θα πετάξει ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 20.000 - 30.000 χιλ. ευρώ, άλλωστε εχουν πετάξει εκατομμύρια μέχρι σήμερα όλες οι διοικήσεις) με αυτά τα χρήματα στήνω σε τοπικό επίπεδο ενα μέσο ανάλογο με τον ΣΚΑΙ. (ούτε ίχνος απόκλισης, μάλιστα σε HD ποιότητα και με τεχνολογία αιχμής, όμως ο κ. Κόκκορης και οι λοιποί σε τοπικό επίπεδο Υπηρετούν Διαπλεκόμενα και διαπλεκόμενους)


(ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ''SOSIALISTH'' ΚΟΚΚΟΡΗ;)



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Μέχρι το τέλος οι συμπολίτες μας θα κρίνουν και θα αξιολογούν τις κινήσεις ενός ακόμα υπονομευτή σε τοπικό επίπεδο, και ενός ανθρώπου που δεν διαθέτει ούτε ίχνος δημοκρατικής συνείδησης. (Καλύτερα για το συμφέρον του συνόλου των δημοτών Γλυφάδας να αγόραζε με τα 23.800,00 € χαρτί υγείας και να το παρείχε στο σύνολο των δημοτών, είναι βέβαιο οτι θα παρείχε ουσιαστική συνδρομή υπέρ του κάθε νοικοκυριού)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκδοση ενημερωτικού εντύπου Δήμου 23.800,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) με απόφαση του Κώστα Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">