ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεκαήμερο Εκπτώσεων στη Γλυφάδα - 5 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012.

Ο Εμπορικός σύλλογος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας προγραμματίζουν εκδηλώσεις στη Πόλη για την τόνωση της τοπικής αγοράς, σε μια πόλη και ευρύτερη περιοχή όπου ακόμα και σήμερα νέμονται τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Είναι γνωστό οτι σήμερα το 2012 στην Νότια Αττική δεν υπάρχει ούτε ενα μέσο των δημοτών (Δεν άφησαν τίποτα διαπλεκόμενα και υπηρέτες της διαπλοκής με χρήση όλων των όπλων που διαθέτουν) όμως έχουν πρόσβαση όλα τα διαπλεκόμενα και πολιτικά. (Αυτό βέβαια δεν ενοχλεί κανένα απο το σύνολο σχεδόν των εκλεγμένων, όπως και τους δημότες οι οποίοι δηλώνουν με παρρησία οτι είναι ''Γλυφαδιώτες'' όμως συνολικά παθητικοί αποδέκτες - αποδέκτριες διαπλεκόμενων και πολιτικών Μ.Μ.Ε)

Σε μια πόλη πέρασμα... και χωρίς ίχνος ουσιαστικών πολιτισμικών δομών (βάση της διαμόρφωσης που γίνετε ειδικά τις τελευταίες τετραετίες απο  άτομα που δεν έχουν την εντοπιότητα) υπάρχει και μπορώ να γνωρίζω καλύτερα απο τον καθένα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, αν και για το σύνολο των δήθεν σε τοπικό επίπεδο, είμαστε μια HIGH κοινωνία της βιτρίνας και των εντυπώσεων, χωρίς ουσιαστικά να υφίστατε το ελάχιστο αυτούσια πολιτισμικό τοπικό στοιχείο.


Είναι γνωστά τα φαινόμενα και τα εχουν αναλύσει διεξοδικά και άλλοι σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες με τίτλους  Γλυφάδα πόλη χωρίς αύρα Πολιτισμού κ.α , οπότε είναι συγκεκριμένο και το θέατρο που παίζεται διαχρονικά σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα με διαπλεκόμενους που αρνούνται την εμπλοκή τους με σειρά Μ.Μ.Ε, όπως και εκλεγμένους των δυο μέτρων και σταθμών, και απλά των εσωτερικών εντυπώσεων.

Η κομματοκρατία ακόμα και σήμερα παίζει τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του αυτούσιου τοπικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, με άτομα αντιφατικά και διχασμένα και μέλη αρκετών κομμάτων στη Γλυφάδα, που το μόνο που μπορούν να κάνουν ώστε να κρύβουν την ντροπή τους είναι υπονομεύσεις και στρουθοκαμηλισμοί.

Για όσα εχουν συμβεί σε τοπικό επίπεδο υποβαθμίζοντας το σύνολο, και τον πολιτισμό, και εν γένει να χαρακτηρίζεται το ήμισυ του Νομου Αττικής και η Γλυφάδα, όπως και όσοι βρίσκονται εκει ώς οι υπηρέτες της διαπλοκής και παράλληλα οι παθητικοί αποδέκτες που ξεπούλησαν ακόμα και τα ελάχιστα που διαφύλασαν με προσωπικό κόστος οι δημότες χωρίς καμία συνδρομή απο λαμόγια εκλεγμένους που καπηλεύονται το σύνολο, και υπηρετούν διαπλεκόμενα  ακόμα και σήμερα το 2012, τα λαμόγια κλείνουν τους οφθαλμούς ως στρουθοκάμηλοι... λες και δεν εχουν σαφή ρόλο και αρμοδιότητες, και δεν βρίσκονται με λαϊκή εντολή σε συγκεκριμένες θέσεις ώστε να εξασφαλίζουν το οτιδήποτε αρχικά για τους δημότες... και την Πόλη τους. (Άραγε είναι η Πόλη τους;)

Τέλος πάντων.... θυμίζω οτι ο Δήμος της Αθήνας ακολούθησε με μια δεκαετία καθυστέρηση εμάς το 1987 και σήμερα εχει δυο μέσα των δημοτών (το ένα για τους λαθρομετανάστες) και στη Νότια Αττική και την Γλυφάδα εχουμε αυταπόδεικτα κάποιους διαπλεκόμενους, κάποιους δοσίλογους και ρουφιάνους προδότες, κάποια λαμόγια αεριτζήδες, κάποια κομματόσκυλα και τις αρπαχτές τους, κάποιους πολιτικούς, πολιτευτές εσωτερικής κατανάλωσης χωρίς ίχνος απόδειξης ενδιαφέροντως και συνδρομής, όμως ούτε ενα μέσο των δημοτών το 2012, και αυτό δηλώνει μετά το σύνολο όσων εχουν τελεστεί σε τοπικό επίπεδο... καθολικό φαινόμενο προσκυνημένων, και ξεπουλημένων.

Δεν πρέπει να χαλάμε την ''σούπα'' που εχουν διαχρονικά - και μόνο την ίδια - όλα τα λαμόγια σε τοπικό επίπεδο, και που δεν θέλουν κάν την ύπαρξη αυτούσια της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, όμως δημόσια σε αυτή την υλοποίηση και αφιλοκερδώς παρέχω μια ενημέρωση για την περίοδο εκπτώσεων στη Γλυφάδα.

(Δεν ίσχύει η αμοιβαιότητα και το ίδιο μήκος κύματος με υποκριτές και υποκρίτριες)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πλήν των δεδομένων υπονομεύσεων και στρουθοκαμηλισμών, εσυ ο δημότης αυτής της Πόλης γνωρίζεις κάτι άλλο;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεκαήμερο Εκπτώσεων στη Γλυφάδα - 5 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">