ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέμπτη 7/6/2012 8 μ.μ. στη πλατεία Εσπερίδων Γλυφάδα Πολιτική Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012.

Με την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουμε τα Μνημόνια παρελθόν.

Την Πέμπτη 7/6/2012 όλοι και όλες στην πλατεία Εσπερίδων Γλυφάδα, στην πολιτική συγκέντρωση με ομιλιτές τους Τ.Κορωνάκη, Μ.Μπασιούκα.


Με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια. Το θέμα είναι ποιός οι ποιοι μπορούν να δίνουν και αποδείξεις στο οτιδήποτε επικαλούνται.

Σήμερα αυταπόδεικτα σε μια χώρα *κωλοχανείο... και είμαι απόλυτα σαφής, ο κάθε ενας μπορεί να ισχυρίζεται οτι θέλει, και όποτε θέλει..... και ειδικά σε περιπτώσεις ομάδων που λαμβάνουν τα χρήματα του συνόλου των πολιτών, να κάνουν και άμεση πλύση εγκεφάλου πληρώνοντας σειρά διαπλεκομένων σε όλους τους τομείς.

*Κωλοχανείο διότι κάποιοι αεριτζήδες και παράλληλα απατεώνες.... επιθιμώντας να υπάρχει οτι τους βολεύει και τους εξυπηρετεί στα σχεδιά τους, επέλεγαν καραγκιόζηδες πολιτευόμενους για ρουσφέτια και διορισμούς ενω η χώρα παρέμενε και παραμένει ανοργάνωτη.

Βάση αυτής της ανοργανωσιάς (της δεδομένης και γνωστής σε όλους)  άνθισε το απόλυτο της αναξιοκρατίας, και στη συνέχεια παγιώθηκε οτι τα κόμματα και οι πολιτευόμενοι καλούνται κάθε φορά που αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση της χώρας, να συγκαλύπτουν τους ισχυροποιημένους απατεώνες και καταπατητές του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, να διορίζουν κομματικά εγκάθετους ώστε να διαθέτουν και να ξεπουλούν δημόσια αγαθά σε συγκεκριμένα κέντρα και πρόσωπα με το αζημίωτο, να υπάρχει αποδοχή στο σύνολο κομπλεξικών κωλόβλαχων οτι αυτο ονομάζεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (των δυο μέτρων και σταθμών) και ερχόμαστε στο παρόν που αυταπόδεικτα υπάρχουν όλα τα στοιχεία και αποδείξεις καταπάτησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ απο απατεώνες πολιτικούς και διαπλεκόμενους με σειρά μέσων, ενω οι ξεπουλημένοι καραγκιόζηδες δεν παρείχαν το ελάχιστο με πλήρη καταπάτηση όλων των θεσμικά νομοθετημένων και του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και ενω δεν παρείχαν τίποτα σε πολίτες όπως εγω που είμαι ο πρωτεργάτης του ΧΩΡΟΥ των FM, φρόντισαν
σε περίοδο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που επικαλούνται και άλλοι αποδεχονται, να ισχύουν οι νόμοι της ΧΟΥΝΤΑΣ, Διώξεων και κατασχέσεων μόνο σε ενα χώρο σε ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ, και στο σύνολο επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων, και βέβαια στο συνολο τεραστίων ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ απο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

(Δεν γνωρίζω τι θα ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, οταν ΔΙΑΠΊΣΤΩΝΕ οτι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που ληστευαν το κοινωνικό σύνολο (και τους ιδίους) φρόντισαν να ισχύουν οι νόμοι της ΧΟΥΝΤΑΣ (που τους συντηρούσαν σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΚΩΛΟΥ αυταπόδεικτα) ώστε το παρακράτος και οι ίδιοι να καταληστεύουν το σύνολο εκ του ασφαλούς, και να παρέχουν σε χρηματοδότες και υποστηρικτές τα δημόσια αγαθά, ώστε να χειραγωγούν τους ΜΑΛΑΚΕΣ (που ακόμα και σήμερα στο παρόν δεν καταλαβαίνουν, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!) και προσπαθούν να διαστραβλώνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ)

ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ακόμα και σήμερα στο κωλοχανείο ΕΛΛΑΔΑ;

Τι λόγους είχανε Νεοδημοκράτες την περίοδο 1991 - 1993 και αμέσως μετά όλες οι κυβερνήσεις οι Πασοκικές να μην δίνουν μια βεβαίωση λειτουργίας σε ανθρώπους που πρωτοστάτησαν (και οχι εσείς ρε, ούτε οι διαπλεκόμενοι) και ήταν οι ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ του χώρου που έθεσαν τον θεμέλιο λίθο για οτι έχετε σήμερα ρε;

(Πόσο πούστηδες είσαστε όλοι οι νεοέλληνες όπου και εαν ανήκετε ΠΟΛΙΤΙΚΑ;) Ακόμα και σήμερα ΤΟ 2012 θα είχατε μια ΕΡΤ και μια ΥΕΝΕΔ εαν δεν είχαμε πρωτοστατήσει ΕΜΕΙΣ.)

Είναι απόλυτα αντιφατικό, και αντιβαίνει την νοημοσύνης κάθε ανθρώπου που διαθέτει έστω την στοιχειώδη, ενα κόμμα που δηλώνει κόμμα Αριστερών να συνδράμει οικονομικά υπέρ διαπλεκομένων και καταπατητών του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ώστε να διαφημίζεται.

Αυτά τα λίγα, δεν χρειάζεται παρεταίρω ανάλυση για όσους και όσες διαθέτουν την στοιχειώδη νόηση.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
(Σήμερα έχουμε 2012 και ακόμα περιμένω να διαπιστώσω ποιοι είναι οι δήθεν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ που βρίσκονται περισσότερο κοντά σε περιπτώσεις ανισοτήτων και ξεπουλήματος απο διευθαρμένους και ΦΑΣΙΣΤΕΣ)

Ο κάθε Μ@λ@κ@ς λειτουργώντας βάση όσων του εχουν περάσει άλλοι Μ@λ@κ@ς κρίνει και αξιολογεί κάποιες περιπτώσεις χωρίς να γνωρίζει το ελάχιστο.

(Κρίνει βάση όσων του εχουν μεταφέρει διαστεβλωμένα και παραποιημένα κάποιοι κομπλεξικοί Μ@λ@κ@ς που σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζουν το ελάχιστο, και σκόπιμα παραποιούν κάποια θέματα διότι είναι αρχικά οσφυοκάμπτες και ξεπουλημένοι κομπλεξικοί)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέμπτη 7/6/2012 8 μ.μ. στη πλατεία Εσπερίδων Γλυφάδα Πολιτική Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">