ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανακοίνωση πρός τον ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σαββάτο, 2 Ιουνίου 2012

Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας οφείλω να σας ενημερώσω δημόσια (πάγια προσωπική μου τακτική) για τον πόλεμο φίμωσης που γίνετε κατά της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ και των ανθρώπων που επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο.

Αρκετές φορές ενημέρωσα για κάποια άρθρα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB άλλα blogs και site για αναδημοσίευση, ώστε να υπάρξει καλύτερο πλαίσιο επικοινωνίας, διότι είναι γνωστό οτι μια είδηση όταν περάσει σε πολλά μέσα θα τύχει και μεγαλύτερης αναγνωσιμότητας απο τον κόσμο ο οποίος επιλέγει διαφορετικά Μ.Μ.Ε.

Σας ενημερώνω δημόσια για τον πόλεμο φίμωσης που γίνετε (διότι κανείς δεν αναδημοσίευσε) και αυτο τουλάχιστον σε εμένα που γνωρίζω καλά το αντικείμενο καταμαρτυρά δόλο. (Επανελλημένα εχω στείλει για αναδημοσίευση θέματα μικρής αξίας και τα πέρασαν)

Εντύπωση προκαλεί και οφείλω να σας ενημερώσω οτι ακόμα και αυτούσια μέσα φιλικά προσκύμενα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασαν ούτε μια λέξη, και αυτό πρέπει να σας προβληματίσει ιδιαίτερα, όπως και την ηγεσία σας που προφανώς κινείται σε ανάλογο επίπεδο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όπου οι υποδιέστεροι σκάβουν τον λάκο των υπολοίπων και του χώρου για ιδιοτελή συμφέροντα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ειδικά σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα, κάποιοι ο οποίοι παρέχουν τα χρήματα του συνόλου των δημοτών πρός έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε, πρέπει να εξηγήσουν τι είδους ενημέρωση κάνουν, όπως και οι διοικούντες και ειδικά ο κ. Κόκκορης σε ποιούς παρέχει τα χρήματα του συνόλου των δημοτών δήθεν για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, όταν αποδεδειγμένα καλύπτουν οτι αυτοί θέλουν.

ΥΓ 2: Επίσης είναι γνωστό οτι εθνικά έχουμε σειρά Μ.Μ.Ε που καλώς η κακώς είναι φιλικά προσκύμενα σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, όμως τις βασικές ειδήσεις όσων αφορά την ενημέρωση των πολιτών τις βάζουν όλοι. (Σε πλήρη αντίθεση με την Γλυφάδα που οι δημότες πρέπει να διαπιστώνουν τι ακριβώς συμβαίνει με τα λεγώμενα Τοπικά Μ.Μ.Ε, όπως και τι επιθυμούν οι πολιτευόμενοι στη Γλυφάδα, που είναι πλέον πασιφανές διότι δεν έχουν ούτε το ελάχιστο σεβασμού σε Δημοκρατικές Αξίες και λειτουργία) 

Διαβάστε το άρθρο που δεν δημοσιοποίησε κανείς (αν και τους παρείχα το δικαίωμα)

Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ στην πλατεία Καραϊσκάκη

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανακοίνωση πρός τον ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">