ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ποιός είναι ο ρόλος σας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Πέμπτη , 7 Ιουνίου 2012.

Το δεκάλεπτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις εκλογές της 17ης Ιούνη.

Κάνουμε τα Μνημόνια παρελθόν. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!



YΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:

(Είναι γνωστό οτι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όμως οφείλω να σημειώσω οτι πολλοί πολίτες φροντίσαμε και συνεχίζουμε να φροντίζουμε αρκετούς..... που ουδέποτε φρόντισαν για τον πολίτη)

Είναι ενδεχώμενο αυτό που δεν ίσχυσε στο παρελθόν να ισχύσει σήμερα;

Είναι σαφές οτι συνολικά τα κόμματα με τα χρήματα του συνόλου των πολιτών, φρόντισαν να έχουν και σειρά μέσων είς βάρος ουσιαστικά του Αριστερού πολίτη, Πρωτεργάτη ενός χώρου στην Ελλάδα, να διαβιούν αρκετοί με καμία ενέργεια ώστε να υπάρξουν Ιδιωτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μ.Μ.Ε, και ενω τα κόμματα κάνουν την προπαγάνδα τους με εξασφαλισμένη βιωσιμότητα των μετεχόντων μελών τους, δεν διαπιστώνω ποιός είναι ο ρόλος αυτών που εκπροσωπούν τον Αριστερό πολίτη στο κοινοβούλιο.

Θα το διαπιστώσω Αύριο, όταν θα είναι Κυβερνητικό σχήμα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές και μέλη του θα είναι απορροφημένοι με διορισμούς, καρέκλες, προνόμια κ.α;

Καλό το τηλεοπτικό σλόγκαν ώστε να βγάζουν επιπροσθέτος κανένα φράγκο τα διαπλεκόμενα και οι διαπλεκόμενοι (άλλωστε φροντίζετε όλοι συνολικά για δαύτους δεκαετίες)  όμως με φλούδες ΕΛΠΙΔΕΣ δεν διαβιώνει κανείς, και ειδικά μετά απο 8 χρόνια και εκατοντάδες Αιτήσεων χωρίς ούτε μια ενέργεια απο πλευράς πολιτικών και αρμοδίων.

(Είναι παγιωμένο το σκηνικό όλα τα κομματικά μέλη - όποιοι και να είναι - να τυνχάνουν ειδικής μεταχείρησης και προνομίων όπως και οι διαπλεκόμενοι. Για τους υπολοίπους πολίτες τι γίνετε;)

Η Υπάρχει διάθεση πραγματικών αλλαγών η δουλεύεται το σύνολο των πολιτών και ειδικά το ατομό σας και τους γύρω σας στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ποιός είναι ο ρόλος σας, και με ποιούς είσαστε. Με αυτούς που δίνουν των αγώνα αφιλοκερδώς υπέρ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , η υπέρ αυτών που πληρώνεται και στη συνέχεια και εσείς θα ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ; (Την διαπλοκή και τους διαπλεκόμενους)

YΓ 2: Ενδεικτικό το παράδειγμα και στη ΓΛΥΦΑΔΑ με τον Κώστα Κόκκορη, με ενα δήμαρχο παράγωγο της κομματοκρατίας και αναξιοκρατίας, (φροντίσαμε ο κάθε ένας βάση των δυνατοτήτων μας να εκλεγεί ώστε να μην έχουμε άλλη μια διοίκηση ΝΔ και των ιδίων δεξιών) ο οποίος είναι τελείως αγνόμων, και ουσιαστικά πιστεύω υπάνθρωπος και ΓΟΥΡΟΥΝΙ όπως και οι προκάτοχοι αυτού, και αρκετοί στην αντιπολίτευση σήμερα, και ενα άτομο των δυο μέτρων και σταθμών βάση αυτής της διαδρομής, και εχει φροντίσει όλο του το συγγενολόϊ και τοπικούς διαπλεκόμενους, υπονομεύοντας όλους τους υπολοίπους δημότες.
(Αυτός είναι ο ρόλος των ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ;)

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ την θεση σας, και την δημόσια εικόνα σας ΌΛΟΙ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,


Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ποιός είναι ο ρόλος σας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">