ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βρώμισε πάλι η περιοχή της Αιξωνής στη Γλυφάδα ( Άφαντος ο Δήμος )

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012.
Για ακόμη μια φορά το βουνό στην περιοχή της Αιξωνής έχει γίνει τόπος όπου ο κάθε ανεγκέφαλος συμπολίτης μας πετάει ότι σκουπίδια η μπάζα έχει.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 8 μήνες από την προηγούμενη δράση κατοίκων, του ΣΠΑΥ και του ΣΚΑΙ και η περιοχή είναι πιο βρώμικη από ποτέ. Ως πότεθα ανεχόμαστε να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Η δημοτική αρχή ήδη άρχισε και κάνει "κοιλιά" στην καθαριότητα με τα αποτελέσματα που βλέπετε στις φωτογραφίες! 

Ίσως μια περιαστασιακή "περιφρούρηση" από την Δημοτική Αστυνομία και μια πιο συχνή
καθαριότητα από την υπηρεσία καθαριότητας να βοηθούσαν ώστε να μην έχουμε αυτό το συχνό αντιαισθητικό και ανθυγιεινό αποτέλεσμα στην περιοχή!












glyfadaaction.gr

YΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η τοπική ενημέρωση απαιτεί την ενασχόληση με το σύνολο των ζητημάτων της τοπικής κοινωνίας, όμως γνωρίζω οτι κάποιοι υποβαθμίζουν σκόπιμα τον ρόλο του συνόλου και θέλουν συγκεριμένα πλαίσια ωραιοποιήσεων. (Δεν ξεχνώ οτι ήμουν ο πρώτος που ασχολήθηκα με το ζήτημα του νταμαριού στη Τερψιθέα που πραγματικά υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, όμως ουδείς εκ των υστέρων αναγνώρισε οτι πέρασα δημόσια το θέμα, απλά έγινε η εκστρατεία καθαρισμού εκ των υστέρων, χωρίς να αναφερθεί το ελάχιστο για αυτόν που δημοσιοποίησε το ζήτημα)

Εγω προσωπικά αναγνωρίζω το έργο και την δράση του συνόλου επι ίσοις όροις, άλλοι διχάζουν, υποβαθμίζουν ανθρώπους και άλλους τους αναβαθμίζουν δυσανάλογα, σε άλλους παρέχουν και άλλους τους υπονομεύουν κ.α. γνωστά που δεν τιμούν κανένα.

*Σημειωτέων, όποια και να είναι η στελέχωση των Μ.Μ.Ε Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορούν να καλύπτουν το σύνολο των ζητημάτων (θεμάτων) της κάθε τοπικής κοινωνίας. (Ο ρόλος των τοπικών Μ.Μ.Ε είναι συγκεκριμένος και σαφής και χρήσιμος, άσχετα απο τις διαθέσεις πολιτευομένων υποβάθμισης και παντελούς ελλείματος στήριξης σκόπιμα.)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βρώμισε πάλι η περιοχή της Αιξωνής στη Γλυφάδα ( Άφαντος ο Δήμος ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">