ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανταποκριτές από όλον τον κόσμο έδωσαν μάχη για ένα καλό πλάνο του Αλέξη Τσίπρα


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Kυριακή, 17 Ιουνίου 2012.

Ανταποκριτές από όλον τον κόσμο έδωσαν μάχη για ένα καλό πλάνο, μια καλή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη.


Τα μάτια όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Από νωρίς δημοσιογράφοι από Βραζιλία, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα...από παντού έκαναν κέντρο του κόσμου την Κυψέλη και το εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας.


 
Σε αντίθεση με όλους τους υποκριτές υποκρίτριες που αναπαράγουν στην ίδια ακριβώς βάση λαθεμένα μοντέλα, ήμουν  και είμαι σαφής τι χρειάζεται η Ελλάδα.
 
Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ για συγκριμένους λόγους, όμως είμαι κάθετα αντίθετος στο απόλυτα λαθεμένο σύστημα της κομματοκρατίας όπως υπάρχει στην Χώρα μας.

(Όλα τα ζώα χρειάζονται αρχηγούς και καθοδήγηση) απο την άλλη λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
 
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
 
Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Γεννηθήκαμε σε μια χώρα που εχει μακρά ΙΣΤΟΡΙΑ και είναι γνωστό πως λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. (Ελπίζω κάποιοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ εντός και εκτός εισαγωγικών να επαναφέρουν στοιχεία πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην γεννέτηρα αυτής)

Ενδεικτικό το παράδειγμα σήμερα του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ πρακτορείου ειδήσεων, εχει εξαφανίσει την λέξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ενω εχει οτιδήποτε άλλο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανταποκριτές από όλον τον κόσμο έδωσαν μάχη για ένα καλό πλάνο του Αλέξη Τσίπρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">