ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Αθηνά Λυγνού επανεξελέγη πρόεδρος των ''Ανοιχτών Ορίζοντων''

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Tρίτη, 19 Ιουνίου 2012.

Η Αθηνά Λυγνού επανεξελέγη ως πρόεδρος της παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες στη Γλυφάδα  (Αν κι δεν είμαι βέβαιος ποιός είναι ο ρόλος συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στη πόλη μας) στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουνίου για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης της παράταξης.
 Η ψηφοφορία έγινε μέσα σε ευχάριστο κλίμα και όλοι είχαν την ικανοποίηση ότι ενεργοποιούνται σε μια δημοτική κίνηση η οποία, τους δημοκρατικούς θεσμούς που θέλει να υπηρετήσει, τους έχει κατοχυρώσει πρώτα στις γραμμές της. (Βέβαια για τον δημότη με εντοπιότητα στη Γλυφάδα, και τοπικό αυτούσια ζήτημα όπως και Πολιτισμού και Ελευθεροτυπίας, οι δημοκρατικοί Ανοιχτοί Ορίζοντες όπως και τα όργανα αυτών είναι παντελώς ανύπαρκτα)
Σύμφωνα με την ανακήρυξη της Εφορευτικής Επιτροπής η σύνθεση των οργάνων, με τη σειρά εκλογής, έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος : Αθηνά Λυγνού
Τακτικά μέλη Συντονιστικού Συμβουλίου : Κογκέλλης Αθανάσιος, Δεμένεγα Ελένη, Κόκκαλη Ελένη, Χαρίση Μπίλια Δαφνούλα, Βλάχος Γεώργιος, Μπούσμπουρας Γεώργιος, Ρουσάλη Κατερίνα, Εστυλιανίδης Βασίλειος, Σοφιανός Ιωάννης, Παπαγεωργίου Άσπα, Κούλαλη Δέσποινα, Δαβερώνας Παντελής, Καραμηνά Ελευθερία (Έρη), Κωστοπούλου Αναστασία, Καράχου Ελένη, Ανδρουλάκης Βασίλειος, Τόκα Ματέλσκα Μαγδαλινή, Βαρκοπούλου Τσουτσουλιάνη Κων/να, Αγαδάκου Δανάη, Τζίμας Ιωάννης, Μοσχοβάκης Κων/νος, Σκέντζος Αιμίλιος, Μουσένα Ελένη, Πανάγος Παναγιώτης, Γιατίλης Αντώνιος, Κούφιος Γεώργιος, Μαρκαντωνάτος Δημήτριος, Κουντζάκης Εμμανουήλ, Τζιβιάς Κων/νος.
Τακτικά μέλη Ελεγκτικού Σώματος : Σκευοφύλαξ Μιχαήλ, Καμπώλη Χριστίδη Ελευθερία, Εαζαριάν Γεράσιμος, Παναγγελοπούλου Μπελδέκου Μαρία, Ράντεβα Μαργαρίτα, Βήττας Αντώνιος, Γκιώνης Γεώργιος.
Κάποιοι που ακολουθούν τα δρώμενα στο διαδύκτιο εκ των υστέρων, και θέλουν να χαρακτηρίζονται ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, περνάνε την άποψη οτι η ενημέρωση είναι επιλογή και μάλιστα διαπλεκόμενη, όμως δεν διαπιστώνουμε σε πλειάδα περιπτώσεων πλήν της δεδομένης ουδετερότητας, και αναπαραγωγής ειδήσεων, μια αυτούσια άποψη για σειρά τοπικών ζητημάτων, όπως το ίδιο ακριβώς γίνετε με αρκετούς και αρκετές που βαφκαλίζονται για δημοκρατικές παρατάξεις και συνδρομή στα δρώμενα της Γλυφάδας.
Πρέπει να υπάρχει και ΑΠΟΔΕΙΞΗ στο σύνολο δημοτών, και ειδικά σε ζητήματα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Eίναι γνωστό οτι η κ. Λυγνού σε τοπικό επίπεδο στηρίζετε πολιτικά απο την Δημοκρατική Αριστερά στην οποία μετέχει ο κ. Γρηγόρης Ψαριανός του οποίου η ενασχόληση όπως και η δημόσια ορολογία είναι γνωστά σχεδόν σε όλους.

Η κ. Λυγνού αποδέχεται οτι σε μια δημοκρατία με δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά;

Eννοώ οτι ο κ. Ψαριανός ξεκίνησε την ενασχόληση με την Ραδιοφωνία μια δεκαετία ίσως και περισσότερο μετά απο εμένα, και είναι γνωστό οτι δεν πρωτοστάτησε σε καμία κίνηση η αγώνα για την Ιδιωτικοποίηση ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε.

Επίσης είναι γνωστό ποια λεκτική ορολογία  χρησιμοποιούσε δημόσια απο τα ερτζιανά, με χυδαίο υβρεολόγιο κατά πολιτικών και θεσμών, αυτός που σήμερα μπαίνει στο κοινοβούλιο δήθεν ως εκπρόσωπος των πολιτών σε μια κατ' επίφαση δημοκρατία.

Εαν κάποιοι δέχονται τον Ψαριανό ως Αριστερό και Βουλευτή, ο πρωτεργάτης του χώρου με πειστήρια και αποδείξεις, και ο διαχρονικά βαλλόμενος με διώξεις και κατασχέσεις με στόχο την φυσική του εξόντωση, τι θέση πρέπει να καταλάβει κυρία Λυγνού; (Eιδικά στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας)

Eπιτέλους λίγη σοβαρότητα απο όλους και όλες είναι αναγκαία και χρήσιμο εφόδιο - εργαλείο.

Κάποια στιγμή αυτοί και αυτές που ζητούν μερίδιο στη *τοπική πίτα πρέπει να είναι σαφής και ξεκάθαροι με το σύνολο των υπολοίπων, ειδικά όταν κάνουν χρήση δημοκρατικών διαδικασιών εντός της παρατάξεως, ενω εκτός όσων αφορά το κοινωνικό σύνολο είναι των δυο μέτρων και σταθμών. (Με το σύνολο των ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ)

Πείτε τους λόγους κ .Λυγνού τι φοβάστε οπως και αρκετοί ακόμα στη Γλυφάδα; (Mήπως σας φοβίζει η αληθινή Δημοκρατία και η αξιοκρατία;)

Γλυφάδα, Tρίτη, 19 Ιουνίου 2012
Γιάννης Κουρδομένος

*Το μερίδιο στη Πίτα συνεπάγεται δημόσιας προσφοράς, και πραγματικών στοιχείων που να δηλώνουν ευθαρσώς την διαδρομή κάποιου. (Ίσχύει σε σειρά περιπτώσεων του παρόντος;)

*Aς αφήσουν κάποιοι τις ατραπούς υποβάθμισης και αλλοίωσης του ουσιαστικου χαρακτήρα των θεσμών καθώς και ρόλων, και ας συνετιστούν διότι οι εποχές αποπροσανατολισμού απλοϊκών ανθρώπων έχουν περάσει. (Αύριο θα συγκρουστούν η ΑΛΗΘΕΙΑ με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στη Γλυφάδα, και εγω είμαι ο κάτοχος των πειστηρίων αλλοίωσης του χαρακτήρα και του ρόλου που έχει ο εκλεγμένος σε μια τοπική κοινωνία)

*Εχω καταστήσει σαφές οτι δεν δέχομε ίχνος Υποκρισίας και κακώς κειμένων, και δεν είμαι εμπαθής ούτε εγκάθετος κανενός. (Συγκρούομαι διαχρονικά με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την ΑΔΙΚΙΑ)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αθηνά Λυγνού επανεξελέγη πρόεδρος των ''Ανοιχτών Ορίζοντων'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">