ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Γλυφάδα το νέο ανανεωμένο ηλεκτρονικό ''ΕΝΤΥΠΟ''

ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012.

Κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Γλυφάδα το νέο ανανεωμένο ηλεκτρονικό ''ΕΝΤΥΠΟ'', κόντρα σε κάθε μορφή διαπλοκής και εξαπάτησης.

Εαν δεν το διαβάσεις, εσυ θα χάσεις τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια.

Επιλέγεις και διαλέγεις τι θέλεις, και πως το θέλεις, διαφορετικά εσυ θα χάσεις και μη το ξεχάσεις.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σημαίνει οτι προτίστως πρέπει να μειωθεί η εξαπάτηση και η διαπλοκή, άρα θα τολμήσουν οι του ΣΥΡΙΖΑ, η είναι στον ίδιο ακριβώς βαθμό πουλημένοι και υπηρέτες της διαπλοκής;

ΘΑ το ανακαλύψεις σύντομα, μόνο εαν διαβάζεις ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Σημειωτέων οτι ο κ. Κ. Κόκκορης έως τώρα εχει δαπανήσει περίπου 100.000 ευρώ υπέρ του γραφείου Τύπου (αέρα) κσι υπερ του Ζαχαριάδη. (Αυτή είναι μια μορφή κάκιστης ολοκλήρωσης κομματικών παραγώγων με διάθεση υποβάθμισης κάθε έννοιας Δημοκρατικών διαδικασιών, όπως και ισοπολιτείας)

Είναι ενα απο τα μοντέλα κάκιστης μορφής διοίκησης (των δυο μέτρων και σταθμών) με την ανοχή αυτών που βρίσκονται στην αντιπολίτευση και θέλουν την επανάληψη των ιδίων φαινομένων.

Αυτές τις μορφές κακόδιοικησης καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ δια μέσω των αντιπροσώπων του, όμως πρέπει να διαπιστώσουμε και την μορφή δικής τους διοίκησης και επίληψης σε σειρά περιπτώσεων σε ΕΘΝΙΚΟ και ΤΟΠΙΚΟ επίπεδο.

Υπάρχει ενόχληση και είναι δεδομένη πρός όλους σε τοπικό επίπεδο που θέλουν να πολιτεύονται με σχηματισμένη την λαμογία στο βάθος του εγκεφάλου τους (ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ)  διότι είναι άλλο πράγμα η άσκηση δημόσιας κριτικής, απο τον ρόλο του εκλεγμένου με σαφείς αρμοδιότητες ο οποίος πρέπει να διασφαλίζει τουλάχιστον τα αυτονόητα.

Σήμερα υπάρχει το απόλυτο ενος *ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ στην ΕΛΛΑΔΑ και κατ' επέκταση και στη ΓΛΥΦΑΔΑ, που ο κάθε λαμόγιος κάνει οτι θέλει απο την θέση που του παραχώρησαν χιλιάδες.

Ο Ζαχαριάδης σε έβγαλε ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΚΚΟΡΗ; Mέχρι σήμερα αν και δημότης με εντοπιότητα ποτέ δεν έφτασε η φυλλάδα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ σε εμένα, όπως και στο σύνολο των ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Τώρα εαν φτάνει σε μια μειοψηφία, άλλο θέμα, αν και σε έθαβε κανονικά προ των εκλογών

Και τέλος, θα ζητήσω απο την σημερινή διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας οτι μου αναλογεί για τα τελευταία τρία χρόνια καθημερινής και αληθινής ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, χωρίς τεχνάσματα, διαπλοκές, ανεντιμότητα, εξαπάτηση, και υποκρισία.

Αυτη την ήλεκτρονική τοπική έκδοση, την διαβάζουν περισσότεροι απο οσο πιστεύει ο κάθε εκλεγμένος και δημότης Γλυφάδας.

*Θεωρώ προτιμότερο την ωμή αλήθεια απο την υποκρισία και τις ωραιοποιήσεις που οδηγούν σε αποτελέσματα όπως του παρόντος σε ολόκληρη την Ελλάδα. (Δεν εχω δίκιο;)

*Αν και για αρκετούς μπορεί να είμαι οτιδήποτε θέλουν να με χαρακτηρίζουν, ενα  μόνο δεν μπορούν να μου προσάψουν, οτι είμαι υποκριτής, απατεώνας, η οτι ακολουθώ τακτικές πεπατημένες άλλων με σίγουρα αποτελέσματα σε μια χώρα ........................ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Γλυφάδα το νέο ανανεωμένο ηλεκτρονικό ''ΕΝΤΥΠΟ'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">