ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα κυβέρνηση δεν πείθει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012.

Η νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει τις μνημονικές πολιτικές, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ορκωμοσία του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία της χώρας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι «η νέα κυβέρνηση συγκροτείται στο έδαφος της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών. Πρόκειται για μια κυβέρνηση με σαφή συντηρητικά πολιτικά χαρακτηριστικά με κορμό τις δυνάμεις που ευθύνονται για την υπηρέτηση των πιο ακραίων αντικοινωνικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες».

Παράλληλα ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε ότι οι πολιτικοί συσχετισμοί εντός της κυβέρνησης δεν πείθουν ότι είναι ικανή και διατεθειμένη να αγωνισθεί για μια ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης, καθώς επίσης ότι προτίθεται να αμφισβητήσει τις κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας εντός της Ευρώπης διεκδικώντας μια νέα αρχιτεκτονική της.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα αγωνισθεί από τη θέση της υπεύθυνης μαχητικής αντιπολίτευσης με συνέπεια στα όσα είχε υποστηρίξει προεκλογικά. Θα σταθεί στο πλάι όσων υποφέρουν από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και θα πρωτοστατήσει στους κοινωνικούς αγώνες της επόμενης φάσης σε μια προσπάθεια να μείνει ζωντανή η ελπίδα και να ολοκληρωθεί η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Τα παιχνίδια απο μερίδα διαπλεκομένων του Τυπου και των Μ.Μ.Ε, και απο αυτούς που υποβαθμίζουν σκόπιμα κάθε έννοια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ενισχύοντας την δημόσια εικόνα σε κάποιους πολιτικούς με επαγγελματικές και καθαρές φωτογραφίες, και αλλοιώνοντας την δημόσια παρουσία άλλων που βρίσκονται στην αντιπολίτευση με ερασιτεχνικές και κακοτραβηγμένες σκόπιμα, καταδυκνύουν την ποιότητα αυτών που εμπλέκονται με την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Οι πολίτες σας κρίνουν. (Αρκεί να δείτε ολοι τι φωτογραφίες των κυβερνόντων δημοσιοποιούν σήμερα, και τι φωτογραφίες βάζουν σε αντιπολιτευόμενους)

Γιάννης Κορδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα κυβέρνηση δεν πείθει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">