ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Tετάρτη, 20 Ιουνίου 2012.

Παρουσία του Τάσσου Ταστάνη υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας, μέλους  του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα στην Γλυφάδα, με σημαντική παρουσία των υποστηρικτών του κόμματος και νεολαίας.

Ο Τάσσος Ταστάνης με σαφή τρόπο άσκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως το Μνημόνιο ειδωμένο από καθαρά οικονομική άποψη δεν βγαίνει, και σημείωσε επίσης πως οι θιασώτες του Μνημονίου οδηγούν τη χώρα στη δραχμή και την Ευρωζώνη...... στη διάλυση.


 Οι πολιτικές της λιτότητας οδηγούν τους λαούς της Ευρώπης στην απελπισία και μοιραία στο τέλος του ευρώ. Επίσης αναφέρθηκε στις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να μην κερδίσει έδαφος το παρακράτος και η ακροδεξιά που με πλάγιο τρόπο θα ενισχυθεί απο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.




Ζούμε ιστορικές στιγμές, έλεγε ο κόσμος, ιστορικές με την έννοια ότι για πρώτη φορά ένα κόμμα της Αριστεράς βρίσκεται στην αντιπολίτευση, με σημαντικό ενδεχώμενο σύντομα να κυβερνήσει την Ελλάδα, διότι η κυβέρνηση του παρόντος θα βρίσκεται σε συνεχές αδιέξοδα.

Σε αυτό το κλίμα ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ομιλιτές και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και πολλά στελέχη και ψηφοφόροι τόνισαν πως η μόνη πραγματικά ρεαλιστική και βιώσιμη πρόταση για τη διέξοδο από την κρίση είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.


 Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλα, για την Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, τα ζητήματα της οικονομίας και της ενδεχόμενης κυβερνητικής εξουσίας, για τα ζητήματα του περιβάλλοντος, ζητήματα που απασχολούν έντονα την τοπική κοινωνία, αλλά και ζητήματα της ανεργίας.


Πάντως διάχυτη ήταν η αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά υπήρξε και σοβαρότητα, γιατί όλοι αναλογίζονται τις δυσκολίες της επόμενης ημέρας.

 Ζούμε ιστορικές στιγμές, έλεγε ο κόσμος, ιστορικές με την έννοια ότι για πρώτη φορά ένα κόμμα της Αριστεράς βρίσκεται στην αντιπολίτευση, με σημαντικό ενδεχώμενο σύντομα να κυβερνήσει την Ελλάδα, διότι η κυβέρνηση του παρόντος βρίσκεται σε συνεχές αδιέξοδα.




Παρόν και με ουσιαστική παρέμβαση στην συζήτηση και ο ανεξάρτητος σύμβουλος Γλυφάδας Νικηφόρος Τσαρούχας ο οποίος ανέπτυξε το ζήτημα των ενδεχόμενων παρεμβάσεων απο τους κυβερνώντες, στήριξης της Χρυσής Αυγής και της ακροδεξιάς όταν βρεθούν σε πολιτικό αδιέξοδο ώστε να σαμποτάρουν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">