ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρας: Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ είναι το δίλημμα των εκλογών

Τσίπρας: "Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ είναι το δίλημμα των εκλογών" : ​«Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ είναι το δίλημμα των εκλογών» σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα  και τα όσα ανέφερε στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος
«Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ είναι το δίλημμα των εκλογών» σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα  και τα όσα ανέφερε στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του κόμματός του η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο και βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Δεν υπάρχει  λιγότερο ή περισσότερο καλό Μνημόνιο. Το Μνημόνιο ή το ακυρώνεις ή το εφαρμόζεις. Αυτοί ζητάνε την  ψήφο του ελληνικού λαού  για να το εφαρμόσουν και εμείς για να το ακυρώσουμε» ανέφερε σχετικά με τις θέσεις της ΝΔ.  Όπως πρόσθεσε, στις εκλογές αυτές «δεν αντιπαρατίθεται μόνο  η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιπαρατίθεται το παλιό με το νέο».  

Κατά την έναρξη της παρουσίασης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα  πλήρως εξειδικευμένο και τεκμηριωμένο πρόγραμμα, το οποίο χαρακτήρισε «πρόγραμμα αξιοπρέπειας και ελπίδας για τον τόπο». Όπως επίσης ανέφερε,   το πρόγραμμα το καταθέτει «προς έγκριση στον ελληνικό λαό και όχι προς έγκριση στην τρόικα».

Δείτε τις δηλώσεις Τσίπρα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρας: Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ είναι το δίλημμα των εκλογών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">