ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ στη Γλυφάδα;

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ .
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012.

Είναι σαφές όπως τίθεται το ερώτημα, και καλό είναι ο κάθε ένας να αναλαμβάνει αυτούσια των υποχρεώσεων που έχει βάση του ρόλου που ζήτησε απο τους υπολοίπους.

Εαν θέλετε το τίτλο αυτούσια ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και όσα συνεπάγονται αυτού του τίτλου να το αποδεχθείτε, η εμπράκτως να αποδειχθεί οτι δεν είστε.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα εξαπάτησης του κοινωνικού συνόλου απο ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ οι οποίοι δεν αναλαμβάνουν το ελάχιστο των υποχρεώσεων που έχουν έναντι του κάθε δημότη.

Θέλετε ενα υφιστάμενο πλασματικό επίπεδο, ώστε να υπάρχει όφελος σε άτομα ΑΝΕΥΘΥΝΑ τα οποία δεν πληρούν το ελάχιστο των προδιαγραφών πλαισίωσης.

Απο την στιγμή που υπάρχει έκθεση δημόσια προσώπου το οποίο ζητά ρόλους διοίκησης της τοπικής κοινωνίας, και των δημοτών πρέπει να υπάρχει και το σύνολο των ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

Στα αυταπόδεικτα δεν χωρά αμφισβήτιση, δεν μπορείτε να είστε υπόχρεοι του ρόλου που ζητήσατε, δεν εκπροσωπείτε τον δημότη της Γλυφάδας, δεν θέλετε ουδεμία σχεση με τοπικά ζητήματα, άρα ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ και συνεχίστε να ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ στα στενά όρια του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ διαπλεκόμενα και διαπλεκόμενους, δεχόμενοι την απαξία του δημότη και την απόρριψη, άλλωστε δικές σας οι πρακτικές που θα υιοθετούν οι δημότες ΓΛΥΦΑΔΑΣ. (τίποτα περισσότερο όσων διδάσκεται εσείς)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Είναι αρκετός χρόνος τα δυο χρόνια ώστε να καταστεί σαφές οτι και σήμερα η διοίκηση (Κόκκορη και συνεργαζόμενων) υπονομεύει τον δημότη Γλυφάδας, και τοπικά ζητήματα, ενω υπηρετεί ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

(Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν ζητήσατε να εκλεγείται σε άλλους δήμους ώστε να υπηρετήσετε καλύτερα την ΔΙΑΠΛΟΚΗ) Είναι βέβαιο και είμαι πεπεισμένος οτι ο κ. Κόκκορης και αρκετοί ακόμα θα ήταν πολύ χρησιμότεροι στους διαπλεκομένους εαν διοικούσαν κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο μια άλλη τοπική κοινωνία.

Φροντίστε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, και χρήσιμοι στο σύνολο, και ειδικά στη νεολαία που την έχετε διαχρονικά ''πετάξει'' στο καναβάτσο. ( Προφανώς αγνοείται οτι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτός που βρίσκεται στο καναβάτσο σηκώνεται και τελειώνει τον αντίπαλο)

(Στο άμεσο μέλλον θα τα πούμε απο τις ίδιες θέσεις, και δεν είμαι σίγουρος εαν εσείς θα είσαστε ακόμα σε αυτές)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

  1. Μετά το αρχικό κόλπο που στήθηκε με την συνεργασία δεξιών, ακροδεξιών, και πασόκων, τι να περιμένει ο κάθε δημότης.

    Στις επόμενες εκλογές κατέβα και πάρτους τα σώβρακα.

    Δεν εχουν μέλλον οι συγκεριμένοι, είναι της μίας τετραετίας και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν ήθελα καρέκλες όπως ο Κόκκορης και η παρέα του, θα κατέβαινα όταν είχα περισσότερη επιρροή στη Γλυφάδα.

    Δεν εχω υπάρξει κάπηλος, ούτε εχω εξαπατήσει τους άλλους.

    Για το μπάχαλο του παρόντος είναι γνωστό τι ευθύνεται. (Ο κάθε Καραγκιόζης και ανέυθυνος ζητάει ρόλους και θέσεις στις οποίες δεν μπορεί να είναι συνεπής και υπόχρεως έναντι των υπολοίπων)

    Πόσους Καραγκιόζηδες ανέυθυνους γνωρίζεις μέχρι σήμερα που για πλάκα δηλώνουν οτι πολιτεύονται; (χωρίς να υπάρχει ίχνος καταλληλότητας, και γνώσεων, ούτε και δημόσιας προσφοράς στην τοπική κοινωνία, όλοι πολιτεύονται. Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ )

    ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

    Γιάννης Κουρδομένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">