ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είμαι κατά όσων διχάζουν στη Γλυφάδα

TΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Tρίτη, 19 Ιουνίου 2012.

Ο κάθε πολίτης δημότης εχει το δικαίωμα να εκφράζεται δημόσια και με κάθε δυνατό μέσο, αρα αναλογίσου τι δικαίωμα εχει αυτός που σκόπιμα κάποιοι θέλησαν να του κλείσουν το στόμα.

Τους λόγους δεν θα τους αναπτύξω σήμερα γιατί το θέμα είμαι συγκεριμένο και σαφέστατο.

Θεωρώ οτι είναι προτιμότερο κάθε άνθρωπος που δεν εχει κανένα λόγο να υποκρίνεται, ξεκάθαρα να δηλώνει την στήριξη η συμπάθεια πρός όποιο πολιτικό χώρο, η ιδεολογία, απο το να το κρύβει και να λειτουργεί μυστικά.

Διαφέρουμε εμείς οι πραγματικά ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ απο πολλούς άλλους οι οποίοι - οποίες - κρύβουν τις πολιτικές πεποιθήσεις τους, η τις κρατούν για τον στενό τους κύκλο.

Ως εισαγωγή αυτό, και στη συνέχεια μπαίνω στο θέμα του διχασμού που καλά κρατεί ακόμα και σήμερα στη Γλυφάδα απο μερίδα εκλεγμένων για άγνωστους - η γνωστούς λόγους σε συνεργασία με εκδότες και άλλους.

Αποσαφηνίζω οτι η μέχρι σήμερα τακτικές αρκετών μετεχώντων παρατάξεων, δεν τιμούν ούτε τους ιδίους, ούτε τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές στα στενά όρια της τοπικής κοινωνίας.

Διχάζουν σκόπιμα τους δημότες, ενω είναι γνωστό οτι πλήν εξαιρέσεων κάποιοι απο την αρχή επιλέξαμε επι ίσοις όροις την συμμετοχή όλων χωρίς διακρίσεις.

Είναι γνωστό ότι εμείς ως δημότες Γλυφάδας αποδεχθήκαμε το σύνολο όσων ενεπλάκησαν με τα κοινά και ζήτησαν την ψήφο των δημοτών. (Εαν βρεθεί έστω και ένας ο οποίος μπορεί να δηλώσει οτι σκόπιμα η μεθοδευμένα έβαλα φραγμούς η έστω ενα εμπόδιο στην ολοκλήρωση και ομαλή συνέχεια της διαδρομής όλων των παρατάξεων στη ΓΛΥΦΑΔΑ, ας το δηλώσει δημόσια)

Αποσαφηνίζω... οτι απο την αρχή τουλάχιστον εγω είχα την διάθεση να μεταχειριστώ το σύνολο ακριβοδίκαια, διότι προσωπικά δεν εχουμε κάτι με κάποιον απο το σύνολο των παρατάξεων, εαν εξαιρέσω σχεδόν το καθολικό φαινόμενο αποστροφής απο τον πραγματικό ρόλο που εχει ο κάθε εκλεγμένος μιας τοπικής κοινωνίας.

Στη συνέχεια.. οταν άρχισα να αντιλαμβάνομε τη μικρότητα, τις σκοπιμότητες, τους εγωκεντρισμούς, τις υπονομεύσεις, τα δυο μέτρα και σταθμά, και επίσης οτι σκόπιμα αρκετοί κινούν νήματα σε μια βάση αναξιοκρατίας  και ισοπέδωσης κάθε έννοιας πραγματικής δομής δημοκρατικής λειτουργίας στη τοπική κοινωνία, έκανα μια συγκεριμένη επιλογή - τον ΣΥΡΙΖΑ - όμως χωρίς να παίζω ανάλογα ''παιχνίδια'' με αυτά που έχουν στήσει εκλεγμένοι στη τοπική μας κοινωνία σε συνεργασία με εκδότες και μέσα.

Τα καταδικάζω ως πρακτικές διότι δίνω τις αποδείξεις και τα επιχειρήματα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ειδικά εγω προσωπικά γνωρίζω καλύτερα απο το σύνολο τι εστί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, άρα με όλες τις δυνάμεις που εχω θα κινούμε στην κατεύθυνση που χρειάζεται, και εσείς συνεχίστε την υποκρισία και τα δυο μέτρα και σταθμά. (Θα τα πούμε στο απώτερο μέλλον, γιατί όλους μας κρίνει ο κάθε δημότης)

Δεν πρέπει να ξεχνάτε όλοι και όλων των παρατάξεων οτι εσείς σήμερα πλαισιώνεται τις θέσεις εκπροσώπησης της Πόλης και των δημοτών, και εγω είμαι ο Δημότης Γλυφάδας.

Μάλλον το ξεχνάτε.

Εγω είμαι συνεπής του ρόλου που εχω, ΕΣΕΙΣ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είμαι κατά όσων διχάζουν στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">