ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ του Κώστα Κόκκορη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Tρίτη, 26 Ιουνίου 2012.

Η ''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' του Κώστα Κόκκορη έχει πετύχει θαύματα στη τοπική κοινωνία μαζί με τον ΜΑΖΙ για τη Γλυφάδα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τους υπολοίπους.

Μετά την κατατοπιστική έρευνα απο τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και μετά το σύνολο των ενεργειών μου ενημέρωσης του συνόλου και το απόλυτο της απραξίας τους, υπάρχει και η απόδειξη με επίσημα και πραγματικά στοιχεία της τοπικής οικονομίας,

Βέβαια ο Δήμος Γλυφάδας λαμβάνει απο το σύνολο τα ίδια ακριβώς χρήματα, ο Δήμαρχος επίσης τα ίδια χρήματα ώστε να υπονομεύει τον δημότη και κάθε πρόταση, όσοι πλαισιώνουν θέσεις στον Δήμο Γλυφάδας επίσης παίρνουν τα ίδια ακριβώς χρήματα, ψηφίζουν και παίρνουν τα κονδύλια για την συμμετοχή τους στα δημοτικά συμβούλια όπως τα προηγούμενα χρόνια, ενω υπάρχει η συνολική εικόνα της τοπικής οικονομίας.

Απο τη στιγμή που υπάρχουν τα αυταπόδεικτα της έρευνας, και συνεχίζουν να υπονομεύουν την μοναδική πρόταση τόνωσης όλοι και όλες αυτοι και αυτές που λαμβάνουν χωρίς κανένα αποτέλεσμα, δεν ευθύνονται αυτοί, η ευθύνη είναι των δημοτών και των 5.000 χιλ.οικογενειών επιχειρηματιών.

Θέλετε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ και τα έχετε.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εαν αυτή ονομάζεται ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ σήμερα το 2012, και με αυτούς συγκεριμένα τους πολιτευόμενους, προσωπικά επιθυμώ την ΑΔΥΝΑΜΗ ΓΛΥΦΑΔΑ που θα πετύχαινε τον πρώτο χρόνο όσα δεν έχουν πετύχει επι δεκαετίες όλοι ΜΑΖΙ.

Δεν ονομάζεται ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ αυτη κ.Κόκκορη και λοιποί πολιτευόμενοι, και γνωρίζεται με επάρκεια ποίων τα συμφέροντα υπηρετείται στα στενά όρια του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Γνωρίζεται επίσης τι διαχείρηση των χρημάτων των δημοτών κάνετε, τι ψηφίζετε, και πόσα χρήματα των δημοτών οδηγούνται υπέρ του τίποτα και καμίας συνδρομής υπέρ του συνόλου.

Τώρα όσων αφορά εσάς τους δημότες Γλυφάδας και επιχειρηματίες, να παρακολουθείται τα διαπλεκόμενα, να ακούτε και να βλέπετε διαφημίσεις υπέρ πολυεθνικών και συμφερόντων δημοτών άλλων πόλεων, και στη Γλυφάδα του 2012 να υπάρχει ενα σύνολο ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ που υπονομεύει τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενω εσείς επιλέξατε να κάνουν διαχείρηση των χρημάτων του συνόλου.

ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Θέλετε η πρέπει να υπάρξουν περισσότερα....(απο τα αυταπόδεικτα)  ώστε να καταστεί σαφές οτι συνολικά οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά δεν θέλουν κανένα επίπεδο ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και του συνόλου;

Eίναι απόλυτα λογικό να ισχύει το 74 % μείωση του τζίρου στη Γλυφάδα σήμερα το 2012, οχι βάση των ισχυόντων της εθνικής οικονομίας, βάση του απολύτως τίποτα πολιτικών των εκλεγμένων, οι οποίοι σκόπιμα είναι εσωστρεφείς και κάπηλοι (διότι υπηρετούν διαπλεκόμενα συμφέροντα στα στενά όρια του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

Καμία απολύτως πολιτική εξωστρέφιας και έστω το ελάχιστο δείγμα ΔΥΝΑΜΗΣ ώστε να υπάρχει απόδειξη ισχύος την οποία θα δεχθούν οι εκτός των στενών ορίων του δήμου μας.

Υπάρχει ΔΥΝΑΜΗ κ. Κόκκορη; (Σε κρίνουν οι δημότες, όπως σε κρίνω εγω)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ του Κώστα Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">