ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δρίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Tετάρτη, 20 Ιουνίου 2012.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, δήλωσε ο Θ. Δρίτσας και τόνισε ότι «οι κοινωνικοί αγώνες δεν γίνονται κατά παραγγελίαν και κατ' εντολήν» .

«Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά αντιπολίτευση στηριγμένοι από τη μια μεριά στις προγραμματικές μας αρχές και από την άλλη στη συγκεκριμένη αξιολόγηση των πολιτικών επιλογών της νέας κυβέρνησης», δήλωσε ο Θοδωρής Δρίτσας, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, δίνοντας το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Δρίτσας, απαντώντας σε ερώτηση αν θα ενισχύσει ο ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις, είπε μεταξύ άλλων: «Στα νέα δεδομένα και στις νέες συνθήκες, τα πράγματα θα δείξουν προς τα πού θα οδηγηθούν και αν θα χρειαστεί ο ελληνικός λαός να ξαναδώσει το «παρών» για νέες διεκδικήσεις... »

Οι κοινωνικοί αγώνες δεν γίνονται κατά παραγγελία και κατ' εντολή, ιδιαίτερα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ποτέ οργανώσαμε από το μηδέν την κινητοποίηση των εργαζομένων, ούτε και επιχειρήσαμε να οικειοποιηθούμε αυτές τις κινητοποιήσεις.

«Στηρίξαμε και σταθήκαμε δίπλα στους αγώνες και τους ενισχύσαμε απέναντι σε κάθε είδους επιθέσεις που δέχτηκαν...», είπε.

YΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Τουλάχιστον εγω δεν θυμάμε ποτέ και κανένα κόμμα να στάθηκε δίπλα στο δίκιο μου, ούτε την ενίσχυση μετά απο σειρά επιθέσεων, διώξεων, κατασχέσεων.

Πείτε έστω για μια φορά στον Ελληνικό λαό την αλήθεια. (Πείτε του οτι όλοι και όλων των κομμάτων εχετε αποδεχθεί την διαπλοκή των Μ.Μ.Ε και τους διαπλεκόμενους, όπως και τα παράνομα κρατικά μέσα που είναι πολλά για μια μικρή χώρα, και εις βάρος των πολιτών διότι κατέχουν σειρά δημοσίων αγαθών ώστε να ταϊζονται ημέτεροι και διορισμένοι με κομματικά κριτήρια απο όσους κυβέρνησαν και αντιπολιτεύονται.)

Πείτε στον Ελληνικό λαό οτι ολα τα κόμματα έχουν Μ.Μ.Ε και καταλαμβάνουν δημόσια αγαθά ενω δεν κάνατε τίποτα απολύτως για τον πρωτεργάτη του χώρου.

Τι φοβάστε; (Eσείς είστε οι εκλεγμένοι με λαϊκή εντολή, δεν ζήτησα εγω την δική σας θέση και ρόλο)

Πείτε στον Ελληνικό λαό ποιοι εχουν διοριστεί στο Ε.Σ.Ρ,  με ποια μέθοδο, και για να διασφαλίζουν τι ακριβώς.

Πείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γι.αννης Κουρδομένος 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δρίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">