ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Του Στάθη Παναγούλη: Β ο η θ ε ί σ τ ε να σηκωθεί η Ελλάδα από τον βούρκο που έπεσε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012.


Ας μιλήσουν επιτέλους όλοι οι άνθρωποι της Τέχνης, των γραμμάτων και του πνεύματος, ας μιλήσουν επιτέλους, ο λαός διψάει για το φως της αλήθειας...

Μiλήστε κι ας έχει κόστος αυτό, στην καριέρα σας, ο λαός θα σας αγαπήσει, βοηθείστε στην αφύπνιση των ανθρώπων που καθημερινά μέσα από την τέχνη έρχεστε κοντά τους.

Βοηθείστε να απαλλαγούν από την καθημερινή ξεφτίλα των βασιλισσών των πρωινάδικων, μεσημεριανάδικων που κοιμίζουν συνειδήσεις και αποπροσανατολίζουν.

Β ο η θ ε ί σ τ ε να σηκωθεί η Ελλάδα από τον βούρκο που έπεσε.

YΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σήμερα δίνουμε ευκαιρίες σε ανθρώπους που καταδίκαζαν την διαπλοκή και την υποκρισία, ώστε να δώσουν απτά δείγματα γραφής εκπροσώπησης του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που του στέρησαν το ψωμί οι υπηρέτες των διαπλεκόμενων με σειρά διώξεων, κατασχέσεων, δικαστηρίων, και συνεχών υπονομεύσεων.

Εσείς ζητάτε την εκπροσώπηση και καταδικάζετε την υποκρισία. Πάρτε αυτούσια την ΑΛΗΘΕΙΑ που σας εχω παρέχει απλώχερα, και δώστε το ελάχιστο δείγμα γραφής εαν έχετε έστω και ίχνος ειλικρίνειας.

Xρειάζεστε κάτι περισσότερο όσων γνωρίζετε και συμβαίνουν κατά παράδοξο τρόπο στην ΕΛΛΑΔΑ της καθολικότητας διαπλοκής και υπηρετών αυτής, που με κατάχρηση εξουσιών φιμώνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ (κατάσχουν και κατηγορούν ενω έπρεπε να παρέχουν σύμφωνα με το θεσπισμένο πλαίσιο και σύνομες ΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΠΑΡΑΒΟΛΑ;) με στόχο την φυσική εξόντωση του πρωτεργάτη των FM στην ΕΛΛΑΔΑ.

Σήμερα έχουμε 2012 και απο το 2004 που μου έγινε καταχρηστική δίωξη και κατάσχεση δεν εχουν κάνει το ελάχιστο μετά απο εκατοντάδες σύνομων ΑΙΤΗΣΕΩΝ.

Αντιλαμβάνεσται η οχι; (Eκτός εαν το βασικό ζητούμενο ήταν να λαμβάνετε βουλευτικές αποζημιώσεις χωρίς εκπροσώπηση των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ)

Είναι γνωστό τι συμβαίνει στη Γλυφάδα, όπως και οτι ο Στάθης Παναγούλης στήριζε την εκλογή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. (Τι εχει κάνει ο Μιλτιάδης για τοπικό ζήτημα δημότη Γλυφάδας;)

Δεν βρίσκεται καθημερινά στο κοινοβούλιο;

Δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στα στενά όρια του Δήμου που κατοικεί;

Eπιτέλους πόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στη ΓΛΥΦΑΔΑ και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

(ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 MONO KATAΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΉΣ, και ενω κατέθεσα μια απο τις πρώτες ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.)

Τελικά ο Γραφικός Παναγούλης που έλεγε και γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ σήμερα όπως και οι υπόλοιποι θα συνεχίσei την υπηρέτηση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ στο έλεος της ΜΑΦΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ;

Eκτός απο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ διαπιστώνεις έστω άλλο ενα άτομο το οποίο να εμμένει κατά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ με βασικά ΑΙΤΗΜΑΤΑ μεταρυθμίσεων και ενδεδειγμένης αντιπολίτευσης που να υπηρετεί τους πολίτες και οχι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Τι θα κάνετε σήμερα στην αντιπολίτευση; (Yπηρέτηση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ;)
Υπάρχει και το ΑΥΡΙΟ. (Μη το ξεχνάτε)

Τελικά εαν συνεχίζεται το Θέατρο και η Υποκρισία, καθώς και η ανεντιμότητα, ας κρίνουν συνολικά οι συμπολίτες μας και όλοι όσοι διαθέτουν συνείδηση εαν αρμόζουν και αναλογούν θέσεις και αξιώματα σε συγκεριμένα άτομα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Του Στάθη Παναγούλη: Β ο η θ ε ί σ τ ε να σηκωθεί η Ελλάδα από τον βούρκο που έπεσε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">