ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έλα ξανά, να κάνουμε πιο όμορφη την παραλία της Γλυφάδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Σάββατο 9 Ιουνίου 2012.


Έλα ξανά, με τους φίλους σου, τα παιδιά σου, να κάνουμε πιο όμορφη την παραλία της Γλυφάδας, είναι το κεντρικό μήνυμα της οικολογικής δράσης που διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας και η ομάδα Εθελοντών Δήμου Γλυφάδας «ΕΛΑ».

Η δράση περιλαμβάνει τον καθαρισμό περιμετρικά της ακτής και θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2012, ημέρα Κυριακή στις 9.30 το πρωί στην παραλία Γλυφάδας με την υποστήριξη Δασοπροστασία – Πυρόσβεση Γλυφάδας, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» καθώς και της Μ.Κ.Ο. «Υδροναύτες».

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας οτι οι παραλίες είναι δημόσια αγαθά και οχι περουσία διαπλεκομένων και κρατικοδίαιτων. (Τι ισχύει στη Γλυφάδα ακόμα και σήμερα;) 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα δημόσια αγαθά (συχνότητες) που οι πουλημένοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ξεπούλησαν σε διαπλεκόμενα και σε πολιτικά συμφέροντα... Διώκοντας τους Πρωτεργάτες και ουσιαστικά ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Η Υποκρισία εχει ΟΡΙΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

YΓ: Γιατί νομίζεις οτι κανένας απο δαύτους που κατηγορούνται δημόσια δεν εχει κάνει τουλάχιστον μια μήνυση; (Γιατι αυταπόδεικτα είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και κάπηλοι) Γνωρίζουν πολυ καλά ποιος είναι ο ρόλος τους και τι πράτουν διαχρονικά.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πόσο αγνόμωνες μικρόψυχοι και ξεπουλημένοι  είναι.

(Δεν υπάρχει και δεν παίζει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των δυο μέτρων και σταθμών, στην ΕΛΛΑΔΑ είχαμε και έχουμε ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ της Κομματοκρατίας, που υπηρετεί την διαπλοκή και κάνει ρουσφέτια απόλυτα αναξιοκρατικά )

Οι Έλληνες που μεγαλουργούν διεθνώς καταδικάζουν το καθεστώς μετρίων που διαχρονικά υπονομεύουν τους άριστους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έλα ξανά, να κάνουμε πιο όμορφη την παραλία της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">