ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω - ΣΥΡΙΖΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012.

ΑΥΓΗ
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Με αυτά τα λόγια άνοιξε την τελευταία της προεκλογική περιόδου ομιλία του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Αριστοτέλους.Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι "δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα, τη Δημοκρατία και το λαό από την φιλοδοξία της ΝΔ να ξανακυβερνήσει αυτόν τον τόπο"  και παραφράζοντας τον Μίλαν Κούντερα δήλωσε ότι ο αγώνας του λαού για την εξουσία είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντι στη λήθη.

“Αυτοί που βούλιαξαν το πλοίο το 2009. Και πρώτοι το εγκατέλειψαν. Μας απειλούν ότι θα μας ξανακυβερνήσουν.Ότι θα μας ξανακυβερνήσουν, ομνύοντας στο Μνημόνιο.Εγγυάται την εφαρμογή του η κυρία Μπακογιάννη. Που δήλωσε και πιστεύει. Ότι, ακόμη κι αν το Μνημόνιο δεν υπήρχε, θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει.” πρόσθεσε συγκεκριμένα και αναρωτήθηκε "θα μας ξανακυβερνήσουν οι τρόφιμοι της Siemens οι σημαδεμένοι του Χριστοφοράκου;"

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο σημερινό άρθρο της Financial Times Deutschland το οποίο χαρακτήρησε ως κατάπτυστο αναφέροντας ότι “Φοβήθηκε η κυρία Μέρκελ την απόφαση του ελληνικού λαού με τη συγκλονιστική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Αθήνα, χτες.

Επιπλέον την κάλεσε να αποσύρει τις "μαριονέτες" της από την χώρα και να κατέβει η ίδια στις εκλογές. Εξέφρασε την βεβαιότητά του, ομως, ότι ο λαός θα επιφυλάξει στον “τοποτηρητή" της τον κ. Σαμαρά την απάντηση που του αξίζει.

Γιατί όπως είπε “ο λαός μας έχει αξιοπρέπεια και νοημοσύνη” και “Ότι ο φόβος είναι το τελευταίο όπλο των απελπισμένων.Είναι η υποστολή της σημαίας τους.”

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στους αναποφάσιστους ρωτώντας τους "αν θέλουν ένα πολιτικό που εξυπηρέτησε τους δανειστές σε βάρος του λαού και του τόπου, εναν αρχηγό κόμματος που προσπαθεί να αναρριχηθεί στην εξουσία με πλαστά και εκβιαστικά διλήμματα;”

“Θέλουμε να δικαιώσουμε την κυρία Μέρκελ;Ότι ο ελληνικός λαός τελικά λύγισε;Ότι η Ελλάδα τελικά υποτάχτηκε;Θέλουμε την αστάθεια και την ανασφάλεια μιας νέας συγκυβέρνησης Παπαδήμου;Μιας νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;” αναρωτήθηκε επιπλέον.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και δε μπορεί γιατί "θα εφαρμόσει το αποτυχημένο Μνημόνιο". "Δεν μπορεί πρόσθεσε "η ΝΔ  να εγγυηθεί τις συντάξεις του ελληνικού λαού καθώς είναι αυτή που τις έπαιξε στο πόκερ".
Σύμφωνα με τον ίδιο η  Νέα Δημοκρατία ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του ελληνικού λαού καθώς είναι “πολιτικά τυφλοί και ακραίοι” γιατί πιστεύουν "πως το έγκλημα είναι η διαδήλωση και αφήνουν το πραγματικό έγκλημα να θεριεύει”

Ο κ. Τσίπρας αναρωτήθηκε ακόμη "αν θέλουν οι πολίτες τους ακραίους στην εξουσία, στην ΕΡΕ του τρίκυκλου και του Γκοταζμάνη" για να απαντήσει ότι "ο λαός τα απορρίπτει όλα αυτά. "

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στην Νέα Δημοκρατια ότι θέλουν φοβισμένο τον λαό αλλά υπογράμμισε ότι "απευθύνονται σε λάθος λαό" καθώς, όπως είπε," ο λαός μας δεν λύγισε και παραδόθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές της Ιστορίας του".

Τέλος δήλωσε ότι μόνο η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ την Κυριακή ανοίγει από τη Δευτέρα νέες δυνατότητες για την Ελλάδα στην Ευρώπη και ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπορεί να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά στην Ευρώπη για τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.

 “Από τη Δευτέρα σταματάμε το μνημονιακό κατήφορο ” δήλωσε τέλος για να καταλήξει ότι "Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Βλέπεις, βλέπω, βλέπουμε την εθνική καπηλία απο το σύνολο των κομμάτων, και απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΧΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, και ραδιοφωνικό σταθμό, για τον πρωτεργάτη του χώρου στην Ελλάδα που επανελλημένα δέχτηκε διώξεις και κατασχέσεις με κατάχρηση εξουσιών ώστε να πετύχουν την φυσική του εξόντωση τι έχετε κάνει;

Απο το 2004 που έκαναν για πολλοστή φορά δίωξη και κατάσχεση οι υπηρέτες των διαπλεκομένων μετά τις εντολές απο επιλεγμένους διορισμένους που εχουν πλαισιώσει ώστε να διασφαλίζουν τα συμφέροντα της Διαπλοκής σε Ε.Σ.Ρ και Ε.Ε.Τ.Τ έως σήμερα το 2012 τι έχετε κάνει οι λεγώμενοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;  (Δεν υπήρξαν εκατοντάδες ΑΙΤΗΣΕΙΣ;) (Ποιός είναι ο ρόλος των πολιτευομένων;)

Aύριο με υποθετικά Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσετε τον ακροδεξιό Καρατζαφέρη ο οποίος κάνει καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ενω κατέθεσε για τους 102,7 mhz δεσμεύει τους 90,6 mhz ΠΑΡΑΝΟΜΑ με τις ευλογίες του Ε.Σ.Ρ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;

Όλοι οι εθνικοί κάπηλοι εχουν σειρά μέσων προπαγάνδας ενω δεν έχουν κάνει το ελάχιστο για τον πρωτεργάτη ενός χώρου στην Ελλάδα βάση του ρόλου που έχουν και των θεσμοθετημένων.

Γυρίζεις τα μάτια απο την δεδομένη πραγματικότητα και αλήθεια οτι καπηλεύονται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σημαίνει συνεχίζεις το πλαίσιο υποβάθμισης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της αληθινής πολυφωνίας, πλουραλισμού, ενημέρωσης και πολιτισμού.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ 2: Αυτή δεν ονομάζεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι κωλοχανείο κάπηλων της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που δηλώνουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ενω και αυτοί αύριο θα υπηρετούν παράνομα και διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε πολιτικών και κομμάτων της ακροδεξιάς, και της ελίτ του πλούτου, χωρίς να κάνουν το ελάχιστο για τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ που πλήρωσε επανελλημένα το μάρμαρο και έθεσε τον θεμέλιο λίθο της Ιδιωτικής Ραδιοτηλεόρασης.
Επι σειρά ετών ενημερώθηκαν όλοι και όλα τα κόμματα, και διαπιστώνεις πως με τα χρήματα του συνόλου καπηλεύονται την ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

Αυτοί θα κάνουν κάτι για τον ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ;

Τους στηρίζω, τους ψηφίζω ώστε να γίνει αντιληπτό απο όλους οτι εχουμε να κάνουμε με καθολικό φαινόμενο ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, και οτι ο πολίτης τους δίνει ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ενω αυτοί βάση του ρόλου που είχαν και έχουν δημιουργούν την ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Εαν κάνω λάθος, ΑΠΟΔΕΙΞΗ την ΔΕΥΤΕΡΑ μετά τις εκλογές, αν και έπρεπε να υπάρχει ήδη.

Μπορείτε να κρίνετε και να αξιολογήσετε ποιοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (Ούτε καπηλεύτηκα την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ούτε έγινα κομματόσκυλο ώστε να δεχθώ ανταλλάγματα αναξιοκρατίας και ρουσφέτια, απλά κρίνω και κρίνεις)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω - ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">