ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σήμερα η νέα συνέλευση της «Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας στη πλατεία Καραϊσκάκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Tρίτη, 26 Ιουνίου 2012.


Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συμμετέχουμε μαζικά στη νέα συνέλευση της «Επιτροπής  Κατοίκων Γλυφάδας κατά του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών», στο ανοικτό θέατρο στην Πλατεία Καραϊσκάκη την Τρίτη 26/06/2012 στις 8.00 μ.μ.

Όλοι στη νέα συνέλευση της «Επιτροπής  Κατοίκων Γλυφάδας κατά του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών» στο Ανοικτό Θέατρο στην Πλατεία Καραϊσκάκη την Τρίτη 26/06/2012 στις 7.00 μμ.
Αυτή είναι η εικόνα της πλατείας Καραϊσκάκη σήμερα, με σπασμένα παγκάκια που κανείς δεν φρόντισε να τοποθετήσει καινούργια, ενω ο Δήμος Γλυφάδας τοποθέτησε απο την άλλη πλευρά τα κάγκελα και τα σίδερα  Γυμναστικής.

Απο την άλλη εμείς και κάθε ένας δημότης ο οποίος λέει την Αλήθεια γίνετε γραφικός, (η είναι τρελός) διότι πρέπει να συναινέσουμε υπέρ αυτών που κάνουν οτι θέλουν με τα χρήματα του συνόλου, ποτέ δεν ακούν η δεν δίνουν αναφορά για το ελάχιστο, και αυταπόδεικτα νέμονται τα χρήματα του συνόλου χωρίς ουσιαστικό έργο.

Κυκλοφόρησε σε περιορισμένα αντίτυπα και η έκδοση του Δήμου Γλυφάδας (αξίας 25.000 χιλ. ευρώ) η οποία λιβανίζει τον δήμαρχο και την διοίκηση.
Το συγκεριμένο τεύχος δεν έφτασε στα σπίτια των μισών κατοίκων όμως πρέπει να πληρώσουν όλοι μια έκδοση που λιβανίζει μονομερός και δεν παρουσιάζει την Αληθινή εικόνα του Δήμου Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Διαδώστε το.... και ελάτε τώρα στη πλατεία Καραϊσκάκη να δείτε την αληθινή εικόνα και τι παρουσιάζει ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης στο κατάπτυστο έντυπο λαθεμένων εντυπώσεων, και παραπληροφόρησης.

25.000 για δυο έντυπα λιβανιστήρια και πλασμαικών εντυπώσεων, που θα πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων, μπορεί να αγοραστεί ο εξοπλισμός για ενα τοπικό μέσο, το οποίο θα παρέχει ουσιαστικό έργο Πολιτισμού και Τοπικής Ενημέρωσης καθημερινά, άμεσα και αληθινά και ζωντανά.

Εχουμε να κάνουμε πραγματικά με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ σε ολόκληρη την Ελληνική πραγματικότητα.

(Αρκεί όποιος η όποια θέλει πραγματικά να ενημερωθεί, να ρίξει μια ματιά τι ισχύει στις Η.Π.Α σχετικά με το πλαίσιο Ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων)

Στις Η.Π.Α που υιοθέτησαν την Δημοκρατία ως πολίτευμα (ενω δημιουργήθηκε στην Ελλάδα) η πολιτεία προστατεύει τον ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ, την ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ, και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θεσπισμένα και νομικά, παρέχοντας την αρχή της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής μπάντας αποκλειστικά στις ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ούτε σε ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, ούτε σε ΟΜΙΛΟΥΣ, ούτε σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΚΟΜΜΑΤΑ.

(Στην Ελλάδα ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ και ΚΑΠΗΛΩΝ, είναι γνωστό τι ίσχυε και ισχύει και ποιοι το ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ και το ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ με την ανοχή του συνόλου των δημοτών και πολιτών)

Σχολεία, κολλέγια, πανεπιστήμια, δήμοι, φορείς πολιτισμού, καταθέτουν μια αίτηση και λαμβάνουν τοπικές άδειες αυτόματα. (Δές τι γίνετε στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα το 2012 με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτευτές που θέλουν να χειραγωγούν ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ)

Εκεί η Πολιτεία προστατεύει την ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τις τοπικές κοινωνίες, την κοιτίδα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και δεν υπάρχει κανένα ενδεχώμενο καταχρηστικά να υπάρξουν διαπλεκόμενοι ΌΜΙΛΟΙ και λοιποί, σε αντίθεση με το Κωλοχανείο Ελλάδα που διαχρονικά συμβαίνει το αντίθετο.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ οτι στην Ελλάδα ουδείς εκ των Κυβερνόντων και λοιπών ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, επιθυμούσε η επιθυμεί να ισχύσει πραγματικά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, οτι στην Ελλάδα δεν είχαμε η έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, διότι στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να υπάρχει ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι ισχύει ΠΑΝΤΟΥ, και σε όλους τους ΤΟΜΕΙΣ.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ και ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ σε ολόκληρο το φάσμα εξουσιών και πλαισιωτών της Ελληνικής Πολιτείας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σήμερα η νέα συνέλευση της «Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας στη πλατεία Καραϊσκάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">