ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

DIE LINKE: Είμαστε όλοι Έλληνες! Ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει καλό στην Ελλάδα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012.


Δημοσιεύω αυτούσια το μήνυμα στήριξης ΣΕ ΌΛΟΥΣ που έφτασε στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB του κόμματος της Γερμανικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  DIE LINKE.

DIE LINKE: Είμαστε όλοι Έλληνες! Ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει καλό στην Ελλάδα!
Μήνυμα στήριξης στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από τη γερμανική Αριστερά (DIE LINKE)

Αγαπητοί σύντροφοι,

Αγαπητοί φίλοι,

Την ερχόμενη Κυριακή οι Έλληνες καλούνται για δεύτερη φορά να ψηφίσουν για το νέο κοινοβούλιο. Δεν είναι λίγοι αυτοί στην Ευρώπη που λένε σε σάς -όπως και σε μας, ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή: Αν οι Έλληνες επιθυμούν το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να ψηφίσουν τα κόμματα του Μνημονίου.

Γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Βλέπετε κάθε μέρα ότι το φάρμακο που συνταγογράφησαν οι Μερκοζί για την Ελλάδα και την Ευρώπη κάνει τον ασθενή να αρρωσταίνει ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα. Σώζουν τις τράπεζες και πετάνε τους μισθωτούς, τη νεολαία και τους συνταξιούχους στη μιζέρια.

Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό! Αλλά η αρχή του τέλος μόλις ξεκίνησε: Στη Γαλλία, οι ψηφοφόροι έστειλαν τον Πρόεδρο της ακραίας λιτότητας και πολλούς εκπροσώπους του κόμματός του σε πρόωρη συνταξιοδότηση. Την ίδια ώρα, στην υπόλοιπη Ευρώπη διεξάγονται διαδηλώσεις.
Το φάρμακο που σκοτώνει αυτόν που πρέπει να διασωθεί, δεν είναι φάρμακο, αλλά δηλητήριο. Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί ποτέ τέτοιους γιατρούς. Αντιθέτως, οι σύντροφοί μας του ΣΥΡΙΖΑ έχουν παρουσιάσει τις εναλλακτικές τους προτάσεις. Εμείς, το γερμανικό Αριστερό κόμμα, το καλωσορίζουμε αυτό. Αγωνιζόμαστε ενάντια στα ψέματα και τις συκοφαντίες που λέγονται εδώ στη Γερμανία για την Ελλάδα, για το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει καλό στην Ελλάδα. Η πολιτική πρέπει να στηρίζει τα συμφέροντα του λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζών και των hedge funds.

Αγαπητοί σύντροφοι, είμαστε στο πλευρό σας. Η ενίσχυσή σας έναντι των μνημονιακών κομμάτων θα αποτελέσει ακόμα ένα χτύπημα ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα είναι το εργαστήριό του. Εδώ δοκιμάζουν όσα θέλουν να κάνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Γι αυτό και είναι σημαντικό οι Έλληνες να δείξουν ότι δεν τους ταιριάζει ο ρόλος των πειραματόζωων.

Είμαστε όλοι Έλληνες!

Μπέρντ Ρίξινγκερ

Συμπρόεδρος της Γερμανικής Αριστεράς (DIE LINKE)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ισχυροποιήστε την ειρηνική επανάσταση ώστε να άλλαξει πραγματικά σελίδα στην Ελλάδα της Διαπλοκής, Διαφθοράς και Υποκρισίας, ανέντιμων και απατεώνων του διπολικού συστήματος 38 ετών. (Μην ακούτε τίποτα άλλο, είναι δεδομένη η θρασύτητα δειλών και προσκυνημένων σε μια ολιγαρχία του πλούτου που τους είχαν μαριονέτες και του κλώτσου και του μπάτσου, υπονομεύοντας κάθε υγιές κύταρο Δημοκρατίας, Πολιτισμού, και Αξιοκρατίας)

Την Κυριακή στη ΓΛΥΦΑΔΑ ψηφίζουμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ.

Την Κυριακή στη ΓΛΥΦΑΔΑ περνάει το μήνυμα οτι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ όλοι οι υποκριτές και υποκρίτριες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που υπέγραψαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και θέλουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε διαπλεκόμενα και ξένα συμφέροντα.

(Είναι αυτοί που ξεπούλησαν και τα δημόσια αγαθά σε διαπλεκόμενα, και υπηρετούσαν απο Κυβερνητικές θέσεις μια ολιγαρχία διαπλεκομένων που με περρίσια θρασύτητα υπο την κάλυψη αυτών των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ με καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ κατέχουν σειρά Μ.Μ.Ε μέσων της ιδίας και άλλης μορφής, ενω με διορισμένους μαριονέτες διασφάλιζαν και εξασφάλιζαν το σύνολο των αδειοδοτήσεων και βεβαιώσεων λειτουργίας να πηγαίνει μονομερός σε αυτούς τους αποδεδειγμένα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ)

Απο την άλλη είχαμε και έχουμε μια δικαιοσύνη των δυο ταχυτήτων, που ευνοούσε τους διαπλεκόμενους με απαλλακτικά βουλεύματα, ενω για τις ίδιες ακριβώς περιπτώσεις ίσχυε και ισχύει άλλη αντιμετώπηση των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ειναι γνωστά τα φαινόμενα μιας ανάλγητης κοινωνίας που ήθελαν τα διαπλεκόμενα, και φρόντισαν να την δηλητηριάσουν ώστε το κοινωνικό σύνολο να θεωρεί οτι αυτά τα κατάπτυστα φαινόμενα ελλείματος πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι τα ενδεδειγμένα που πρέπει να σέβονται και να αναπαράγουν. (Η ζημία που εχουν επιφέρει στο κοινωνικό σύνολο, την χώρα, και το πολίτευμα, είναι τεράστια, και θα απαιτηθούν πολλά χρόνια ώστε να υπάρξει διαφοροποίηση)

Οδήγησαν το κοινωνικό σύνολο στην γεννέτηρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να ειρωνεύεται και να απαξιώνει απόλυτα υγιείς μορφές δημοκρατικών υλοποιήσεων στην κοιτίδα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που είναι οι τοπικές κοινωνίες. (Ακόμα και σήμερα αυτοί και αυτές που ζητούν την ψήφο των δημοτών ώστε να διοικήσουν τους δημότες και την τοπική κοινωνία, ειρωνεύονται, απαξιώνουν, υπονομεύουν κάθε μορφή δημοκρατικής υλοποίησης, διότι υπάρχει το μοντέλο της διαπλοκής το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις, όμως υπονομεύει το σύνολο και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)


Όλοι αυτοί που γνώριζαν και γνωρίζουν με επάρκεια τι τελείται σε αυτό το σαθρό σκηνικό του διπολικού συστήματος που αναπαράγει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ, την ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, και τον πλουτισμό ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που ληστεύουν και την τοπική κοινωνία, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Γυρίζουν σελίδα στην αμαυρωμένη υποκρισία ανέντιμων παραγώγων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, που αναξιοκρατικά νέμονται και την τοπική κοινωνία, ενω η πλειοψηφία τους απέρριψε.

Την Κυριακή στη ΓΛΥΦΑΔΑ ψηφίζουμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ, για μια ευκαιρία σε όλους και όλες. (Μια ευκαιρία που σκόπιμα οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έδωσαν σε κανένα πλήν συγγενών,οικίων προσώπων, και κομματικών μελών)


Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ 2: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν υπάρχουν τα αυταπόδεικτα. Κόκκορης Δήμαρχος, Κόκκορης συγγενικό πρόσωπο Αντιδήμαρχος, και όλο το συγγενολόι των συνεργαζόμενων πολιτευτών πλήν της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε πολλές θέσεις του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. (Η κορύφωση της ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και των ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ)

Το σύνολο των αυταπόδεικτων που ντροπιάζουν όλους τους δημότες ανεξάρτητα Πολιτικών πεποιθήσεων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: DIE LINKE: Είμαστε όλοι Έλληνες! Ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει καλό στην Ελλάδα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">