ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Δημήτριος Τσακίρης Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Κ.Α.Π.ΠΑ.»

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012.


Αντικαταστάθηκε η Φρειδερίκη Μαλάμη και κάποιοι αποφάσισαν την θέση της να πάρει ο   Δημήτριος Τσακίρης που δηλώνει δημόσια οτι οι γονείς του ήταν απο τους πρώτους κατοίκους της Γλυφάδας.

Μετά λύπης του συγκεκριμένου συμβούλου να θυμίσω στο σύνολο εκλεγμένων και δημοτών Γλυφάδας οτι οι πρώτοι κάτοικοι όπως και οι γονείς μου είχαν προηγηθεί πολλά χρόνια πρίν το 1957, αν και είναι γνωστό ποιάς νοοτροπίας είναι αρκετοί και αρκετές εκ των μεταγενεστέρων στη Γλυφάδα.

Απο την στιγμή που υπάρχει απόφαση θεωρείται λήξαν, ο κ. Τσακίρης είναι Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Κ.Α.Π.ΠΑ.» όμως δεν θεωρείται λήξαν το πλαίσιο ανεντιμότητας απο πλευράς Διοίκησης ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και μερίδας εκλεγμένων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ λέει κάτι σε πολλους κατοίκους της Γλυφάδας; (Είναι γνωστά όλα, το σύνολο των σκόπιμων υπονομεύσεων απο ανέντιμους πλαισιωτές του χθές και του παρόντος)

Εαν θεωρείται σκόπιμο να εξηγήσω και τους λόγους. Χρειάζεται; (Kάποιοι στη Γλυφάδα θεωρούν οτι είναι ευφυείς, άρα τα αυτονόητα δεν επιδέχονται παρεταίρω επεξηγήσεων)

Γνωρίζουν όλοι εκτός της Ελλάδας ποιές είναι η πληγές της χώρας. Οι εντός και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα είναι ΚΙΝΕΖΟΙ; (Εχετε αναγάγει την αναξιοκρατία ως την βασική αξία του παρόντος στην Ελλάδα του σήμερα, όλοι οι νεοέλληνες λαμόγια, και όπως λένε χιλιάδες ελλήνων απο όλες τις χώρες του πλανήτη - Έλληνες που εκει μεγαλουργούν - Στην Ελλάδα πολλές μετριότητες συσπειρώνονται δημιουργόντας σκόπιμα το πλαίσιο υπονομεύσεων στην ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ)

Η βασική πληγή της Ελλάδας, και αμέσως μετά η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, και η ΔΙΑΦΘΟΡΑ απόρροια αυτών των νεοελλήνων, αυτών των προδιαγραφών.

*ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με την πλαισίωση Τσακίρη, όμως με το συνολικό φαινόμενο του παρόντος, και τη αποδοχή των μετριοτήτων που συσπειρώνονται.


«Αντικατάσταση της εκλιπούσης δημοτικής συμβούλου Φρειδερίκης Μαλάμη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την ονομασία «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση ΔήμουΓλυφάδας» με διακριτικό τίτλο «Κ.Α.Π.ΠΑ.»

Στη Γλυφάδα και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα την 6η του μήνα Ιουνίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 8.00 μ.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο,ύστερα από την με αριθ. πρωτ. 28272/1.6.2012 έγγραφη ειδοποίηση - πρόσκληση της Προέδρου
του που δημοσιεύτηκε στον ειδικό χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και επιδόθηκε στον κ. Δήμαρχο και σε καθένα από τους Συμβούλους, σύμφωνα με το άρθρο 95 παρ. 3 του Δ.Κ.Κ. (Ν. 3463/06 – 114

Α΄) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της πιο πάνω πρόσκλησης.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής η κ. Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο 41 μελών βρέθηκαν παρόντα τα 33, οπότε κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, δεδομένου ότι υπήρχε η από το Νόμο προβλεπόμενη απαρτία και συγκεκριμένα :

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ήταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. ΤΣΑΜΠΙΡΑΣ Δημήτριος, ΣΑΚΚΟΥ Άννα – Φωτεινή, ΤΣΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος, ΚΟΚΚΟΡΗΣ Γεώργιος, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Ευστάθιος, ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Βασίλειος ,ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Νικηφόρος,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Βασιλική, ΚΑΡΑΤΣΙΟΛΗ Ευαγγελία ,ΣΗΦΑΚΗΣ Γεώργιος, ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ Σπυρίδων, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δημήτριος, ΑΝΑΛΥΤΗΣ Ευστάθιος, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία,ΜΠΕΝΕΤΟΣ Φώτιος, ΑΛΕΒΙΖΟΣ Δημήτριος, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης, ΦΟΥΝΤΑΣ Κων/νος, ΣΚΑΛΤΣΑΣ Αθανάσιος, ΒΙΓΛΑΣ Δημήτριος, ΖΑΜΠΕΤΟΝΙΔΟΥ Καλλιόπη,ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ Ιωάννης, ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Στυλιανός, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος,ΑΚΡΙΒΟΣ Δημήτριος, ΚΙΡΚΙΛΙΤΣΗ Μαριάννα, ΔΗΜΟΥ Σπυρίδων, ΧΑΡΙΣΗ – ΜΠΙΛΙΑ
Δαφνούλα, ΤΑΣΣΟΣ Σταύρος , ΜΕΡΙΚΟΥ Παγώνα, ΓΚΕΚΑΣ Ιωάννης, ΒΑΚΚΑΣ Νικόλαος ,TAΣΤΑΝΗΣ Αναστάσιος, ήτοι συνολικά 33 Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μετά την έναρξη της συνεδρίασης ΠΡΟΣΗΛΘΕ η δημοτική σύμβουλος η κ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ Μαρία,στο 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης .Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ο δημοτικός σύμβουλος κ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣΝικηφόρος, στο 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης .
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ (7) δημοτικοί σύμβουλοι οι κ.κ. ΙΜΒΡΙΟΣ Πέτρος , ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ Ελένη, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Αιμιλία, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Μιλτιάδης, ,ΛΥΓΝΟΥ Αθηνά, ΚΑΡΑΜΗΝΑ Ελευθερία, ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Στυλιανός .

ΑΔΑ: Β4Λ1Ω91-Ο8Β
ΓΔΣ/εα

Στη συνεδρίαση αυτή ήταν παρών και ο Δήμαρχος κ. ΚΟΚΚΟΡΗΣ Κωνσταντίνος , αφού καλέστηκε νόμιμα με την παραπάνω πρόσκληση της Προέδρου .

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης υποβλήθηκαν από δημοτικούς συμβούλους ερωτήσεις για διάφορα θέματα , στις οποίες απάντησαν κατά περίπτωση ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 παρ. 6 του Ν. 3463/06 (114 Α΄) έγινε πρόταση να συζητηθούν λόγω του κατεπείγοντος 4 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης , τα οποία αποφασίστηκε ομόφωνα να συζητηθούν και συζητήθηκαν πριν τα θέματα της ημερήσιας
διάταξης.

Στο 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης «Αντικατάσταση της εκλιπούσης δημοτικής συμβούλου Φρειδερίκης Μαλάμη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την ονομασία «Κοινωνική,
Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας» με διακριτικό τίτλο «Κ.Α.Π.ΠΑ.», η κ. Πρόεδρος αφού έθεσε υπόψη του Σώματος :
 Την πρόταση του κ. Δημάρχου? Τη με αρ. 125/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Έθεσε σε ψηφοφορία την πρόταση της διοίκησης και μετά το τέλος της ψηφοφορίας από την οποία απείχαν οι κ.κ. ΤΑΣΣΟΣ Σταύρος , ΜΕΡΙΚΟΥ Παγώνα και ΤΑΣΤΑΝΗΣ Αναστάσιος, η κ. Πρόεδρος ανακοίνωσε το αποτέλεσμα αυτής όπου το Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Ορίζει το δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτριο Τσακίρη ως Αντιπρόεδρο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την ονομασία «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας» με διακριτικό τίτλο «Κ.Α.Π.ΠΑ.» , στη θέση της εκλιπούσης δημοτικής συμβούλου
Φρειδερίκης Μαλάμη.
Αφού συντάχθηκε η πράξη αυτή υπογράφεται ως εξής:

Ακριβές απόσπασμα

Γλυφάδα, 11.6.2012

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Άννα – Φωτεινή Σάκκου
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Δημήτριος Τσακίρης Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Κ.Α.Π.ΠΑ.» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">