ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Στάθης Παναγούλης στηρίζει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τη Νεα Δημοκρατία στη Γλυφάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012.

Αναδρομή στο παρελθόν της Γλυφάδας και όσων συμβαίνουν.

Πρό των τοπικών εκλογών στη Πόλη μας ο βουλευτής σήμερα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, στήριζε τη Νέα Δημοκρατία και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Σήμερα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ οπότε θέτω ενα ερώτημα στα μέλη και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα: Aυτός ο άνθρωπος τι θα κάνει στις επόμενες τοπικές εκλογές στη πόλη μας, θα στηρίζει την Νέα Δημοκρατία και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη Υπονομεύοντας τον Τάσσο Ταστάνη, τον ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και όλους τους ψηφοφόρους, μέλη και υποστηρικτές;

Θυμηθείτε τι είχε πράξει δημόσια πρό των τοπικών εκλογών στη Γλυφάδα.

Ανοιχτή θέση με ανακοίνωσή του υπέρ του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη πήρε ο  Γλυφαδιώτης πολιτευτής και τ.υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, κύριος Στάθης Παναγούλης,  ο οποίος επισκέφθηκετο μεσημέρι τον υποψήφιο Δήμαρχο στο εκλογικό κέντρο της οδου Αρχιπελάγους.

Λυπάμε που η πολιτική στην Ελλάδα είναι αλλοπαρμένη, και οι πολιτικοί σε καμία περίπτωση δεν είναι φερέγγυοι και ειλικρινείς έναντι των πολιτών.

Προσωπικά μου κάνει τεράστια έκπληξη η αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ αυτό το άτομο να πολιτεύεται σε αυτό τον αριστερό χώρο, διότι λογικά και βάση των πεπραγμένων του έπρεπε να ζητήσει την ένταξη του στην Νέα Δημοκρατία.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Τάσσο Ταστάνη εσυ τι λές; (Nα έρθω για μια συνέντευξη συγκεριμένα για αυτό το ζήτημα;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Στάθης Παναγούλης στηρίζει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τη Νεα Δημοκρατία στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">