ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

SHOW ME LOVE parties at W Summer Club, Poolside Dreams Glyfada

LIFESTYLE.
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012.

Είναι πλέον γνωστο πως η Πέμπτη μετά την επιτυχία του party “SHOW ME LOVE” έχει ... καθιερωθεί ως η αγαπημένη μέρα των Αθηναίων και μη ,CLUBBERS.

To ιδιαιτερο dj set που συνδυάζει την Dance,House με την RnB μουσική,τα πολλά happenings και το ιδιαίτερο Show έχουν κάνει το Party να ξεχωρίζει.

Οπως τα τελευταία καλοκαίρια, έτσι και φέτος, το SHOW ME LOVE "μετακόμισε" την Πέμπτη 03 Μαιου στον ανανεωμένο χώρο του W Poolside Dreams στην παραλία της Γλυφάδας και υπόσχεται βραδιές ξέφρενης διασκέδασης,
μοναδικό club feeling και πραγματική ατμόσφαιρα party.

Οι Djs Johnny Gerontakis, Sp Sakkatos & Chris Child παρέα με τον live perfomer STEVE και την ομάδα του “SHOW ME LOVE” σας υποδέχονται κάθε εβδομάδα με εκπλήξεις φαντασμαγορικό θέαμα και διάθεση για αξέχαστες βραδιές ενώ προετοιμάζει όλους τους Showmelovers για μοναδικά events και διάσημους guest djs της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Αυτή την Πέμπτη , 14.06 το SHOW ME LOVE γιορτάζει τα ''τέταρτα'' (!!) γεννέθλιά του με ένα ιδιάιτερο Party για να ευχαριστήσει όλους εσάς για την στήριξη την προτίμηση και φυσικά την ανάδειξη του σε ένα απο τα κορυφαία Party της χώρας.

See you all there Showmelovers !! No one can miss it

On Decks: Johnny Gerontakis , Sp Sakkatos , Chris Child

Live Vocals :
Steve

+Extravagant visual effects
+Extreme dance show
+Best Dance,House,RnB sounds
+Real party atmosphere



ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Μετά απο τα πρώτα και ανεπανάληπτα Partys τα οποία έγιναν την δεκαετία του 60, 70, και 80 στη Γλυφάδα, τα partys του παρόντος δεν είναι λιγάκι τετριμμένα; (Βέβαια εχει αλλάξει η τεχνολογία, κατά τα άλλα η μουσική δεν εχει αξιόλογες διαφοροποιήσεις)

Nα με καλέσετε (του ''χρόνου'') ως guest dj να σας παρουσιάσω την μοναδική υπερπαραγωγή
(Fuck the experiments.... irrelevant the politics)
( Ενα ωριαίο πρόγραμμα με σύνθεση ζωντανά μουσικής και αυτοσχεδιασμό)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: SHOW ME LOVE parties at W Summer Club, Poolside Dreams Glyfada Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">