ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

To Συνέδριο των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ (Το κοινό κόποις κτάται)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012.

Προ ημερών είχε υπάρξει η ενημέρωση όσων αφορά το 4ο Τακτικό οργανωτικό Συνέδριο των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, όμως επαναδημοσιεύω την είδηση για ενα συγκεριμένο κομμάτι της δημόσιας ανακοίνωσης απο την παράταξη.

Είναι το 5ο και 7ο των αποφάσεων όσων αφορά το πρόγραμμα της παράταξης ανοιχτοί ορίζοντες.

Για όσους και όσες γνωρίζουν καλά Ελληνικά, και δεν εχουν διάθεση υποκρισίας και αμεροληψίας σε οτι συμβαίνει και υφίστατε σε ενα δήμο που δεκαετίες ταλαιπωρείται απο την ανευθυνότητα εκλεγμένων, που ενω εχουν ορκιστεί στο σύνταγμα με σαφείς ρόλους επ' ουδενί εχουμε διαπιστώσει εστω και μια φορά οτι πληρούν τουλάχιστον τους θεσμικούς όρους δημοκρατικής και εύρυθμης λειτουργίας, υπάρχουν διατυπωμένες με σαφήνεια οι θέσεις της παρατάξεως Ανοιχτοί Ορίζοντες.

Σε μια Πόλη (και θα εμμένω) που υπάρχει το απόλυτο της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, εχω σήμερα το σύνολο των αποδείξεων εκλεγμένων που συνεχίζουν το απόλυτο της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΕΜΕΠΑΙΓΜΟΥ του κοινωνικού συνόλου.

Κυρία Λυγνού όπως και το σύνολο των εκλεγμένων των Ανοιχτών Οριζόντων, γνωρίζετε οτι σας εχουμε αποδεχθεί και προσωπικά απο την πρώτη ημέρα που υφίστατε η παραταξή σας σας μεταχειρίστηκα επι ίσοις όροις με όλους τους υπολοίπους.

Εσείς τώρα απο την πλευρά των εκλεγμένων μιας Πόλης αποδέχεστε οτι υπήρχε και υπάρχει σε αυτη την Πόλη επι ίσοις όροις;

Δώστε μια απάντηση στα μέλη της παρατάξεως σας και στους δημότες της Γλυφάδας, οχι σε εμένα.

Αυτούσια οτι πέρασαν σε ενα τμήμα του τοπικού τύπου οι των Ανοιχτών Οριζόντων, οι οποίοι θέλουν την ισότιμη μεταχείρηση.

Είναι γνωστό οτι οτιδήποτε κόποις κτάται στην Ελλάδα των Αξιών, και οχι ανεύθυνων που σκόπιμα υποβαθμίζουν, παραποιούν, και ευτελίζουν για λόγους ιδιοτελείς τον Πολιτισμό και την Δημοκρατία.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σε περιόδους που οι πολίτες γνωρίζουν τον ολοκληρωτισμό και καθολικά φαινόμενα ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως και την συσπείρωση μελών κομμάτων και γνωρίζοντων ώστε να αλλοιώσουν τις πραγματικές Αξίες και την αξιοκρατία, κρίνουν αντικειμενικά.


5.  Πολιτιστική Δράση – Παιδεία – Αθλητισμός.

Η πόλη μας πρέπει να αποκτήσει πνευματική ζωή και πολιτιστική ταυτότητα. Προς αυτή την κατεύθυνση επιβάλλεται να βελτιωθεί από το Δήμο κατά πολύ η υπάρχουσα υποδομή με κύριους στόχους τον πολυχώρο πολιτισμού στο οικόπεδο περιοχής Σαμίων – Ικαρίων και το Δημοτικό Ωδείο στην οδό Παναγούλη. Επίσης χρειάζεται να ενισχυθεί η ερασιτεχνική δημιουργία, να αναβιώσουν οι θεσμοί που είχαν καθιερωθεί στα σχολεία (Μαθητικό Καρναβάλι, Πανόραμα Παραδοσιακών Χορών, Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ κ.α.) και να αξιοποιηθούν οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών της πόλης μας. Για όλα αυτά συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να στηρίζουμε τους φορείς που παράγουν πολιτισμό, ενώ παράλληλα και ανάλογα με τα οικονομικά μας, βλέπουμε τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που είχαμε καθιερώσει.

7.  Γραφείο Τύπου – Τοπικός Τύπος.

Αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο Τοπικός Τύπος, έντυπος και ηλεκτρονικός, τον στηρίζουμε και επιδιώκουμε ισότιμη μεταχείριση και καλή σχέση με όλους. Θα είμαστε αμείλικτοι στις ελάχιστες εξαιρέσεις που συκοφαντούν, διαστρεβλώνουν και διαβάλλουν προσωπικότητες. Η επικοινωνιακή μας πολιτική είναι σπουδαίο κομμάτι της δουλειάς μας. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το Γραφείο Τύπου, την παρουσία μας όπου καλούμαστε και όπου χρειάζεται, να επανεκδώσουμε το Ενημερωτικό μας Δελτίο και να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας, κυρίως στην κατεύθυνση της συμμετοχής των πολιτών και της διαβούλευσης.

27 Μάιου 2012

Για το Προεδρείο του Συνεδρίου

Ο Πρόεδρος

Γ. Μπούσμπουρας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Ποιά αλήθεια μας ενώνει, και ποια γλυφάδα αλλάζει και με ποιούς;

    Mε άτομα που εχουν αναγάγει την εξαπάτηση σε πρώτη τους προτεραιότητα, και είναι των δυο μέτρων και σταθμών με τις αποδείξεις, τι ΑΛΛΑΖΕΙ;

    Άτομα ανεύθυνα που σκόπιμα υποβαθμίζουν έστω και τα στοιχειώδη στοιχεία δημοκρατικής δομής, και ουδέποτε διαπιστώσαμε οτι εχουν τις δυνατότητες ευθείας και δημόσιας αντιπαράθεσης, τι μπορούν να αλλάξουν;

    Eίναι όλα γνωστά στη τοπική κοινωνία οτι φροντίζουν μόνο για μέλη της παράταξης και το βόλεμα αυτών, τίποτα άλλο πλην αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: To Συνέδριο των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ (Το κοινό κόποις κτάται) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">