ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ατυχη η Γλυφάδα έχασε κάθε ελπίδα ανόδου στην Α1

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΣΠΟΡ.
ΠΕΜΠΤΗ, 19 Ιουλίου 2012.

Τελικά τα πράγματα δεν έρχονται μερικές φορές όπως τα περιμένουμε και όπως λέει η λογική.
Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, η Γλυφάδα προέβαλλε ως μεγάλο φαβορί για την άνοδο μετά την μεγάλη της νίκη επί της Κέρκυρας.



Την Κυριακή το πρωί ο αγώνας της φαινόταν εύκολος απέναντι στον Ηλυσιακό που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε ούτε βαθμό. Κι όμως η Γλυφάδα κατάφερε να ηττηθεί με 12-13 και σε συνδυασμό με τις νίκες της Κέρκυρας επί του ΟΥΚ με 5-4, και της Ηλιούπολης επί του Ηρακλή με 12-9 έχασε την άνοδο.


Η τελευταία αγωνιστική έγινε για διαδικαστικούς λόγους.
Τα αποτελέσματα: Κέρκυρα - Ηρακλής 14-8, ΟΥΚ - Ηλυσιακός 9-4 και Ηλιούπολη - Γλυφάδα 10-8.


Η τελική βαθμολογία του ομίλου για τις θέσεις 1-6:
1. Ηλιούπολη 25
2. Κέρκυρα 22
3. Γλυφάδα 16
4. ΟΥΚ 13
5. Ηρακλής 9
6. Ηλυσιακος 3

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ: Σε μια απόλυτα διαλυμένη κοινωνία και Ελλάδα του παρόντος τι περίμενες;
(Eκτός απο υποκρισία,θέατρο,αναξιοκρατία,ρουσφέτια με σφραγίδα Κόκκορη, και κομματικές παρεμβάσεις στα εσωτερικά των τοπικών κοινωνιών, δεν υπάρχει καμία ενέργεια γεφύρωσης και έστω δια μέσω μιας υλοποίησης να υφίστατε ενα minimum επικοινωνίας και ενημέρωσης του συνόλου. (μια υποτυπώδη κοινή βάση πληροφόρησης όλων)
Συγχαρητήρια στους διοικούντες και συνεργαζόμενους για το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ ενεργειών πρός την αναβάθμιση του τοπικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. (Έχουν πετύχει την απόλυτη διάλυση του τοπικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ για τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες, και τα προσωπικά τους συμφέροντα. ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ που δεν θέλουν ακόμα και σήμερα το 2012 ίχνος ουσιαστικών δομών άμεσης και κοινής επικοινωνίας και ενημέρωσης.)

Συνολικά γνωρίζουν τι χρειάζεται σήμερα ώστε να υπάρχει τοπικός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, όμως τι περιμένεις απο κομματοποιημένα λαμόγια; (Παρακολουθείστε συνολικά τα διαπλεκόμενα και πολιτικά Μ.Μ.Ε και να περιμένετε έστω και το ελάχιστο επίπεδο αναβάθμισης του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και παράλληλα να πολιτεύεσται στη ΓΛΥΦΑΔΑ ώστε να ρίχνετε ακόμα περισσότερο πιο χαμηλά το επίπεδο.)

ΓΛΥΦΑΔΑ,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Τι να περιμένει ο κάθε ένας συμπολίτης όταν ισχύει καθολικό φαινόμενο Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α Σ, και έχουμε εντός των ορίων της πόλης Υ Π Η Ρ Ε Τ Ε Σ της διαπλοκής και διαπλεκόμενους;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ατυχη η Γλυφάδα έχασε κάθε ελπίδα ανόδου στην Α1 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">