ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το κόμμα Ανέργων (Θέατρο η Αλήθεια σήμερα το 2012;)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 5 Ιουλίου 2012.

Εχθές γεννήθηκε η πρότυπη - πρωτότυπη - ιδέα για ενα κίνημα Ελλήνων που πραγματικά χρειάζεται, και σήμερα θα αναπτύξω περισσότερο δημόσια την αρχική διακύρηξη.

Όλοι και όλες, όπως και εγω επι δεκαετίες - η πολλά χρόνια - ακούμε και διαβάζουμε τα μύρια όσα για την ικανότητα, την καταλληλότητα, την άμεση αντιμετώπηση, και τις δραστικές λύσεις των μετεχόντων πολιτευτών στο σύνολο των κομμάτων.

Αυτό που με βεβαιότητα γνωρίζουμε είναι οτι μετά την εκλογή τους, όλες οι δημόσιες φανφάρες, υποσχέσεις, δεσμεύσεις, απο όλους αυτούς....... είναι πραγματικά φλούδες και λόγια εντυπωσιασμών χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο.

Είναι γνωστό οτι εσκεμένα εχουν διχάσει και διαμοιράσει τον Ελληνικό λαό σε ομάδες και στρατόπεδα, ώστε να υπάρχει ουσιαστικά το δικό τους όφελος, ενω δεν κάνουν τίποτα για το σύνολο ακόμα και των δικών τους ψηφοφόρων και υποστηρικτών.

Ενδεικτικό τα παράδειγμα στη Γλυφάδα εκλογής του Κώστα Κόκκορη με διαφορά 30 ψήφων απο τον δεύτερο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και είναι δημόσια γνωστό οτι προσωπικά στήριζα την εκλογή Κόκκορη ώστε να μην υπάρξει συνέχεια άλλης μιας θητείας των ιδίων προσώπων απο την Νέα Δημοκρατία στη διοίκηση της πόλης μας.

Είναι δεδομένο οτι την εκλογή του στη Γλυφάδα ο κ.Κόκκορης και η παραταξή του εν μέρει την οφείλει και σε εμένα, διότι ανοιχτά πήρα θέση υπέρ της παρατάξεως του και του ιδίου, άσχετα εαν δεν με κάλυπτε ως πρόσωπο, η παράταξη, και άσχετα απο δεδομένες υπονομεύσεις πρός εμένα. (Αποσαφηνίζω οτι αρκετοί και αρκετές οι λεγώμενοι αναποφάσιστοι, θέλουν μια προτροπή υπέρ του ενός η του άλλου και τίποτα περισσότερο)
Παρακάμτω τα αυτααπόδεικτα δεδομένου οτι οι ψήφοι και μόνο του οικογενειακού και ευρύτερου συγγενικού περιβάλλοντος είναι περισσότερες των 30, και πηγαίνω στη ουσία που είναι σαφής: O κάθε πολιτευτής (Ο κάθε Κόκκορης) ουδέποτε θα αποδεχθεί δημόσια οτι την εκλογή του την οφείλει σε κάποιον δημότη συγκεκριμένα (προτάσει την δημοκρατική διαδικασία που έφερε συγκεκριμένο αποτέλεσμα) και εως ενός βαθμού μπορώ να το αποδεχθώ, όμως όταν κάποιος - οι κάποιοι - προτάσουν την δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες, πρέπει να είναι και ξεκάθαροι όσων αφορά τον ρόλο τους σε μια δημοκρατία.)

Είναι ξεκάθαροι οι κύριοι πολιτευτές όσων αφορά τον ρόλο που έχουν έναντι του κάθε πολίτη δημότη;


Απο την περίοδο δημαρχείας Λανδράκη έως την περίοδο δημαρχείας Σφακιανάκη υπήρξαν ενέργειες και αιτήσεις που έθαψαν οι εν λόγω πολιτευτές, όμως παράλληλα σκόπιμα έθαβαν και το πρόβλημα του δημότη πολίτη, και τον ίδιο τον δημότη πολίτη.

Το επιχείρημα ενος εκλεγμένου με δημοκρατικές διαδικασίες στα πλαίσια της δημοκρατίας, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, τι δηλώνει;

O δημότης πολίτης εξηγεί σε κάποιον ο οποίος εχει εκλεγεί με την στήριξη πολιτικών και κόμματος το οποίο ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ και κάνει καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ καλύπτοντας ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ενω φροντίζει να διώκει αυτούς που προτίστως έπρεπε να αδειοδοτήση.

ΜΟΝΟΜΕΡΟΣ και ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ απο ανέντιμους υπηρέτες της διαπλοκής τελούνται επανελλημένα διώξεις και κατασχέσεις με στόχο την φυσική εξόντωση ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ (την ίδια περίοδο που ο προδότης Σημίτης διαγράφει ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα χρέη των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ), και ο εκλεγμένος δεν πιστεύει την ΑΛΗΘΕΙΑ και τα έγγραφα ΔΙΏΞΕΩΝ και τα ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ, και δηλώνει οτι δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΗΛΑΔΗ συνολικά όλοι εχουν αποδεχθεί οτι στην ΕΛΛΑΔΑ δεν υφίστατε ίχνος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ενω δημόσια την επικαλούνται και θέλουν να εκλέγονται σε μια κατ' επίφαση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ώστε να βάζουν συνολικά απο ενα λιθαράκι παραιτέρω υπονόμευσης και υποβάθμισης.

Όσοι και όσες άκουγαν και άκουσαν τις μοναδικές Εθνικά μεταδόσεις απο εμένα γνωρίζουν με επάρκεια οτι είχα προβλέψει ακριβώς τι θα ισχύσει μελλοντικά στη χώρα μας και που θα οδηγήσουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΠΗΛΟΙ και ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ την Ελληνική κοινωνία.

Απο το 2004 που ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ τέλεσαν άλλη  μια κατάσχεση ώστε η διαπλοκή και διαπλεκόμενοι να χειραγωγούν καλύτερα το κοινωνικό σύνολο, έχουν περάσει οκτώ χρόνια, και στα οκτώ χρόνια και με εκατοντάδες αιτήσεις πρός όλα τα κόμματα και σχεδόν το σύνολο των πολιτευομένων χωρίς ίχνος ανταπόκρισης ενω οι ίδιοι υπέγραψαν και καλύπτουν ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ των ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΡΘΡΩΝ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,  δεν υπήρξε ούτε μια ενέργεια πολιτευομένου ώστε να μπορεί να δηλώσει ο πολίτης οτι υφίστατε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο πολιτικός είναι συνεπής του ρόλου που έχει.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, έχουμε αυταπόδεικτα ανεύθυνους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ στην ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, η κάποιους άλλους που ανέχονται την διαπλοκή και καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, διότι τους εξυπηρετεί η προβολή που τους γίνετε δημόσια ώστε να κερδίζουν ψήφους ενω φοφάει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εαν υπάρχει η δεν υπάρχει αναγκαιότητα ύπαρξης ενός κινήματος το οποίο θα λέει τα πράγματα με το ονομά τους μπορείς να το κρίνεις, όσο δεξιοί κεντρώοι και αριστεροί διχάζουν τον λαό, ενω όλοι έχουν ως κόμματα καπηλευόμενοι την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σειρά Μ.Μ.Ε χειραγώγησης, λές και δεν έφταναν τα διαπλεκόμενα που φυλάσουν οι διορισμένοι τους σε Ε.Σ.Ρ και Ε.Ε.Τ.Τ

Ακόμα και σήμερα που τουλάχιστον η νεολαία και άμεσα θιγόμενη είναι ενημερωμένη για το θέατρο που παίζεται εις βάρος όλων των πολιτών και του πολιτεύματος, οι πολιτευόμενοι αρέσκονται στο θέατρο και την υποκρισία, άρα αυταπόδεικτα είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Αυτοι οι κάπηλοι με πολιτικές ΑΛΗΤΕΙΑΣ των δυο μέτρων και σταθμών, η καλύτερα του ξεπουλήματος όλων των δημοσίων αγαθών σε συγκεριμένους ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, στέρησαν απο τον πολίτη το δικαίωμα στην εργασία, άρα τον θέλουν ΑΝΕΡΓΟ όπως και το 1.200.000 άλλων σήμερα, άρα η συνεχίζεται το θέατρο της ανοχής και στήριξης ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, η σταδιακά φροντίζει ο κάθε ένας απο εσάς να ΥΠΑΡΞΕΙ ενα κόμμα του θα ξεσκεπάσει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Θα ξεσκεπάσει όλους τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ καταχραστές της λαϊκής εντολής, και θα δώσει δημόσια ολα τα στοιχεία ρουσφετιών που εχουν κάνει χωρίς ίχνος συνείδησης, και όλες τις μεθοδευμένες ενέργειες ξεπουλήματος των δημοσίων αγαθών σε ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ώστε να χειραγωγούν και να επηρρεάζουν την κρίση του κοινωνικού συνόλου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κόμμα Ανέργων (Θέατρο η Αλήθεια σήμερα το 2012;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">