ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το κόλπο του Κώστα Κόκκορη με τα 700.000 χιλ απο το Ε.Σ.Π.Α

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 26 Ιουλίου 2012.

Στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας 25/07/2012 υπήρξε μια παρέμβαση για σύμπραξη ΙΔΙΩΤΗ με τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ώστε να πάρουν απο τα προγράμματα του Ε.Σ.Π.Α 700.000 χιλ. ευρώ.


Μια περίοδο που έχουμε 1.500.000 εκ. ανέργους, καθημερινά οι πολίτες αυτοκτονούν διότι δεν μπορούν να βαστάξουν την υφιστάμενη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, υπάρχουν και οι αετονύχιδες ΙΔΙΩΤΕΣ που πλασάρονται απο την παράταξη του κ. Βαρβιτσιώτη και τον εμπορικό σύλλογο Γλυφάδας και παίρνουν την πρωτοβουλία ασαφών προτάσεων στο Δήμο Γλυφάδας.


Εχθές βρέθηκε ενας ιδιώτης μετά απο πρόσκληση της προέδρου του εμπορικού συλλόγου Γλυφάδας ο οποίος πέρασε την πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για σύμπραξη, και ενω υπήρξε απόλυτη ασάφεια στα λεγωμενά του και η αντίδραση του κ .Λανδράκη καθώς και η απωχώρηση του δημάρχου Κώστα Κόκκορη (δια λόγους εντυπωσιασμών) η πρόταση έγινε αποδεκτή.

Έκαναν αποδεκτό να πάρει ο ιδιώτης το 30% των χρημάτων ώστε  να δημιουργήσουν ενα Κ.Ε.Π και για τρείς μήνες να ''εκπαιδεύσουν'' 200 εργαζομένους στις επιχειρήσεις της Γλυφάδας ώστε αμέσως μετά να δημιουργήσουν την δική τους ομαδική επιχείρηση!!!!
Σε μια περίοδο που βάζουν λουκέτο η μια επιχείρηση μετά την άλλη οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων θα δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση και οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας πλήν του Τάσου Ταστάνη δέχτηκαν!!!!! (Ο Κώστας Κόκκορης απλά αντιλήφθηκε οτι θα γίνει στόχος για σχόλια διότι δέχεται όλες τις προτάσεις τις αντιπολίτευσης, και αποχώρησε απο την αίθουσα ενω οι της παρατάξεως του συναίνεσαν)

Γειά σου Κώστα Κόκκορη σοσιαλιστή και συνεργάτη της αντιπολίτευσης όπως και της Νέας Δημοκρατίας, που απο την θέση του δημάρχου συνεχίζεις να υπονομεύεις τον δημότη Γλυφάδας ενω για ΙΔΙΩΤΗ και σαφώς οχι κάτοικο της πόλης υπάρχει η παραταξιακή συνεργασία και η συνδρομή του δήμου Γλυφάδας. (Γιατι δεν κάνεις το ίδιο ακριβώς με το δικό μου ζήτημα;)
(Γιατί δεν διαπιστώνω την αντιπολίτευση του Βαρβιτσιώτη, τον εμπορικό σύλλογο Γλυφάδας, και το σύνολο αιρετών να συνδράμει με τον ίδιο τρόπο υπέρ του δημότη ΓΛΥΦΑΔΑΣ;)
Στο κάτω κάτω της γραφής όφελος για όλους θα υπάρχει, ενω στην συγκεκριμένη περίπτωση ποιο είναι το όφελος του συνόλου;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


YΓ: Σε ποιο βαθμό υπάρχει η Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α όλων στον Δήμο Γλυφάδας; (Σχεδόν συνολικά οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας είναι κατά του δημότη της πόλης και του τοπικού Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Υ.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κόλπο του Κώστα Κόκκορη με τα 700.000 χιλ απο το Ε.Σ.Π.Α Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">