ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όλοι μαζί μπορούμε......να στηρίζουμε ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 Ιουλίου 2012.

Ο Τίτλος είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείνουμε τα μάτια στις περιπτώσεις Διαπλεκομένων που καταπατούν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, και ως ανταπόδοση της ανοχής του κοινωνικού συνόλου, παρέχονται μια σειρά απο θετικές ενέργειες, σχεδιασμένες όμως στην βάση εξαγοράς συνειδήσεων απο τα συγκεκριμένα διαπλεκόμενα κέντρα καταπάτησης των θεμελιωδών άρθρων του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 

Υπάρχει δεδομένα αρχικά η πολιτική ανεντιμότητα και αλητεία - αυτών που επέτρεψαν την καταπάτηση των θεμελιωδών άρθρων του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - διότι θέλουν μια Ελλάδα κωλοχανείο - και στη συνέχεια ενα εξαγορασμένο πλήθος ημιμαθών και υποκριτών νεοελλήνων που εχουν αναγάγει την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ σε βασική αξία.

Εχουμε την περίπτωση ενός Γιάννη Αλαφούζου - ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ο οποίος αντισυνταγματικά είναι ιδιοκτήτης σειράς Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων. (Ενδεικτικά ΣΚΑΪ Ραδιόφωνο ενημερωτικό, ΣΚΑΪ Τηλεόραση ενημερωτικό, Μελωδία Μουσικό, Red μουσικό, κ.α)

Όσοι γνωρίζουν ακόμα και τα στοιχειώδη του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και του νομικού πλαισίου είναι αυταπόδεικτο τι ισχύει και τι εχουν αφήσει να υφίστατε οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ όλων των κομμάτων. (Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έστω και το ελάχιστο ως επιχείρημα απο ανέντιμους απατεωνίσκους πολιτευόμενους, και παραλληλα κάπηλους του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και του Ελληνικού πολιτεύματος, και αποδεδειγμένα ομάδων και ατόμων των δυο μέτρων και σταθμών και καταχραστών της λαϊκής εντολής)

Αυτά τα λίγα ανέντιμοι, ανεύθυνοι, απατεώνες, κάπηλοι, αλήτες, φασίστες, κ.α νεοέλληνες πολιτικοί, και στη συνέχεια η ανακοίνωση απο τον Δήμο Γλυφάδας που ουδέποτε στάθηκε δίπλα στον δημότη Γλυφάδας και σε οτι υπήρχε σε τοπικό επίπεδο, όμως ο δήμος, οι εκλεγμένοι, και οι φορείς, υποστηρίζουν την διαπλοκή και τα διαπλεκόμενα χωρίς ποτέ να αποσαφηνίζουν τι υφίστατε και σε ποια βάση, και τι παρουσιάζεται και για ποιούς λόγους απο αποδεδειγμένα καταπατητές του
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Aυτη είναι η ''Δυνατή Γλυφάδα'' Κόκκορη και λοιποί διοικούντες και ξεπουλημένοι;
(Βλέπουμε την μια όψη που είναι στημένη σκόπιμα για εξαγορά συνειδήσεων και ανοχή εντός του Δήμου Γλυφάδας, και δεν θέλουμε καμία επαφή με την πραγματικότητα;)
Την Γλυφάδα έβαλες μπροστά Κόκκορη, την Δυνατή Γλυφάδα, και αυταπόδεικτα κάνεις και κάνετε οτι μπορείτε περισσότερο ΟΛΟΙ υπέρ όλων των άλλων. (ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΚΑΠΗΛΟΙ)
Στις επόμενες εκλογές να βάλετε μπροστά τα διαπλεκόμενα, τους διαπλεκόμενους και αυτούς που καλείστε να υπηρετήσετε και στηρίζετε εντός των τοπικών ορίων της πόλης μας, της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

ΕΙΣΑΣΤΕ κάπηλοι και προδότες της τοπικής κοινωνίας, της πόλης μας, της ΓΛΥΦΑΔΑΣ διότι ο ρόλος σας είναι αρχικά να φροντίζεται για το σύνολο όσων βρίσκονται εντός των ορίων του ΔΗΜΟΥ (Αυτο που δεν έγινε ποτέ και σκόπιμα γιατί αυταπόδεικτα είσαστε υπηρέτες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΛΟΙ, χωρίς ίχνος συνείδησης) και στη συνέχεια για οτιδήποτε άλλο.


ΓΛΥΦΑΔΑ web,

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Σήμερα και μετά το σύνολο των ενεργειών ενός ανθρώπου ο οποίος ήταν και παραμένει περισσότερο υπεύθυνος και έντιμος όλων, και θέλησε χωρίς ίχνος καπηλίας και εξαπάτησης των υπολοίπων ως πρωτεργάτης ενός χώρου σε μια χώρα με πολίτες γουρούνια, να βάλει ενα κόκο άμμου στον πολιτισμό και την δημοκρατία, ενω φρόντισαν επανελλημένα την φυσική του εξόντωση, είμαι πεποισμένος οτι έρχονται και χειρότερα για το σύνολο, και αυτο δεν είναι τυχαίο.

Δεν είναι τυχαίο..... γιατί διαπιστώνω ακόμα και σήμερα πως λειτουργεί το σύνολο των ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ και ανέντιμων παλιανθρώπων νεοελλήνων.

Το  ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ που ίδρυσαν  η Ιερά Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η ΜΚΟ της «Αποστολή» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία»,  σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό/τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας διοργανώνουν συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, στη Γλυφάδα (στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης).

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών  του Ιατρείου
Κοινωνικής Αποστολής,  για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων πολιτών και  των
κατοίκων άγονων περιοχών της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, όλοι οι πολίτες που  επιθυμούν,
μπορούν να φέρουν στα προαναφερθέντα σημεία συλλογής, όσα φάρμακα  έχουν αγοράσει ή
διαθέτουν  στο σπίτι τους  και  δε τους χρειάζονται, καθώς και παραφαρμακευτικό υλικό (γάντια,
γάζες, λευκοπλάστ, επιδέσμους, σύριγγες, οινόπνευμα και άλλα αναλώσιμα) για τις ανάγκες του
Ιατρείου.

Τη Γραμματεία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής πλαισιώνουν εθελοντές της Οργάνωσης
Γυναικών ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ και πλήθος άλλων εθελοντών επιστημόνων.  Για πληροφορίες, οι
ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής Δε-Πα 9.00 το πρωί
- 5.00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 210-3847374.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, μετά τη συλλογή, θα μεταφερθούν στη συνέχεια, στο Ιατρείο
Κοινωνικής Αποστολής. Εκεί θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων. Το Ιατρείο
Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό
Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Πληροφορίες Δημήτρης Χιλέλης - 21302025381


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλοι μαζί μπορούμε......να στηρίζουμε ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">