ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ανέργων στο Δημαρχείο Γλυφάδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 5 Ιουλίου 2012.


Αρχίζει απο σήμερα η ενημέρωση για σειρά συγκεντρώσεων ανέργων στο Δημαρχείο Γλυφάδας που θα γίνουν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Είναι γνωστό τι συμβαίνει σε μια χώρα που το πολιτικό κατεστημένο συντηρεί την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι ως βασική μεθοδολογία.

Επίσης είναι γνωστό οτι ο σημερινός δήμαρχος Κώστας Κόκκορης φρόντισε σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους των άλλων παρατάξεων να μοιράσει τις θέσεις εργασίας του δήμου Γλυφάδας βάση των ποσοστών που είχαν, ενω είναι γνωστό οτι το 60% των δημοτών απείχαν των εκλογών και της κάλπης.

Είναι δεδομένο οτι και στο 60% αυτών που απείχαν όπως και στο 40% αυτών που ψήφισαν υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι συμπολίτες μας δημότες και δημότισσες Γλυφάδας.

Ενημερώνω το σύνολο των συμπολιτών μας για την καταστρατήγηση όλων των θεσμοθετημένων απο την παράταξη του Κώστα Κόκκορη και αρκετών ακόμα που δέχτηκαν τον διαμοιρασμό θέσεων εργασίας του δήμου Γλυφάδας και συντηρούν το ρουσφέτι σήμερα το 2012.

Καλώ το σύνολο των ανέργων συμπολιτών μας να μένουν ενήμεροι μέσω του Γλυφάδα web για τις ημερομηνίες συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο που θα οριστούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Είναι ανεπίτρεπτο συνολικά να υποκρίνονται όσων αφορά τους υπολοίπους - όλους εμάς - και απο την άλλη τα ίδια άτομα να κάνουν ρουσφέτια σε συγγενείς και παραταξιακά μέλη και σε κάποιες περιπτώσεις να φροντίζουν για συμπολίτες μας που δεν είχαν καμία απολύτως ανάγκη έναντι των υπολοίπων συμπολιτών μας με κάρτες ανεργίας οκτώ, εξι, πέντε, τριών κ.α ετών.

Αυτοί οι εκλεγμένοι δεν έχουν ίχνος συνείδησης.

Όσοι και όσες απο κόμματα της αριστεράς, εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις, τοπικούς φορείς, ομάδες συμπολιτών μας, παρατάξεις που δεν δέχτηκαν τον διαμοιρασμό και το ρουσφέτι, κ.α θέλετε να υπάρξει ενα ενιαίο σχέδιο για τις ημερομηνίες διαμαρτυρίας επικοινωνείστε με το email     glyfadaweb@gmail.com


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Η ενημέρωση και πρός τους εκλεγμένους και παρατάξεις  που δέχτηκαν τον διαμοιρασμό θέσεων του δήμου και απόδοση σε παραταξιακά μέλη τους. (Δεν θα κατεβαίνετε στις τοπικές εκλογές με οπαδούς ρουσφετοδιορισμένους και τις οικογενειές τους ώστε να επηρρεάζεται τους υπολοίπους δημότες)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ανέργων στο Δημαρχείο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">