ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είναι ντροπή η αλήθεια; Του Γιάννη Κουρδομένου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 Ιουλίου 2012.

Ζούμε σε μια Πόλη μοναδική, στην οποία ισχύουν ολα τα παράξενα και παράδοξα ταυτόχρονα, και διαχρονικά. (Τουλάχιστον στη νεότερη ιστορία της)

Εχουμε.....και γνωρίζουμε τα βασικά δεδομένα μιας αλλοπρόσαλλης  νοοτροπίας που ''κουβαλάνε'' και έχουν οι περισσότεροι και περισσότερες (ειδικά οι εκλεγμένοι) σε κάποιες περιπτώσεις δικαιωματικά, ενω σε άλλες εχει διαμορφωθεί μετά απο την πάροδο του χρόνου και σε συνάρτηση με τα υφιστάμενα δεδομένα και συγκυρίες.

Ειναι γνωστά τα φαινόμενα συνέχισης με την όποια κυβέρνηση, διοίκηση, και κάθε μορφής δεδομένων μορφών εκπροσώπων της πολιτείας - οι οποίοι ορίζονται βάση αναξιοκρατικών μεθοδεύσεων της κομματοκρατίας που νέμεται το πολίτευμα και κατ' επέκταση οτιδήποτε βρίσκεται σε εθνικό επίπεδο - Η πραγματική δημοκρατία και δημοκρατικότητα στο σύνολο των δραστηριοτήτων (ειδικά σε πολιτικό επίπεδο) είναι ανύπαρκο δεδομένο.

Αυτός είναι ο πρόλογος για όσα έλαβαν χώρα και τελέστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, το οποίο εχει μετατραπεί σε φασιστικό άντρο ισχυροποίησης της αντιδημοκρατικής συμμαχίας Κόκκορη και κάποιων αντιπολιτευομένων (στην ουσία συνεργαζομένων)  που οι συνεργαζόμενοι του σημερινού δημάρχου καθώς και  οι σύμβουλοι Κόκκορη επιθυμούν να επιβάλουν ενα αυταρχικό απολυταρχικό σύστημα στο οποίο πρέπει να γίνετε οτι θέλει ο κάθε συνεργάτης του ''δημάρχου'' και να μην ακούγεται τίποτα άλλο.

Ο κ. Κόκκορης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (το οποίο είχε σειρά σημαντικών ζητημάτων) φρόντισε για πολλοστή φορά να υποβαθμίσει κάθε επίπεδο με φτηνές λαϊκίστικες μεθόδους, και να μην ξεχνάμε και το δεκανίκι του δημάρχου την πρόεδρο Σάκκου η οποία είναι πλέον γνωστή και γραφική για τον τρόπο διακοπής κάθε ομιλητή. (Είναι γνωστό οτι δεν αφήνει κανένα να ολοκληρώσει........και μάλλον αυτο οφείλετε σε μεθόδευση του δημάρχου.)

Ενα απο τα σημαντικά ζητήματα είναι το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, το οποίο θέλουν διακαώς να δώσουν σε Κινέζους επενδυτές (μετά τους άραβες) και σκέφτονται να φτιάξουν
εκατοντάδες βίλες που θα ξεπουλήσουν σε Κινέζους,  ώστε να συντηρηθούν οι'' κοπρίτες κατά Πάγκαλο'' του δημοσίου, και να καλύψουν ενα μικρό μέρος του δημόσιου χρέους που δημιούργησαν οι πολιτικοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και οι ρουσφετοδιορισμένοι τους.

Εαν τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν το Ελληνικό και όλο το παραλιακό μέτωπο, άλλωστε πρώτος είχα γράψει σε ανύποπτο χρονικό διάστημα τα σχέδια των δανειστών και των πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και τότε είχα εισπράξει ειρωνικά σχόλια, (σήμερα το έχουν κλειστό όλοι) θα καλύψουν ενα μικρό μέρος του χρέους, όμως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ θα εχει ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα...... διότι το πρόβλημα του δημοσίου χρέους δεν λύνεται με ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Είναι βέβαιο οτι οι πολιτικοί που εμμένουν στις προσταγές των δανειστών (Βαρβιτσιώτης κ.α.) δεν υπηρετούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ούτε την ΕΛΛΑΔΑ, υπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών και των τραπεζιτών, άρα συμφέροντα εξωθεσμικών κατά παράβαση των ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, (Ότι συμβαίνει και με το καθεστώς των ΜΜΕ) και όμως είναι πυρ και μανία και έτοιμοι να εκραγούν όταν εισπράτουν στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου (Οσο μπορεί να καταστεί δημοκρατικός κάτω απο τις συνθήκες που επικρατούν στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) την αυταπόδεικτη άποψη οι κύριοι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Δεν αντιλαμβάνεστε οτι θα ξεπουλήσετε τη Δημόσια περιουσία ώστε να καλύψετε προσωρινά τις απαιτήσεις των δανειστών και των διορισμένων σας του δημοσίου με ρουσφέτια, και μετά απο λίγο χρονικό διάστημα το χρέος θα παραμένει και οι απαιτήσεις των δανειστών θα είναι περισσότερες και παράλογες; Αμέσως μετά - με ξεπουλημένο το Ελληνικό και το παραλιακό μέτωπο - θα ζητήσουν το ξεπούλημα Ελληνικών νησιών, και αμέσως μετά και της Ακρόπολης......  και φυσικά θα υπάρχει πάλι η αποδοχή των πολιτικών και των διορισμένων του δημοσίου με ρουσφέτια, μέχρι να ξεπουληθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. 


ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ να ξεπουλήσετε τη δημόσια περιουσία (διότι είναι περιουσία όλων εμάς) και σαφώς οχι μόνο αυτών που υπηρετούν εξωθεσμικά συμφέροντα και εντός ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ. *(Bλέπε Ρέστης, και την δεδομένη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Κόκκορη, Βαρβιτσιώτη, και λοιπών πολιτευτών σε όλα τα επίπεδα που το παίζουν ΚΙΝΕΖΟΙ, ενω είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ επανελλημένα για τα συμβάντα σε τοπικό επίπεδο)


Που ΑΚΡΙΒΩΣ λειτουργούν, και τι επικαλούνται, σε μια ΠΟΛΗ ΜΠΑΧΑΛΟ και μια ΧΩΡΑ Κ@Λ@Χ@ΝΕΙΟ;


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............με τα υπόλοιπα θέματα και νέα άρθρα.


ΓΛΥΦΑΔΑ,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Είναι δεδομένο οτι σήμερα και μετά την πλήρη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που υπάρχει στη Γλυφάδα στο σύνολο των κατοίκων και ειδικά των διοικούντων (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) και το σύνολο των δηλώσεων απο συμπολίτες μας οι οποίοι είναι κάτοχοι σειράς Μ.Μ.Ε κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και την δεδομένη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που διέπει και αυτούς και ειδικά τον Βίκτωρα Ρέστη ο οποίος δηλώνει επίσημα και δημόσια οτι δεν είναι ο μέτοχος και ιδιοκτήτης σε κανένα Μ.Μ.Ε, ενω είναι γνωστό τι ισχύει, μια φράση μπορεί να υπάρξει ΔΗΜΟΣΙΑ.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, και ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ. (Ουσιαστικά Γλυφάδα..... μια κοινωνία ελεεινών υποκειμένων χωρίς ίχνος παιδείας, αξιών, ήθους, και αξίας. Τα αυταπόδεικτα δεν επιδέχονται αμφισβήτισης γιατί σχεδόν το σύνολο γνωρίζει τα ισχύοντα σε τοπικό επίπεδο και παραμυθιάζεται για το μέλλον, και την καταλληλότητα των εκλεγμένων, όταν ένα στα δυο νέα άτομα είναι ΑΝΕΡΓΟΣ και αυτη είναι δημιουργία δική τους.)

Το θέμα είναι πόσο καραγκιόζηδες θέλετε να είσαστε, και είσαστε;

Εστω για μια και μόνη φορά θα πρέπει ο κάθε ένας να εξηγήσει τους λόγους της δεδομένης ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ σε καθολικά φαινόμενα παντελούς ελλείματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. (Ακόμα και σήμερα το θέατρο στη δεδομένη πραγματικότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ απο τον κάθε ενα απο το σύνολο;)


ΣΕ πλήρη ΑΝΤΙΘΕΣΗ με λόγια ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ δίνω ΔΗΜΟΣΙΑ το σύνολο των στοιχείων όσων εχουν τελεστεί σε ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, και τι συνεχίζει να ΙΣΧΥΕΙ.


Tι ''σερβίρετε'' για το μέλλον όλων ;

Εκτός εαν δεν υπάρχει μια άτυπη αποδοχή οτι σχεδόν όλοι ανέχονται η συγκαλύπτουν την καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ απο μεγαλοκαρχαρίες (που εχουν την δυνατότητα χειραγώγησης του λαού) με σειρά Μ.Μ.Ε, και δεν δέχονται οτι είναι ιδιοκτήτες μέσων, και στις περιπτώσεις που κάποιος πολίτης σύνομα και με διαφάνεια αιτήθηκε μια (1) βεβαίωση λειτουργίας, λειτούργησε ολόκληρος ο μηχανισμός διώξεων και κατασχέσεων επανελλημένα με συγκεκριμένο στόχο. (ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ).

(Θεωρείτε  οτι ακόμα και οι ψηφοφόροι σας είναι ημιμαθείς και δεν αντιλαμβάνονται τι ζημία εχετε επιφέρει στο σύνολο, και τι ακριβώς έρχετε;)


ΠΩΣ ονομάζεται αυτό το ΚΡΑΤΟΣ, και όσοι μετέχουν στο σύνολο θέσεων πλαισίωσης;
(Κάποια πράγματα είναι συγκεκριμένα και σαφή, δεν θα κάνουμε παραποίηση, ούτε θα τα ωραιοποιήσουμε, κάποιοι είχαν και έχουν συγκεριμένο ρόλο, και συνολικά σχεδόν όλοι γνωρίζουν ποιοι ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ, τι ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, και τι ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, και τι εχουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ, και ενας απο αυτούς είναι και ο Βίκτωρας Ρέστης ο οποίος αρνείται την όποια συμμετοχή)

Μόνο το οτι κάποιος ο οποίος βρίσκεται πίσω απο σειρά Μ.Μ.Ε και κινεί νήματα, ενω δημόσια αρνείται κάθε συμμετοχή, δεν βάζει σε βασικές υποψίες για τους λόγους που συμβαίνει, και την συγκάλυψη που υφίστατε απο πολιτευτές και το σύνολο των μετεχόντων της πολιτείας; (ουσιαστικά έμμισθης ΑΛΗΤΕΙΑΣ)


Είναι απόλυτα σαφή όλα και ξεκάθαρα. Κόκκορη και Βαρβιτσιώτη υπηρετείτε τα συμφέροντα Ρέστη και κάθε Ρέστη μονομερός ενω υπονομεύεται τους άλλους; (δεν είναι δικός σας ρόλος η τήρηση και προστασία του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, καθώς και να περάσετε στο κοινοβούλιο τι συμβαίνει και ισχύει;)

H ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει να υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΑ, και να είναι κτήμα του συνόλου. (Το να συζητάμε μεταξύ μας την αλήθεια και δημόσια να υφίστατε ΘΕΑΤΡΟ δεν εχει καμία ΑΞΙΑ αποδεδειγμένα. Αυταπόδεικτα εχουν εξαφανίσει ακόμα και τα ίχνη ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και το μόνο που ΥΠΑΡΧΕΙ είναι Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α, άσχετα εαν υπάρχουν και τα λαμόγια που κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν την εξαφάνιση κάθε στοιχείου ΑΥΤΟΥΣΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, όποιος και να ήταν αυτός.)

*ΘΕΛΟΥΜΕ τους πολιτικούς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και εκπροσώπους της ΠΟΛΗΣ και των ΔΗΜΟΤΩΝ, και σαφώς ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.
(Μπορείτε έστω και ετεροχρονισμένα, η δεν θέλετε..... άρα είσαστε οπαδοί της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και θα αναλάβετε αυτούσια την ΕΥΘΥΝΗ του ΡΟΛΟΥ σας, κ. Βαρβιτσιώτη και Κόκκορη, όπως και οι υπόλοιποι πολιτευόμενοι συμπολίτες που συνεχίζουν μια παράσταση ανεφ κάθε προηγουμένου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.

Όταν προτάσεις την Γλυφάδα ως βασικό επιχείρημα ώστε να πολιτευτείς σε μια τοπική κοινωνία, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να μην φέρεις παρωπίδες, και ηθελημένα έμμεσα η και σκόπιμα να ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, εις βάρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των υπολοίπων δημοτών. (Εκτός εαν θέλετε να εισπράξετε τον ΤΙΤΛΟ υποστηρικτές της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, με οτι συνεπάγεται του τίτλου)

ΟΛΑ με το ΟΝΟΜΑ τους, και στην βάση που πρέπει να υπάρχουν, όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η μια υπονόμευση ακολουθεί την άλλη, ακόμα και στο διαδύκτιο σήμερα... που κάποιοι οι οποίοι δεν μπορούν να αρθρώσουν έστω ενα πειστικό επιχείρημα έναντι της δεδομένης ΑΛΗΘΕΙΑΣ, σκόπιμα καταγέλλουν ακόμα και τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, ως ιστοσελίδα που κάνει ''ΨΑΡΕΜΑ'' στο διαδύκτιο ώστε να μην προβάλλεται σε πολλους υπολογιστές.

(ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, και η αλητεία εχει πολλά πρόσωπα και χρεισημοποιεί πολλές μεθόδους όταν δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί.  Και όλα αυτά μετά τις διώξεις και κατασχέσεις ενάντια σε αυτόν που έθεσε τον θεμέλιο λίθο των ιδιωτικών Μ.Μ.Ε (ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ κ. της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, και σήμερα ακριβώς με τις ίδιες πλάγιες μεθόδους αρκετοί λειτουργούν ΑΝΑΛΟΓΑ με καταγγελίες.)

Εσυ ο απλός αναγνώστης εχεις την δυνατότητα κρίσης των πρακτικών δια της πλαγίας, και ανώνυμα που κάνουν ΛΑΜΟΓΙΑ σε ολα τα επίπεδα. (Για ποιούς λόγους λειτουργούν με τέτοιες μεθόδους;
Προσωπικά δεν θα το έκανα αυτό σε κανένα και για κανένα λόγο.
Εγω είμαι ο πρώτος διδάξας της Δημοκρατικής διαδικασίας του διαλόγου και της επιχειρηματολογίας, ενω έχουμε πληθώρα απο ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ακόμα και σήμερα το 2012, και το δεδομένο κόμπλεξ εταιριών που δίνουν στο σύνολο πρός χρήση προϊόντα χαμηλού επιπέδου, και όποιος τολμήσει να τα αναβαθμίσει ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ  π.χ Blogger blog.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είναι ντροπή η αλήθεια; Του Γιάννη Κουρδομένου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">