ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γλυφαδιώτης Ευάγγελος Παπαγεωργίου

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 Ιουλίου 2012.


Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου σε αγώνες πρωταθλήματος με τον σύλλογο μας

Μεγάλη επιτυχία για τις αθλητικές δράσεις του συλλόγου μας αλλά πολύ περισσότερο για τον ίδιο η πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο για τον πρώην αθλητή μας Παπαγεωργίου Ευάγγελο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών στην τοξοβολία. Μεγάλωσε στον σύλλογο μας έμαθε τις αρχές του αθλήματος και όχι μόνο και με την επιμονή και θέληση που τον διακατέχουν ήρθαν και οι αναμενόμενες μεγάλες διακρίσεις. Ο σύλλογος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ συγχαίρει τον πρωταθλητή της πόλης μας.

ΖΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ


Αθλήτρια μας την ώρα των εξετάσεων

Τελείωσαν οι εξετάσεις για την απόκτηση των αντίστοιχων ζωνών με απόλυτη επιτυχία στα τμήματα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Οι μαθητές παρουσίασαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έμαθαν κατά την διάρκεια των μαθημάτων τους και τους δόθηκαν οι ζώνες και τα διπλώματα τους. Ο σύλλογος μας με πολλές διακρίσεις έως τώρα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο θα συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες κατά την νέα περίοδο ευελπιστώντας να συνεχισθεί η ανοδική πορεία των αθλητών μας η οποία προέρχεται από συστηματική δουλειά, ζήλο και θέληση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τα παιδιά του συλλόγου μας και όλους αυτούς που είναι κοντά μας. 

Α. Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γλυφαδιώτης Ευάγγελος Παπαγεωργίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">