ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιός είναι ο Τοπικός Πολιτισμός στη Γλυφάδα;

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ, 17 Ιουλίου 2012.

Όποιος εχει ανεπτυγμένη νοημοσύνη μπορεί να συλλάβει ευκολότερα μια σειρά απο μυνήματα.


Είτε πρόκειται για θετικά, είτε για αρνητικά, όλα γίνονται για κάποιους λόγους και ο τυχαίος παράγοντας τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτισμών και κοινωνίας δεν υφίστατε.

Με λίγα λόγια και συγκεκριμένα θέλω να πω ότι δεδομένα σήμερα πλήν των ιδιοτελών συμφερόντων που κάνουν κάποιους ανθρώπους να έχουν μια κοινή ''βάση'' και να βρίσκουν μορφές συλλογικών ενεργειών, ουσιαστικά τουλάχιστον προσωπικά ουδέποτε εχω διαπιστώσει οτι υφίστατε Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ, ειδικά στη τοπική κοινωνία της ΓΛΥΦΑΔΑΣ. 
Ποιός είναι ο Τοπικός Πολιτισμός στη Γλυφάδα; Μήπως είναι η δεδομένη Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α που διέπει το σύνολο  και ειδικά εκλεγμένων και διοικούντων που δεν αναλαμβάνει ουτε αυτα που συνεπάγονται του ρόλου που έχουν;

EΠΙΤΕΛΟΥΣ πείτε σε όλους οτι είσαστε ξεπουλημένοι και ΥΠΗΡΕΤΕΣ της διαπλοκής, και οτι δεν υφίστατε ίχνος τοπικού πολιτισμού δια μέσω των διοικούντων.
Τουλάχιστον εγω δεν εχω κάθε δικαίωμα να δηλώνω οτι συνολικά είσαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΥΠΗΡΕΤΕΣ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και παράλληλα οτι πρέπει να μας απαλλάξετε απο την δεδομένη υποκριτική παρουσία σας, ώστε να υπάρξει οτι πραγματικά χρειάζεται στη Γλυφάδα;
(Eδω δεν μπορείτε όλοι μαζί να αποδεχθείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ και να υπάρξουν οι δράσεις και ενέργειες που απαιτούνται, και απο την άλλη θέλετε θέσεις και καθήκοντα στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας;)
Η θα παίζουν ΟΛΟΙ συνολικά ΘΕΑΤΡΟ, η θα αναλλαμβάνουν τις ευθύνες που έχουν αυτούσια, ώστε να πιστοποιείται οτι υφίστατε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Σήμερα στην Ελλάδα Υπάρχουν δυο κατηγορίες πολιτών, αυτοί που ξεπουλήθηκαν και ξεπούλησαν τα πάντα ΟΛΑ, και οι ΑΛΛΟΙ που Υποκρίνονται.


*Μόλις υπάρξει η διαπίστωση οτι κάποιοι δεν είναι συνεπείς στον ρόλο που έχουν αυτόματα ενεργοποιούνται τα μεγάλα μέσα. (Συνολικά και ο κάθε ένας μεμονωμένα να παραποιήσουν την πραγματικότητα και να δημιουργήσουν το πλαίσιο ώστε συνολικά η δική τους αναλγησία και ανευθυνότητα να φορτωθεί σε κάποιους συγκεριμένα)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιός είναι ο Τοπικός Πολιτισμός στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">