ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι νεοέλληνες ουδεμία σχέση έχουν με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ, 31 Ιουλίου 2012.

Για το παρόν ΕΙΔΙΚΑ της χώρας μας υπάρχει συλλογικά η ευθύνη των πολιτευομένων όλων των κομμάτων οι οποίοι συστηματικά παρακάμπτουν στη γεννέτηρα της Δημοκρατίας, μεθόδους και συστήματα αξιοκρατικά.

(Δημιούργησαν πρός όφελος των κομμάτων και των ιδίων ενα πελατειακό κράτος ρουσφετιών και αναξιοκρατίας με αποτέλεσμα η λειτουργία της πολιτείας να είναι σε όλους τους τομείς των δυο μέτρων και σταθμών, όπως επίσης υπάρχει δεδομένα σχεδόν καθολικά η αντίληψη των δυο ταχυτήτων που εξαφανίζει την ισχυ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)
Προσωπικά θεωρώ οτι πρέπει να γίνει αναθεώρηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και οτι θα ισχύει συνταγματικά πρέπει να είναι ξεκάθαρο και εφαρμόσιμο απο το σύνολο χωρίς ίχνος ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και κακώς κειμένων. (Η γνωστή ιστορία της χώρας μας, που όλοι είναι ίσοι και κάποιοι γίνονται περισσότερο ίσοι. οι πολίτες ανέχονται οι πολιτικοί καλύπτουν κ.α γνωστά φαινόμενα ειδικά για τους ιδιοκτήτες Μ.Μ.Ε, αν και ισχύει ευρύτερα στο σύνολο απο τομείς της Ελλάδας.)

Τίποτα περισσότερο των αυταπόδεικτων.
Σε αυτη τη χώρα συμβαίνουν πολλά τα οποία ξεφεύγουν απο κάθε έννοια λογικής, διότι υπάρχει ασάφεια, δυο μέτρα και σταθμά, ιδιαίτερη μεταχείρηση σε κάποιους, υπονομεύσεις σκόπιμα σε άλλους, και οι πολιτικοί οι οποίοι εχουν μαύρα μεσάνυχτα απο όσα τελούνται υπο τις εντολές συναδέλφων τους και του παρακράτους. (Και στη συνέχεια πρέπει να αποδείξεις σε όλους αυτούς και τους υπολοίπους που εχουν δεχθεί το σύστημα των δυο ταχυτήτων, που έχουν βιωματικά αποδεχθεί τα δυο μέτρα και σταθμά και λειτουργούν υπο αυτό το πρίσμα, οτι δεν
είσαι ελέφαντας)

Στη συνείδηση τη λαθεμένη σχεδόν του συνόλου εχει πετύχει το σύστημα να διαμορφωθεί πλασματική εικόνα και διαστραβλωμένα συμπεράσματα. (Μετά απο ''800 χρόνια'' χωρίς ίχνος διαφοροποιήσεων και τη δεδομένη εναλλαγή κυβερνητικών σχημάτων και πολιτευομένων που δεν έχουν διάθεση ουσιαστικών αλλαγών, υφίστατε η πλασματική εικόνα και τα αυθαίρετα συμπεράσματα)
Αυτοί που έπρεπε αρχικά να διασφαλίζουν το πολίτευμα, (άρα την εύρυθμη λειτουργία σε όλους τους τομείς) το έσυραν στο βούρκο. (Πιστεύω οτι δεν μπορούν σήμερα οι πολιτικοί με συγκεκριμένες πολιτικές να αλλάξουν τα ουσιώδη, απλά και μόνο κάποια επι μέρους πράγματα θα διαφοροποιούνται και σε αρκετές περιπτώσεις πρός ιδίο όφελος. *ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ως ενδεικτικό παράδειγμα.)
*Μπαίνοντας στο κοινοβούλιο ως κόμμα πέτυχε άλλο πλαίσιο μεταχείρησης, και στη συνέχεια με τις διατάξεις του νόμου υπέρ κομμάτων με Μ.Μ.Ε καλύφθηκε, είς βάρος του κάθε άλλου ΠΟΛΙΤΗ. (Συν των χρημάτων που εχει πάρει απο τους πολίτες και κάνουν ευκολότερα κάποια πράγματα)
(Μπορεί να λειτουργήσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τέτοιους πολιτευόμενους και οσα φωτογραφικά εχουν δημιουργήσει υπέρ των πολιτευομένων;)
Σε όλους τους τομείς οι συντεχνίες, όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα και σε αυτές των περιπτώσεων εχουν το σύνολο απέναντι ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ προδιαγραφών''
Είναι μια πτυχή ενός θέματος (που ενω είναι το σημαντικότερο) δεν υφίστατε δημόσια διότι οι περισσότεροι που κάνουν ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ παράλληλα κάνουν και ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...... και εν γένει της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....με μια κοινωνία που εχει σηκώσει τα χέρια και τα πόδια ψηλά διαπιστώνοντας αρχικά τα πεπραγμένα των εκλεγμένων της.

Και τέλος, πρέπει να τονίσω το έλλειμα ΑΞΙΩΝ στη χώρα μας που προσωπικά θεωρώ το σημαντικότερο αρνητικό όσων αφορά την μετεξέλιξη. (Καλώς η κακώς οι πολίτες εχουν ''σηκώσει τα χέρια και τα πόδια ψηλά'' και υφίστατε δεδομένα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ανεκτικότητα σε καραμπινάτες περιπτώσεις ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Το ίδιο ακριβώς πρέπει να συμβαίνει και απο τους πολιτευόμενους;
(H επίσημη πολιτεία κλείνει τους οφθαλμούς και προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών που ως κορυφαίοι πλεονέκτες θέλουν 800 Μ.Μ.Ε ο κάθε ένας (όλων των μορφών), ενω ουδέποτε ασχολήθει με τα δικαιώματα αυτών που τους έκλεψαν επανελλημένα το ΕΝΑ και το βασικό δικαίωμα επιβίωσης διότι δεν ήταν ακριβοδίκαιοι στις θέσεις που τους έστειλαν οι πολίτες (1) )
(Πόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ απο το σύνολο πολιτευομένων και πολιτών;)

Πολυ εύκολα θέλετε εμπλοκή με τα κοινά χωρίς καμία ανάλυψη ευθύνης. Γενικά και αόριστα ενα απρόσωπο κράτος με διαμοιρασμένες αρμοδιότητες σε απόλυτα ασαφές πλαίσιο, και με το σύνολο των νόμων σε ισχύ σκόπιμα. (Ισχύει κατά διαστήματα οτι θέλουν οι πολιτευόμενοι χωρίς κανένα σεβασμό στη λαϊκή εντολή) και υπάρχουν και οι σκόπιμες (δόλιες) πρακτικές ενός διευθαρμένου παρακράτους χωρίς κανείς να εχει την δυνατότητα ελένχου όλων αυτών διότι ενω διορίζονται απο κόμματα και πολιτικούς ανεξαρτοποιούνται σε μια χώρα που δεν διασφαλίζει κανένα επίπεδο δομής δημοκρατικών μεθόδων, και ουδέποτε λογοδοτούν για την αυθαιρεσία επιλογών οι πολιτικοί και οι διορισμένοι αυτών.
(Ακόμα και στις περιπτώσεις ΑΙΡΕΤΩΝ στη τοπική αυτοδιοίκηση, ο κάθε δήμαρχος και διοίκηση πράττει οτι θέλει χωρίς να ακολουθείτε καμία σύνομη διαδικασία, και χωρίς ποτέ να ρωτούν τους δημότες που έδωσαν την λαϊκή εντολή. και ουσιαστικά αυτοι καλούνται να τους ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ)
Οτι πρόταση θέλει ο κάθε ένας περνάει, ποτέ δεν εισακούονται οι θέσεις των δημοτών, εξαφανίζουν ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, και λειτουργούν σε καθεστώς κάλυψης και αυθαιρεσίας χωρίς να λογοδοτούν σε κανένα)
Εαν υπάρχει έστω και στοιχειώδης σοβαρότητα κάποια στιγμή η πολιτεία δια μέσω πολιτικών οφείλει να κάνει αναθεώρηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και το πολίτευμα να εναρμονιστεί για το συμφέρον του συνόλου και της αληθινής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
(Είναι γνωστό σε όλους ποια είναι η αιτία όλων των κακώς κειμένων στην ΕΛΛΑΔΑ)
Εαν πρέπει ο κάθε πολίτης να κάνει εκατοντάδες μηνύσεις στο σύνολο όλων αυτών που αυθαιρετούν και πράττουν οτι θέλουν, θα βρίσκεται δια βίου καθημερινά εντός των δικαστικών αιθουσών συν του οτι θα χρειάζεται δισεκατομμύρια.
(Eίναι γνωστό οτι οι Ο.Τ.Α και ο κάθε αιρετός εχει με τα χρήματα του συνόλου επιτελείο δικηγόρων ώστε να προασπίζονται ακόμα και τις αυθαιρεσίες και παρανομίες του. Επίσης είναι γνωστό οτι ο κάθε μετέχων στο δημόσιο παίρνει ειδική άδεια μετά αποδοχών για να παραστεί σε δίκες. 'Οσων αφορά τον ιδιώτη πολίτη ισχύει κάτι ανάλογο;)


Στην Ελλάδα είμαστε πλήρεις απο διαφθορά και ''*ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'', και δεν υπάρχει ούτε ίχνος ΝΤΡΟΠΗΣ για το έκτρωμα πολίτευμα και τις βασικές δομές του ανάλγητου Κράτους αντιδημοκρατών, και ανεύθυνων σε κάποιες περιπτώσεις προσκυνημένων ξεπουλημένων νεοελλήνων.


Δεν επέλεξε να γίνει δικηγόρος ο κάθε Έλληνας πολίτης, και πρέπει η πολιτεία να οδηγηθεί σε ενα αποτέλεσμα υγιούς ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και εύρυθμης λειτουργίας για τους πολίτες. (Μέχρι σήμερα αλληλοστηρίζονται οι συντεχνίες εργαζομένων του δημοσίου είς βάρος του κάθε ιδιώτη ΠΟΛΙΤΗ, ακόμα και εαν έχει απόλυτα δίκιο ο ιδιώτης πολίτης)
ΕΛΛΑΔΑ η χώρα των δικομανών διότι η πολιτεία δια μέσω εκλεγμένων δεν ολοκληρώνει ενα ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ενα ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ σαφές και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, και δεν διασφαλίζει ακόμα και τα αυτονόητα. (Η προσπάθεια επι δεκαετίες σε μια χώρα καθολικά των δυο μέτρων και σταθμών, και των δυο ταχυτήτων, οτι δεν είσαι ελέφαντας χωρίς κανένα αποτέλεσμα (λόγω ειδικών σκοπιμοτήτων) αποδυκνύει περίτρανα οτι στην Ελλάδα εχουν εξαφανιστεί ακόμα και οι αυτονόητες δομές πολιτισμού και δημοκρατίας, και το σύνολο Υ Π Ο Κ Ρ Ι Ν Ε Τ Α Ι)
Νομίζω οτι δε χρειάζεται να τονίζει κάποιος ακόμα και τα αυταπόδεικτα. (Έχουμε σημαντικό έλλειμα παιδείας και οτι υφίστατε υπάρχει διότι οι νεοέλληνες ουδεμία σχέση έχουν με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. ( Σε πλήρη αντιδιαστολή με οσα συμβαίνουν στην Ελλάδα όπου η εξουσία πηγάζει απο τον λαό, ασκείται απο επαγγελματίες οι οποίοι υπηρετούν διαπλεκόμενα και υπονομεύουν τους υπολοίπους (ειδικά τους πρωτεργάτες) και υπηρετεί τα συμφέροντα εφοπλιστών και μεγαλοεκδοτών, προμηθευτών του δημοσίου κ.α.) (Δεν κάνω διεύρυνση όσων αφορά τους δανειστές και τα συμφέροντα εξωθεσμικών)
Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία: των πολιτών.
(Με ψηφοφορία των αιρετών και πολιτευτών)
Η ετυμολογία της λέξεως βρίσκεται στα συνθετικά «δήμος» (το σύνολο ή η συνέλευση των ανθρώπων που έχουν πολιτικά δικαιώματα) και «κράτος» (δύναμη, εξουσία, κυριαρχία). Ο όρος επινοήθηκε κατά τον πέμπτο αιώνα π.Χ., στην κλασική Ελλάδα, και χρησιμοποιήθηκε κατ' αντιδιαστολή με τη μοναρχία, την αριστοκρατία και την ολιγαρχία

*Πραγματικά σε εθνικό και τοπικό επίπεδο βάση όσων έχουν τελεστεί εχει εξευτελιστεί απόλυτα ο όρος Δημοκρατία.. (Ειδικά μετά απο σύνομες ενέργειες κατάθεσης παραβόλων και αιτήσεων για ΙΔΡΥΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,  και το σύνολο των διώξεων και κατασχέσεων με στόχο την φυσική εξόντωση Έλληνα πολίτη, πιστοποιείται το απόλυτο έλλειμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πάντα σύμφωνα και με το πλαίσιο ανοχής και αντίληψης που υφίστατε απο το σώμα των πολιτών οι οποίοι εχουν προσκυνήσει διαπλεκόμενα, και εχουν σχεδόν καθολικά αποδεχθεί την ισχύ αυτου του εκτρώματος πλαισίου καταπάτησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ απο χρηματοδότες και γνωρίζοντες πολιτικών με σειρά Μ.Μ.Ε όλων των μορφών, και κόμματα όπως και πολιτικούς που δημιούργησαν συντεχνίες αλληλοκάλυψης και πλαίσιο χειραγώγησης του λαού υπέρ των μικροπολιτικών και ιδιοτελών συμφερόντων τους με κομματικά μέσα ουσιαστικά εις βάρος του πολίτη)
Επι δεκαετίες δοκιμάζονται πολιτευόμενοι και πολίτες στη γεννέτηρα της δημοκρατίας και ομιλεί το έργο τους ακόμα και σήμερα το 2012 ειδικά στο δήμο γλυφάδας. (Ας ερωτηθεί η σημερινή διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας και ειδικά ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης με ποιο τρόπο υπηρετεί στα στενά όρια του δήμου τα συμφέροντα του δημότη, όταν είναι γνωστό δημόσια μόνο το πλαίσιο υπονομεύσεων και τίποτα άλλο)

,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι νεοέλληνες ουδεμία σχέση έχουν με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">