ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προσλήψεις στο Δήμο Γλυφάδας ( Άμεσα εισαγγελική παρέμβαση)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 Ιουλίου 2012.

Να υπάρξει άμεσα εισαγγελική παρέμβαση στο Δήμο Γλυφάδας.


Είναι γνωστά τα φαινόμενα του κομματικού κράτους, το οποίο εχει δεδομένα πλοκάμια και στις τοπικές κοινωνίες και ειδικά στη τοπική αυτοδιοίκηση. Σήμερα γνωρίζουν ολοι τις βασικές πληγές της Ελλάδας και ειδικά το ρουσφέτι που είναι η γνωστή μέθοδος αναξιοκρατικών μεθοδευμένων ενεργειών βολέματος παραταξιακών μελών.

Ειδικά στη Γλυφάδα ο δήμαρχος με περρίσιο θράσος ανακοίνωσε στο σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων τον διαμοιρασμό θέσεων του δήμου, ώστε να φροντίσουν με ρουσφέτια την κάλυψη θέσεων εργασίας σε παραταξιακά μέλη τους.

Αυτές οι τακτικές και η συνέχιση σήμερα το 2012 πρακτικών της τουρκοκρατίας οι οποίες γίνονται κατά παράβαση κάθε αξιοκρατικής και θεσμικής διαδικασίας, τίθονται δημόσια και ο κάθε ένας απο τους συμπολίτες μας ας κρίνει ποιοι φροντίζουν διαχρονικά ώστε να υφίστατε το απόλυτο έλλειμα Δημοκρατίας, αξιοκρατίας, και ήθους.

Απο την στιγμή που το ζητούμενο του δημάρχου και των υπολοίπων εκλεγμένων παρατάξεων που δέχτηκαν θέσεις εργασίας του δήμου ώστε να κάνουν ρουσφέτια σε παραταξιακά μέλη τους χωρίς καμία ενέργεια η σύνομη διαδικασία διαφάνειας, και χωρίς καμία συνεργασία με επίσημους φορείς του κράτους (όπως τον Ο.Α.Ε.Δ) ώστε να διασφαλίζεται οτι η κάλυψη των θέσεων εργασίας δίνετε αξιοκρατικά και σε όσους πραγματικά πιστοποιούν την ανάγκη με επίσημα έγγραφα της πολιτείας, προσωπικά ζητώ άμεσα εισαγγελική παρέμβαση και προκαταρκτική διεξαγωγή έρευνας για το πλαίσιο προσλήψεων στο Δήμο Γλυφάδας.

Τουλάχιστον η σημερινή διοίκηση και συγκεκριμένα ο δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης να δώσει αναλυτικά στοιχεία του συνόλου των προσλήψεων απο την αρχή ανάληψης καθηκόντων του, και βάση ποιάς μεθοδολογίας έγιναν.


(Επιτέλους πρέπει να σπάσουν κάποια αποστήματα όσων αφορά ανεύθυνους οι οποίοι δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη βάση του ρόλου που έχουν και οι ίδιοι ζήτησαν, ενω μεθοδεύουν παραιτέρω υποβάθμιση κάθε έννοιας αξιοκρατίας και διάφανων διαδικασιών. Να ανοίξουν τα στόματα των συμπολιτών μας και να πούν την αλήθεια, και ειδικά των εκλεγμένων)
     Προσωπικά εχω σειρά απο φακέλλους και έγγραφα που κατέθεσα στο Δήμο Γλυφάδας χωρίς καμία ενέργεια απο τους αρμοδίους, οι οποίοι φροντίζουν για την κάλυψη θέσεων εργασίας σε παραταξιακά μέλη τους τα οποία δεν εργάζονται.
     Η αναλγησία και η υποκρισία τους είναι απερίγραπτη, και δεδομένου οτι σε διάστημα δυο ετών έχασα και τους δυο γονείς μου, και αυτοί συνεχίζουν να υποκρίνονται ενω είχα καταθέσει σειρά απο φακέλλους στους ανεύθυνους και ανεύθυνες του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
     Εχω τα πειστήρια πλήρους ανευθυνότητας και ακαταλληλότητας  πλαισιωτών που φροντίζουν για ρουσφέτια ώστε να κλείνουν στόματα και να εξαγοράζουν συνειδήσεις, ενω δεν υφίστατε το ελάχιστο όσων συνεπάγονται των αρμοδιοτήτων και του ρόλου που έχουν.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Όταν αυταπόδεικτα και με το σύνολο των αποδείξεων υπάρχει καθολικότητα απραξίας και αναλγησίας των αρμοδίων πλήν των δεδομένων υπονομεύσεων, πείθουν τους συμπολίτες μας για τις εθελοντικές και άλλες δράσεις και προγράμματα, και για το ενδιαφέρων και την μέριμνα που κάνουν στη τοπική κοινωνία; (Σε ποιο βαθμό υπάρχει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του συνόλου; Η ισχύς της καθολικότητας;) Εχουν ξεπεράσει κάθε επιτρεπόμενο ΟΡΙΟ οι συνεργαζόμενοι στο Δήμο Γλυφάδας ενω κάνουν προσπάθειες να πείσουν και να αποσαφηνίσουν για τον θετικό τρόπο αντιμετώπισης και την προσφορά τους. (Να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε πολιτική βάση απο την στιγμή που θέλουν να πολιτεύονται, και να συνηδειτοποιήσουν οτι εχουν υποχρέωση έναντι των δημοτών, διαφορετικά να μας αδειάσουν τον δήμο γλυφάδας ΑΜΕΣΑ)


*Αποσαφηνίζω οτι απευθύνομε σε πολιτικούς, και με πολιτικούς όρους, δεν απευθύνομε στον δημότη Γλυφάδας ο οποίος δεν έχει καμία υποχρέωση και καμία πολιτική ευθύνη όπως και ρόλο.


Στη συνέχεια νέο αδιευκρίνιστο πλαίσιο και άλλων προσλήψεων.
 
Ο φορέας *ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη 77 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών, για την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ). Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στους φορείς:


- ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. (Aκόμα και σε αυτή τη περίπτωση απαιτώ άμεσα εισαγγελική παρέμβαση και έρευνα του καθεστώτος προσλήψεων το οποίο παρακάμπτει το θεσπισμένο νομικό πλαίσιο)
     Η ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ είναι ένα δυναμικό Δίκτυο αποτελούμενο από 16 μη κυβερνητικές οργανώσεις, (Οι Μ.Κ.Ο είναι δυναμικό δίκτυο, ενω οι άλλοι το ονομάζουν Όμιλο όμως στην ουσία είναι το ίδιο μοντέλο Δ Ι Α Π Λ ΟΚ Η Σ) είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με τη μορφή Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και απέκτησε νομική μορφή τον Απρίλιο του 2007.
     Ολες οι οργανώσεις μέλη της Ηράκλειας Ενωσης είναι μη κερδοσκοπικές περιβαλλοντικές και πολιτιστικές οργανώσεις που έχουν στο ενεργητικό τους μεγάλα οικολογικά και πολιτιστικά γεγονότα, φεστιβάλ, εκθέσεις περιβαλλοντικής δράσης και αγροτουρισμού. (Και τώρα με τις δεδομένες συνθήκες στην Ελλάδα απλώνουν τα πλοκάμια τους και στον εργασιακό τομέα με παράκαμψη οτιδήποτε άλλου υφίστατε)
     
Τι ρόλο παίζουν οι πολιτιστικές οργανώσεις μετά τις φιέστες και τους χορούς στον εργασιακό τομέα;
   
     Οι ΜΚΟ όπως είναι  η ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με πολιτικούς και εκλεγμένους παρακάμπτουν το θεσπισμένο πλαίσιο της πολιτείας και τον Ο.Α.Ε.Δ και συνδράμουν υπέρ διεύρυνσης πλαισίων αναξιοκρατίας και ρουσφετιών και σημειωτέον οτι έχουν να ενημερώσουν την επίσημη ιστοσελίδα τους απο το 2009, και στην ουσία αποτελεί παρακλάδι κομματικό συγκεκριμένου κόμματος το οποίο εχει παράταξη στη Γλυφάδα, και εχει δεχθεί την διαδικασία ρουσφετιών σε παραταξιακά μέλη της και προωθεί το σχέδιο Ρ Ο Υ Σ Φ Ε Τ Ι Ω Ν.
     ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ εισαγγελική έρευνα, διαφορετικά θα κινήσω προσωπικά τα νήματα κατά των συμπολιτών μας οι οποίοι πλαισιώνουν το δικαστικό σώμα, και επανελλημένα ήταν πρόθυμοι μετά απο πολιτικές παρεμβάσεις να τελέσουν ακόμα και κατάχρηση εξουσιών. (Να υπάρχει συνέπεια και στις περιπτώσεις που χρειάζεται αυταπάγγελτα η εισαγγελική παρέμβαση)
     Τ Ε Ρ Μ Α στα κουκουλώματα, στα Ρ Ο Υ Σ Φ Ε Τ Ι Α, και την παραιτέρω υποβάθμιση στη τοπική κοινωνία της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
     Επίσης ζητώ ΔΗΜΟΣΙΑ απο τους πολιτευόμενους στη Γλυφάδα καθώς και τους υπόλοιπους εκλεγμένους οι οποίοι δεν εχουν δεχθεί τις διαδικασίες ρουσφετιών, να συνδράμουν υπέρ της πλήρης ενημέρωσης όλων, και της ενεργοποίησης των δικαστικών αρχών. (Γίνετε συγκεριμένη μεθόδευση εξαγοράς μελλοντικών ψηφοφόρων εις βάρος της Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ και ουσιαστικά νόθευση με πλάγιους τρόπους και μεθόδους ακόμα και του εκλογικου αποτελέσματος.)

Οπου και εαν Α Ν Η Κ Ε Ι Σ πολιτικά και παραταξιακά οφείλεις να γνωρίζεις τις μεθοδεύσεις που γίνονται με πλάγιες μεθόδους, καθώς και την επιβολή αργόμισθων απο πολιτικά κόμματα, οι οποίοι πληρώνονται απο το σύνολο των δημοτών, ενω δεν εργάζονται και δεν εργάστηκαν ποτέ στο Δήμο Γλυφάδας.

(Δήμος Γλυφάδας ο οποίος ακόμα και σήμερα πληρώνει αργόμισθους χωρίς να γνωρίζει επ' ακριβώς πόσοι και πόσες είναι οι έμμισθοι του ΔΗΜΟΥ και πόσοι η πόσες πραγματικά εργάζονται και καλύπτουν τις λειτουργικές θέσεις)

      Πρέπει και οφείλει ο κάθε συμπολίτης να κρίνει τους λόγους που σκόπιμα υπονόμευσαν και υπονομεύουν ενα δημότη με εντοπιότητα, ο οποίος σε πλήρη αντίθεση με δαύτους που εξαργυρώνουν την συμμετοχή τους χρηματιζόμενοι, είχε και έχει μια ουσιαστική προσφορά στον
Τ Ο Π Ι Κ Ο    Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο.
(Εκτός εαν μου κάνετε εσείς παροχή Πολιτισμού και Αντικειμενικής Ενημέρωσης Ουσίας...... και δεν το γνωρίζω, όποτε να με ενημερώνεται και παράλληλα να πιστοποιείται απόλυτα πόσο δίκαια τοπική κοινωνία έχουμε, η οποια εχει φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να υφίστατε ο    
Τ Ο Π Ι Κ Ο Σ     Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ)



Οι θέσεις είναι:

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 
ΠΕ Η ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ 1
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1
ΠΕ Η ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2
ΠΕ Η ΤΕ Η ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ -ΤΡΙΩΝ 3
ΥΕ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 16
ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ 2
ΠΕ Η ΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕ Η ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ 1
ΠΕ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ Η ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 3
ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ 1
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 45
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προσλήψεις στο Δήμο Γλυφάδας ( Άμεσα εισαγγελική παρέμβαση) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">