ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θέλει γραφείο Υμηττού

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 26 Ιουλίου 2012.

Eνα απο τα ζητήματα που απασχόλησε την χθεσινή συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας ήταν και η πρόταση της αντιπολίτευσης για ίδρυση του γραφείου Υμηττού.


Σε μια πόλη που εχουν φροντίσει συνολικά οι παρατάξεις και οι εκλεγμένοι για τα μέλη τους (ειδικά η ''Δυνατή Γλυφάδα'' του Κώστα Κόκκορη, και ''Μαζί για τη Γλυφάδα'' του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη) πλήν όλων των άλλων χρειάζεται και το γραφείο Υμηττού ώστε να υπάρξει πλαισίωση προιστάμενος υφιστάμενοι κ.α. και ένας βασικός άξωνας οργάνωσης κάποιων εργαζομένων του δήμου με συγκεριμένο πλαίσιο δράσης.

Αρχικά υπήρξε η πρόταση απο την παράταξη Βαρβιτσιώτη η οποία έγινε αποδεκτή (έτσι λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη ΓΛΥΦΑΔΑ και στην Ελλάδα) και θα δημιουργηθεί το συγκεκριμένο γραφείο χωρίς να υπάρχει παρεταίρω αποσαφηνισμένο το πλαίσιο λειτουργίας και δραστηριοτήτων.

Τώρα ο Κώστας Κόκκορης καθώς και οι αντιπολιτευόμενοι θα φροντίσουν τα παραιτέρω, άλλωστε οτι θέλουν προτείνουν και σχεδόν υπάρχει  καθολικότητα αποδοχής. (Καλό είναι να αποσαφηνίσει το γραφείο τύπου του δήμου ολοκληρωμένα τι δημιουργείται και τις δράσεις)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θέλει γραφείο Υμηττού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">