ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ στο Δημο Γλυφάδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 26 Ιουλίου 2012.

Μορφές σύνχρονου δουλεμπόριου και εκμετάλλευσης ανέργων οι οποίοι γίνονται βορά σε ανεύθυνους κάπηλους της ζωής μας στο δήμο Γλυφάδας. 


Αυτο τον καθημερινό Φασισμό, το σύνχρονο δουλεμπόριο των ανθρώπων και της ζωής μας εαν δεν τον σταματήσουμε εμείς τότε ποιός και πότε;


Tάσος Ταστάνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δήμου Γλυφάδας και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνής Παρέμβαση για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Ποιότητα Ζωής – ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ» για την υλοποίηση Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Διεθνής Παρέμβαση για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Ποιότητα Ζωής – ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα δύο (52) ατόμων για το Δήμο Γλυφάδας, για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Κάθε ωφελούμενος μπορεί να απασχοληθεί σε μία θέση εργασίας έως πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών. Σύμφωνα με το άρθρο 89 του Ν. 3996/2011, η αμοιβή των προσώπων που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσής τους.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 (ώρα: 10.00 π.μ.) έως τη Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 (ώρα 15:00 μ.μ.).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του Δικαιούχου στη διεύθυνση: Σπύρου Δοντά 10, ΤΚ 11743, Αθήνα, απευθύνοντάς τη στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Διεθνής Παρέμβαση για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Ποιότητα Ζωής – ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ» (Για την Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών) υπόψιν κ. Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 210-9217366). Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος, μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες Συμπλήρωσης Αίτησης Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»: α) στα γραφεία του Δικαιούχου στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www.day-after.gr), γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr), και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα Αιτήσεων Διαγωνισμοί Φορέων Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος
Γεώργιος Π. Παπαδέλλης
ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Xωρίς ίχνος ντροπής η πολιτεία σε άμεση συνεργασία με εγκληματικές Μ.Κ.Ο  καπηλεύονται τους ανέργους και με περρίσιο θράσος ο δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει την σύμπραξη σε μορφές σύνχρονου δουλεμπόριου. (Είμαι σαφής πρός  τους αμοιβομένους σε άλλο καθεστώς του δήμου που κάνουν τις ανακοινώσεις: Δεν έχετε ίχνος ΝΤΡΟΠΗΣ;)

Για ενα κομμάτι ψωμί σε καθεστώς δουλείας δεν πρέπει κανένας και καμία να δεχθούν την πολιτειακή  ευτέλια και τον εργασιακό ΜΕΣΑΙΩΝΑ .(Πως θα αισθάνεστε όταν οι άλλοι εργαζόμενοι του δήμου  (..........)  θα παίρνουν τα διπλάσια και τους έχουν μόνιμους;)
Πραγματικά δεν έχουν την ευθύνη οι δουλέμποροι. Την ευθύνη για όλα αυτά την έχουν οι δημότες που δεν μαζεύονται ώστε να βάλουν στην θέση τους όσους κάνουν καπηλία βάση των ισχυόντων συνθηκών.
(Είμαι σαφής: Όταν κάποιοι δέχονται την δουλεία και λειτουργούν σε αυτό το καθεστώς υπονομεύουν και υποβαθμίζουν το σύνολο και την μετεξέλιξη ΟΛΩΝ) Αύριο θα περάσουν σε μεγαλύτερο καθεστώς δουλείας και δουλεμπόριου εκμεταλλεύοντας περισσότερο το σύνολο, διότι κάποιοι και κάποιες αντί να δώσουν τον κοινό ΑΓΩΝΑ κατά όλων αυτών των ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ δέχτηκαν γιατί είχαν ανάγκη.
(''Πατάνε'' στην ανάγκη των ανθρώπων που εκμεταλλεύονται, ενω πρέπει να ''πατήσουν'' όσοι έχουν ανάγκη ΟΛΟΥΣ τους κάπηλους.)

ΑΙΣΧΟΣ γιατί οι δημότες σας ψήφισαν ώστε να διασφαλίζεται τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας και εσείς κάνετε καπηλία!!!

Ο Δήμος και οι αιρετοί βάση της υποχρέωσης που έχουν στους δημότες πρέπει να διασφαλίζουν απόλυτα τα εργασιακά δικαιώματα, και αντί αυτών που οφείλουν δέχονται το καθεστώς ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Μπράβο σε εσάς που στείλατε κάποιους αμετανόητους στον Δήμο Γλυφάδας ώστε σταδιακά να οδηγήσουν την τοπική κοινωνία στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ενω εχουν φροντίσει αμέσως μετά την εκλογή τους τα συγγενικά και οικία πρόσωπα να πλαισιώσουν θέσεις με παχυλούς μισθούς.

Και τέλος. μην νομίζεις συμπολίτη οτι υποκρίνομε εκ του ασφαλούς, και εγω ''ΑΝΕΡΓΟΣ'' είμαι και σε άλλες συνθήκες. (Χειρότερες απο ενα απλά άνεργο)
Θεωρούνται ενδεδειγμένες οι προδιαγραφές αυτών που αποδέχονται την εφαρμογή του σύνχρονου ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ σε τοπικό επίπεδο;
Πόσο καλές μπορεί να είναι οι προδιαγραφές κάποιου ο οποίος δέχεται να εισπράττει 1.000  η 1.500 ευρώ, η πάνω απο 4.000 χιλ. τον μήνα, και για τους υπολοίπους και για ανάλογη εργασία φροντίζει να ισχύει ΔΟΥΛΕΙΑ η ακόμα και τίποτα;
(Η πολιτεία και οι πολίτες οφείλουν να διασφαλίσουν ενα ελάχιστο minimum για το σύνολο χωρίς ίχνος απόκλισης όσων αφορά ανάλογο καθεστώς εργασίας) Σε αντίθετη περίπτωση αυτοί που δέχονται και υπογράφουν το συγκεκριμένο καθεστώς δουλείας.... παραβιάζουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
(Και ίσως η αντιπολίτευση και ειδικά η αριστερά πρέπει να κινήσει και νομικές διαδικασίες)
Δυο μέτρα και σταθμά (ειδικά σε περιπτώσεις πτυχιούχων οι οποίοι καλούνται να παίρνουν λιγότερα απο αποφοίτους δημοτικού, οι οποίοι εχουν διοριστεί πρίν ελάχιστο χρονικό διάστημα, και για αυτούς ισχύει άλλο εργασιακό ΚΑΘΕΣΤΩΣ)

Γιάννης Κουρδομένος

Αναδημοσίευση σήμερα μετά την αισχρή κίνηση απο πλευράς συμπολιτών μας που εκ του ασφαλούς ως εργαζόμενοι του δήμου Γλυφάδας σε άλλο καθεστώς απο τοπικό blog γίνονται αρωγοί του δουλεμπόριου. 
(Aυτη δεν λέγεται ενημέρωση διότι υποκρύπτει πολλές σκοπιμότητες)

(Δεν υπάρχει σίγουρα ίχνος ντροπής, σύμφωνα με το σύνολο αυτών που ακολουθούνται στη τοπική κοινωνία) 
Εαν θέλουν οι εργαζόμενοι του δήμου Γλυφάδας πλήν απο εργαζόμενοι του δήμου να κάνουν και ενημέρωση αυτής της μορφής και αυτών των σκοπιμοτήτων δουλεμπόριου αναπαράγωντας ειδήσεις που αποσκοπούν σε εργασιακό μεσαίωνα είς βάρος του συνόλου μακροπρόθεσμα, ας φροντίσουν να πλαισιώσουν αυτοί τις θέσεις εργασίας με αυτούς τους όρους, και οχι άλλοι συμπολίτες μας.(Δώστε τις δικές σας θέσεις που είναι αμοιβόμενες με άλλους όρους για ίδια παραγωγή εργασίας, και εσείς πλαισιώστε τις θέσεις της ΜΚΟ)

Φροντίστε σταδιακά να είστε περισσότερο προσεκτικοί, και να μην κάνετε εν αγνοία σας η σκόπιμα τραγικά λάθη. (Γιατί αν σας πιάσω μεθαύριο εγω η κάποιος άλλος σε τοπικό επίπεδο δεν είναι βέβαιο εαν θα μπορείτε να δώσετε μια πειστική εξήγηση)

Εαν υπάρχει άλλο σκεπτικό πολυ θα ήθελα να το γνωρίζω, γιατί πλήν απο αναπαραγωγή σπάνια διαπιστώνω την άποψη των συμπολιτών μας (στο σύνολο των τοπικών ζητημάτων), που σύμφωνα με αυτή τη νοοτροπία και τακτική σχεδόν όλοι  και ο κάθε ένας ανακυρήσεται σε ουδετεροποιημένο υποκριτή. (Λές και βρισκόμαστε σε άλλο σύμπαν,γαλαξία, πλανήτη, χώρα, πόλη, ουδετεροποιημένοι ΟΛΟΙ)
Και απο την άλλη εχουμε να κάνουμε με υφιστάμενο ''ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ'' μόνο που δια μέσω του συνόλου των έμμισθων θάβονται τα περισσότερα, η παρουσιάζονται σκόπιμα όπως εξυπηρετούν τα σχέδια υπονομευτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ στο Δημο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">