ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η άποψη του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ για τα Πολύ Σημαίνοντα Πρόσωπα και τους Εθελοντές

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ, 15 Ιουλίου 2012.

«Οι Εθελοντές σε συνθήκες φτώχειας - Πολύ Σημαίνοντα Πρόσωπα" απο τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ο οποίος κάνει προσπάθεια να διαφοροποιήσει την εικόνα ακόμα και στα αυταπόδεικτα.

Η άποψη του δημάρχου Γλυφάδας και της σημερινής διοίκησης, ενω στη συνέχεια οι σύνδεσμοι των απόψεων που δημοσιοποιήθηκαν, και οι απόψεις είναι ολοκληρωμένες και σαφείς.

Εαν σκόπιμα ακόμα και σήμερα κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, και οτι δεν γνωρίζουν τι εχει προηγηθεί ΣΕ ΤΟΠΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ, και ποιός καθημερινά επι σειρά ετών ήταν ξεκάθαρος για τον ρόλο των διοικούντων και σειράς Ευρωπαικών προγγραμάτων που έτρεχαν, ενω αυτοί το έπαιζαν ΚΙΝΕΖΟΙ, η ολη υπόθεση είναι αστείο και διακωμώδηση.

Γίνετε προσπάθεια σήμερα απο τον κ.Κόκκορη να περάσει δημόσια οτι ο δήμος Γλυφάδας θα ολοκληρώσει την δράση προγραμμάτων για την Ευρωπαική ένωση, όταν δεν έχει κάνει απόλυτως τίποτα για τοπικό ζήτημα δημότη.

ΕΛΕΟΣ!!! ακόμα και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ εχει κάποιο ΟΡΙΟ, αυτοί στο ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη ΟΡΙΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Την περίοδο που ο Κόκκορης και η παρέα του δεν είχαν καμία σχέση με τα κοινά της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, εγω καθημερινά εκανα εκπομπές με συγκεκριμένο περιεχόμενο και χαρακτήρα, και οτι έλεγα ήταν σαφές. (ΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ κ ΚΟΚΚΟΡΗ τις ΔΡΑΣΕΙΣ που θα οργανώσεις, όταν είναι γνωστό οτι ολοι οι πολιτευόμενοι στη ΓΛΥΦΑΔΑ προσπειείσται και ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ τα συμφέροντα του ΡΕΣΤΗ και λοιπών ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.)

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του προγράμματος «Οι Εθελοντές σε συνθήκες φτώχειας - Πολύ Σημαίνοντα Πρόσωπα - “Volunteers in poverty conditions - VIPs: Very Important Persons ”που πραγματοποιήθηκε 23-27/06/2012 θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:

Το πρόγραμμα δεν έγινε με χρήματα του δήμου ή άλλες εθνικές πηγές χρηματοδότησης αλλά με απευθείας χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα τον Εκτελεστικό Οργανισμό Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Μέσων και Πολιτισμού (EACEA – The Education, Audiovisual and Culture Executive Agent) http://eacea.ec.europa.eu/index_en.php .

Οι δαπάνες φιλοξενίας της αντιπροσωπείας καθώς και παραγωγής του απαιτούμενου ενημερωτικού – προωθητικού υλικού καλύφθηκαν από τον προϋπολογισμό του έργου βάσει των οδηγιών του Οργανισμού.

Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από τον παραπάνω οργανισμό έχουν συγκεκριμένη μορφή και περιγράφονται αναλυτικά στον οδηγό που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του (π.χ. δεν χρηματοδοτεί δράσεις για οικονομική ενίσχυση φτωχών οικογενειών, αλλά δράσεις που φέρνουν σε επικοινωνία και συνεργασία δήμους και πόλεις των κρατών – μελών της Ε.Ε.)

Από τα 125 προγράμματα που εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση υπάρχει μόνο ένας ελληνικός δήμος, ο Δήμος Γλυφάδας ( η λίστα των προγραμμάτων που εγκρίθηκαν, αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού). Η πρόταση μας μάλιστα συγκέντρωσε από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην αξιολόγηση και τα αποτελέσματα του βιωματικού εργαστηρίου θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της EACEA.

Το τεχνικό δελτίο και ο προϋπολογισμός έχουν την επίσημη έγκριση του οργανισμού.
Το βιωματικό εργαστήριο είχε την υποστήριξη του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, γεγονός που δείχνει την σημαντικότητά του.

Ο αριθμός των φορέων που συμμετείχαν στο βιωματικό εργαστήριο είναι μοναδικός για ανάλογης μορφής δραστηριότητες και είναι στη διάθεσή σας (εθελοντικές οργανώσεις, Υπουργεία, δημόσιοι οργανισμοί, δήμοι κλπ.)

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και την αντιμετώπιση που έχουμε ως χώρα από τους περισσότερους ευρωπαίους εταίρους μας, ο Δήμος Γλυφάδας υποβάλλει προτάσεις για προγράμματα απευθείας στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, χρηματοδοτήθηκε απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θεωρήθηκε ως ο μοναδικός δήμος της Ελλάδας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα να πραγματοποιήσει δράση σύμφωνα με τους κανόνες και τις οδηγίες που διέπουν τον παραπάνω Οργανισμό.

Διαβάστε τις απόψεις που υπάρχουν στους συνδέσμους απο κάτω.

http://www.glyfadaweb.gr/2012/06/blog-post_895.html


http://www.glyfadaweb.gr/2012/06/blog-post_22.html

http://glyfadarp.wordpress.com/2012/06/29/για-τις-πραγματικές-κοινωνικές-ανάγκ/


http://palmosgl.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9892.html


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η άποψη του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ για τα Πολύ Σημαίνοντα Πρόσωπα και τους Εθελοντές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">