ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ο κύριος δίπορτο και ΝΑΙ σε ΟΛΑ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 19 Ιουλίου 2012.

Αρχικά πρέπει να θέσω το συγκεκριμένο ζήτημα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας... στην σωστή διάσταση, και να αποσαφηνιστεί ποιές είναι οι σκοπιμότητες ώστε ο εν λόγω πολιτικός να το εχει δίπορτο. (δηλ: και βουλευτής και αντιπολιτευόμενος στον δήμο Γλυφάδας)


Βάση της πολιτικής απόψεως του ομογάλακτου βουλευτή της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοικήσεως δεν πρέπει να εχει πολιτικό και κομματικό χαρακτήρα διότι αυτονόητα ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι άλλος ( ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, άσχετα εαν στη Γλυφάδα ισχύουν όλα τα παράδοξα) και περιορισμένος στα στενά όρια της τοπικής κοινωνίας.
Προσωπικά θέλω να θέσω ενα ερώτημα στους συμπολίτες μας ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που φρόντισαν ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έρθει πρώτος σε σταυρούς στην Β.Αθηνών. Ποιά άποψη έχουν για το φαινόμενο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δίπορτο, και ευθέως κομματικοποιημένη τοπική αυτοδιοίκηση;


Eίναι σαφές οτι ως πολιτική οντότητα δεν εχει αναλάβει καμία πολιτική ευθύνη για τοπικό και παράλληλα μακροχρόνιο ζήτημα δημότη Γλυφάδας, ενω είναι γνωστό οτι ως βουλευτής συμμετέχει στις διαδικασίες του κοινοβουλίου. (προφανώς ταυτίζεται με πρακτικές του Βίκτωρα Ρέστη και άλλων, οι οποίοι δηλώνουν δημόσια οτι δεν εχουν την ιδιοκτησία σε κανένα Μ.Μ.Ε, ενω είναι γνωστό τι ισχύει)
Απο την άλλη θέλει συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα και ισχυρίζεται την καταλληλότητα του ώστε η Γλυφάδα και πόλη μας να βρεθεί στην θέση που της αρμόζει, ενω ο ίδιος έχωντας σαφή ρόλο αποποιείται των προσωπικών πολιτικών ευθυνών και ρόλου που έχει.
Είτε πραγματικά πιστοποιείς την καταλληλότητα ώστε να σου αναλογεί άξια μια θέση στα κοινά της Γλυφάδας, είτε εμπαίζεις την τοπική κοινωνία και τους δημότες Γλυφάδας, και σαφώς δεν υπάρχει μέση οδός.


Δεν μακρηγορώ περισσότερο, απλά καταστώ σαφές το ουσιαστικό έλλειμα πραγματικής κάλυψης ενεργών θέσων στα κοινά της Γλυφάδας ακόμα και με την ύπαρξη αυτούσια πολιτικών, και ο κάθε συμπολίτης μας ας κρίνει τις σκοπιμότητες που οδηγούν πολιτικούς και κόμματα να εμπλαίκονται με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Στην δεδομένη δική τους ασαφή πλαισίωση χωρίς κανένα θετικό στοιχείο βάση όσων έχουν υποσχεθεί δημόσια, με απόλυτη σαφήνεια παρουσιάζω την ΑΛΗΘΕΙΑ, και άλλωστε για αυτούς τους λόγους υπάρχει η δεδομένη κομματική παρέμβαση και στήριξη στη τοπική μας κοινωνία.
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ο κύριος δίπορτο και ΝΑΙ σε ΟΛΑ όμως χωρίς ίχνος δείγματος ώστε να υπάρχει και ΑΠΟΔΕΙΞΗ της καταλληλότητας του εν λόγω πολιτικού ώστε να του ανατεθεί απο τους δημότες η θέση του δημάρχου επάξια.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Δεν πρέπει να αγνοεί κανένας και το θέατρο εθελοντισμού με τα πολυ σημαίνοντα πρόσωπα (των παρατάξεων Γλυφάδας) και τις ανύπαρκτες δράσεις, όταν αυταπόδεικτα αυτοί φροντίζουν να μας πεθάνουν ως κοινοί εγκληματίες με την δεδομένη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ τους.


ΥΓ 2, Στις 23 Ιουλίου 2012: Λόγω καλοκαιριού υπάρχει δεδομένη χαλαρότητα και λίγες ειδήσεις όπως και σχολιασμός των τοπικών ζητημάτων, όμως σύντομα θα επανέλθω ώστε να υφίστατε ο δεδομένος πολιτισμός απο αυτόν που έθεσε ενα λίθο σε τοπικό επίπεδο, έσχετα εαν ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται με  λάθος τρόπο, και θεωρεί την ΑΛΗΘΕΙΑ και το τοπικό έλλειμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σε όλους τους τομείς ασήμαντο ζήτημα, και άσχετα εαν κάποιοι φρόντισαν και φροντίζουν να ευτελίζουν τις τοπικές δομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Η ακόμα και να τις εξαφανίζουν ενω δεν μπορούν να παρέχουν κάτι ανάλογο) ώστε να καπηλεύονται και να νέμονται. (Είναι το σημαντικότερο ζήτημα το επίπεδο του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..... διότι ΟΛΑ είναι εξαρτώμενα απο αυτόν)


*Οτιδήποτε αποτελεί φυσική δομή αυτούσια ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι παράλληλα και μέρος της κουλτούρας και τοπικού χαρακτήρα ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, άρα κάποιοι γνωρίζουν τι έχει ολοκληρωθεί στη ΓΛΥΦΑΔΑ, και πως χαρακτηρίζεται η ενέργεια, καθώς και αυτοί που συνέδραμαν.
(ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 MONO ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ............Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ο κύριος δίπορτο και ΝΑΙ σε ΟΛΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">