ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν χρειάζεται δημοτικό ιατρείο η Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ, 17 Ιουλίου 2012.

Δεν χρειάζεται δημοτικό ιατρείο η Γλυφάδα, και οι αποσπασματικές ενέργειες της σημερινής διοίκησης είναι άτοπες και χωρίς ουσιαστικό χαρακτήρα αντιμετώπησης της υφιστάμενης παρούσας φάσεως.


H συγκεκριμένη ενέργεια του δημάρχου εχει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα, διότι δεν θέλουν καμία σχέση με υλοποιήσεις γειτονικών δήμων (όπως του Ελληνικού Αργυρούπολης) αποκλειστικά και μόνο για πολιτικές σκοπιμότητες.

Έχουν ανοιχτό το πλαίσιο συνεργασίας με άλλους γειτονικούς δήμους ώστε να υπάρχει αναβάθμιση και πραγματικά απεμπλοκή απο πολιτικές συρίκνωσης και περιορισμού, ενω αυτοί ακολουθούν πρακτικές πολιτικών σκοπιμοτήτων. (Δεν το ''παίζετε'' καλά το βιολί Κόκκορης συνεργαζόμενοι και Βαρβιτσιώτης)
Οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα γνωρίζουν οτι υπάρχει το κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού το οποίο καλύπτει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, και είναι γνωστό οτι σε απόσταση αναπνοής υπάρχει το νοσοκομείο της Βούλας και πολλά τοπικά καταστήματα του Ι.Κ.Α.

Για ποιούς λόγους εχει επικεντρώσει ο δήμος σε μια ενέργεια που αυταπόδεικτα δεν χρειάζεται στην τοπική κοινωνία;
Tην Παρασκευή 13 Ιουλίου έγινε διαγωνισμός και για "κοινωνικό φαρμακείο", για "δημοτικό ιατρείο", όλα αυτά δωρεάν για τους δημότες, ενώ ήδη έχουν μπει στο ΕΣΠΑ για να πάρουνε 600.000 ευρώ, ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν 25 ανθρώπους, προκειμένου να στηρίξουν όλο αυτό αυτό το κοινωνικό έργο".
Σημειώνω την συγκεριμένη ενέργεια, (Θα τα πούμε προσωπικά κ. Κόκκορη και λοιποί αντιπολιτευόμενοι) και στο άμεσο μέλλον θα τα ξαναπούμε οταν αποδεδειγμένα θα διαπιστωθεί οτι οι ενέργειες που γίνονται αποσκοπούν άλλού και δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα όταν υπάρχει ήδη η ΥΠΟΔΟΜΗ και δίπλα σε όλους τους κατοίκους της Πόλης μας.


ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ; (Tι έχει κάνει η σημερινή διοίκηση μετά τις δικές μου ανακοινώσεις και αιτήσεις;)
TI EXETE KANEI OΛOI MAZI;
Πλήρης εναρμόνιση με την  δική σας λογική, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟ Η ΓΛΥΦΑΔΑ διότι υπάρχουν δίπλα και εξω απο την ΓΛΥΦΑΔΑ όπως τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ που ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ.


Δεν εχετε κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαίωμα να δημιουργείτε ενα πλαίσιο υπονομεύσεων μονομερός, και απο την άλλη για τις δικές σας πολιτικές σκοπιμότητες να λειτουργείτε αποκλειστικά με γνώμονα των δυο μέτρων και σταθμών. (ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ)
(Απαιτώ επίσημη ανακοίνωση του Δημάρχου και των αντιπολιτευομένων για το συγκεριμένο ζήτημα με πλήρη και κατατοπιστική επιχειρηματολογία για την αναγκαιότητα δημιουργίας δημοτικου φαρμακείου και ιατρείου)
Είναι γνωστό οτι προχθές καλέσατε τον κόσμο να φέρει φάρμακα που έπερναν άλλοι απο την Γλυφάδα για τις ανάγκες άλλων εκτός Γλυφάδας, και τώρα δημιουργείτε δημοτικό φαρμακείο;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb|@gmail.com


YΓ: Σήμερα στη Γλυφάδα υπάρχει δήμαρχος και σύμβουλοι; (Καθημερινά προκύπτουν σειρά απο ζητήματα και ουδείς υπάρχει απο δεκάδες συμβούλους που προεκλογικά μοίραζαν κάρτες και φωτογραφίες. Εξαφανίστηκαν ΟΛΟΙ και ουδείς εχει ΑΠΟΨΗ;) 


Συνολικά είναι κατάπτυστοι ΟΛΟΙ σε τοπικό επίπεδο, εαν αποδέχονται πολιτικές των δυο μέτρων και σταθμών που μέχρι σήμερα έχουμε στη Γλυφάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν χρειάζεται δημοτικό ιατρείο η Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">