ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν θέλω τα λεφτά σας.....θέλω τα αυτονόητα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 Ιουλίου 2012.

Καθημερινά κάποιοι προσπαθούν διακαώς με διαφημίσεις, και με σειρά ενεργειών να μας πείσουν οτι χρειαζόμαστε τα χρήματα απο μεγάλες εταιρίες κ.α.


Τουλάχιστον προσωπικά είμαι σαφής. Δεν θέλω τα λεφτά σας (διότι οι περισσότεροι ξεπουλήσατε ακόμα και τα αυτονόητα για λίγα χρήματα) θέλω να ισχύσουν τα αυτονόητα.


Είναι η βασική υποχρέωση όλων των καραγκιόζηδων της πολιτικής και των εξουσιών να εξασφαλίζουν την ισχύ των αυτονόητων και Συνταγματικά θεμελιωδών, και αντι για την ισχύ όλων αυτών των αυτονόητων οι καραγκιόζηδες και παράλληλα ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, υπηρετούν διαπλεκόμενα, και φροντίζουν να συγκαλύπτουν τις ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ καταπάτησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ απο κάμποσους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ με κομματικά ελενχόμενους στο Ε.Σ.Ρ και την Ε.Ε.Τ.Τ

ΕΙΣΑΣΤΕ συνολικά ΕΘΝΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ διότι εαν δεν είσαστε θα υπήρχε έστω ενα δείγμα γραφής προς την σωστή κατεύθυνση.

ΓΛΥΦΑΔΑ,

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Μια χώρα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ *μπάσταρδων που δεν θέλουν ποτέ να ισχύσουν ακόμα και τα αυτονόητα, όμως θέλουν οι ΑΛΗΤΕΣ να εκλέγονται και να συμβάλουν σε συνεχείς υπονομεύσεις και υποβαθμίσεις, αρκεί να ολοκληρώσουν τους εγωκεντρισμούς, την αυταρέσκια μπασταρδων με σειρά κόμπλεξ, και ως συμμορίτες και μέλη της μαφίας να κάνουν εκ του ασφαλούς μερικές κλοπές και ληστείες. (ΣΟΒΑΡΕΣ προσωπικότητες, όπως και όσοι και όσες τους επιλέγουν για κανένα ρουσφέτι και καμιά εξυπηρέτηση)


*Κάποιος η κάποια οι οποίοι δεν είναι μπάσταρδοι δεν επιτρέπουν ενα πολίτευμα ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ και το σύνολο των ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ εξουσιών και πολιτευτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν θέλω τα λεφτά σας.....θέλω τα αυτονόητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">