ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης για τον Εθελοντισμό στη ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ, 15 Ιουλίου 2012.

Ο Πρόεδρος του Συμβ. Νέων του Δήμου Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, μίλησε στο τριήμερο συνέδριο κατά της φτώχειας, που διοργανώθηκε από το Δήμο Γλυφάδας και με Ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 25.000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος των νέων της Γλυφάδας ξεκαθάρισε ότι ο εθελοντισμός, δεν είναι απλά μια έννοια με ασαφές και απροσδιόριστο περιεχόμενο, καθιστώντας σαφές ότι είναι μία απόφαση ευθύνης του καθενός μας.


Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ένας τρόπος να καταδείξεις στην πράξη τις ελλείψεις και τις παθογένειες ενός κράτους, ενός Δήμου, ενός φορέα, και παράλληλα να αναλάβεις την ευθύνη να τις επισημάνεις, να τις αντιμετωπίσεις και να τις λύσεις, εν ονόματι του κοινωνικού συνόλου», σημείωσε.


ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Συμφωνώ απόλυτα με τον εκπρόσωπο των  νέων της Γλυφάδας, και λογικό είναι απο την στιγμή που υπάρχει καθολικότητα συμφωνίας σε όσα ειπώθηκαν, και θεωρώ οτι είναι ορθά, να απαιτώ και την ΑΠΟΔΕΙΞΗ. (Απο την στιγμή που κάποια πράγματα κινούνται αποκλειστικά και μόνο σε επίπεδο πολιτικό και δια μέσω εκλεγμένων και κομμάτων, έπρεπε να έχω το ελάχιστο δείγμα γραφής ενδιαφέροντως απο το σύνολο εκλεγμένων, ανεξάρτητα των πολιτικών τους πεποιθήσεων, και όμως δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ)

Οι δημότες Γλυφάδας (της πόλης μας) κρίνουν και αξιολογούν το σύνολο, και το σύνολο των ενεργειών και πρακτικών.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος



ΥΓ: Πραγματικά οι νέοι και νέες της Γλυφάδας (Αυτοί και αυτές που επέλεγαν καθημερινά το Μουσικό Ραδιόφωνο της Πόλης - ΓΛΥΦΑΔΑ FM - ''γνωρίζουν και εχουν διαπιστώσει'' το σύνολο των ενεργειών απο εκλεγμένους, διοικήσεις, κόμματα, και κατ' επέκταση τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ώστε τα κακώς κείμενα και παθογένειες του Κράτους να''επιλύθουν'')

Γνωρίζουν την πλήρη ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και την ΔΙΑΠΛΟΚΗ, και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. (Είναι τεράστιο λάθος να υποβαθμίζεται σκόπιμα η νοημοσύνη των συμπολιτών μας. Κάποιοι το μόνο που κάνουν ανεξάρτητα παρατάξεων και κομμάτων, είναι να διευρύνουν το χάσμα απαξίας και αποστροφής του κοινωνικού συνόλου, και ειδικά των ΝΕΩΝ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.)
Με λόγια, Υποσχέσεις, Δεσμεύσεις, κ.α. σήμερα δεν πείθεις κανένα. (Όλοι και όλες θέλουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, και πράγματι έχουμε το απόλυτο έλλειμα ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ)
Και τέλος, ο κάθε ένας επιλέγει ακόμα και σήμερα (στο δεδομένο παρόν της Ελλάδας) τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ώστε να πορεύεται. (Μόνο που δεν γνωρίζω πόσοι και πόσες πλέον θεωρούν την υποκρισία, την αναλγησία, και το απόλυτο έλλειμα ενδιαφέροντως ως μέθοδο ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, και αύριο θα στηρίξουν η θα συμπράξουν όταν δεν θα υπάρχουν παράλληλα και οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)


Εννοώ........ (για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις)  οτι δεν γνωρίζω πόσοι και πόσες θέλουν, και θα στηρίξουν, ώστε η Ελλάδα και η Γλυφάδα να οδηγηθούν περισσότερο χαμηλότερα, όπως και η Δημοκρατία, όπως και κάθε επίπεδο Αξιών και αξιοκρατίας, όταν δεδομένα και αυταπόδεικτα μέχρι και σήμερα το μόνο που έχουμε είναι Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α.
(Στις επόμενες εκλογές κατεβάστε όλοι τον συνδυασμό η παράταξη Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α, αυτο που γνωρίζουν συνολικά οι συμπολίτες μας)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης για τον Εθελοντισμό στη ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">