ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η γνώμη σου μετράει - Διάλεξε το φετινό concept των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ, 3 Ιουλίου 2012.

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012


Επειδή η γνώμη σας ΜΕΤΡΑΕΙ ελάτε να διαλέξουμε μαζί ποιό από τα 2 concepts θα αποτελέσει την official καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ για την περίοδο 2012-13!

Κάντε “Like” στο concept που προτιμάτε να επικρατήσει στο facebook!

YΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Το η γνωμή του κάθε πολίτη η και ειδικού μετράει.... σε μια χώρα που εχει χάσει κάθε ουσιαστικό χαρακτηριστικό αξιοκρατίας, και δημοκρατίας, χαρακτηρίζεται οξύμωρο, όμως αποδεκτό στα πλαίσια επικοινωνιακής πολιτικής απο τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και άμεσης μορφής διαφημιστικού χαρακτήρα.

Είναι σαφές οτι οι σχεδιαστές των δυο ''πλάνων''  η concepts, είμαι άμεσα επιρρεασμένοι απο το λογότυπο και διαφημιστικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποτέλεσε την πραγματική ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, άσχετα του εκλογικού αποτελέσματος.


Ως ειδικός απορρίπτω τις αντιγραφές, και επιβραβεύω οτιδήποτε ειναι δουλεμένο σε μια πρότυπη βάση,   έστω και εαν εχει στοιχεία επηρρεασμού. (Ως απλός άνθρωπος ο οποίος δεν θα μπει σε διαδικασία ανάλυσης, μπορώ να πω οτι και τα δυο μοτίβα η concepts είναι ταυτόσημα χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που να κάνει το ενα εξ αυτών να ξεχωρίζει) 


Σε μια χώρα του απόλυτου αχταρμά γνωριζόντων, και του οτι δηλώσεις είσαι, οτιδήποτε πραγματικά είναι πρότυπο και σε μια βάση που δίνει δείγμα γραφής που διαφοροποιείται του συνολικού αχταρμά πρακτικών, είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. (Όποιος εχει την δυνατότητα αντίληψης καταλαβαίνει, οι υπόλοιποι - υπόλοιπες - αναμασούν και είναι οπαδοί της συντήρησης κακώς κειμένων που υποβαθμίζουν ακόμα και τα αυτονόητα στη γεννέτηρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


Τα λόγια στη χώρα της φιλοσοφίας είναι φτώχια, άρα και τα λόγια ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ, άρα και οτι παράγεται δια μέσω του λόγου.


Αλήθεια με ποιά μέθοδο διδάσκεται στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και με ποια μέθοδο επικοινωνείται;
(Μήπως είναι αυτονόητο οτι στην ΕΛΛΑΔΑ η εκπαίδευση είναι πολυ φτωχή, αρα και το πλαίσιο πλαισίωσης εκ των υστέρων σε όλους τους τομείς και αυταπόδεικτο για ποιούς λόγους υπάρχει το δεδομένο παρόν αυτής της χώρας πειραματόζωο και περίγελος ολόκληρου του πλανήτη;)


Δεν γνωρίζω για ποιούς λόγους οι περισσότεροι - περισσότερες αρέσκονται και προσκολλώνται οπουδήποτε υπάρχει πολυ λόγος, κείμενα, φωνές κ.α
(Σε αυτές των περιπτώσεων δεν ισχύει το συγκεκριμένο ρητό; H ισχύει οπου βολεύει και εξυπηρετεί ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;)
Στην ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει και υφίστατε η κορυφαία φτώχια, των φτωχών το πνεύματι, και παράλληλα ΚΑΠΗΛΩΝ.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η γνώμη σου μετράει - Διάλεξε το φετινό concept των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">