ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 (Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΡΙΤΗ, 3 Ιουλίου 2012.


Ειναι γνωστό τι εχουν δημιουργήσει οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτευόμενοι στην Ελλάδα και ειδικά στον Ν.Αττικής, όπως και η στάση όλων των τοπικά εκλεγμένων στη Γλυφάδα.

Τίποτα περισσότερο της αλήθειας σε μια κατατοπιστική φώτο για αυτο που εχει συμβεί επανελλημένα, ώστε να γνωρίζει κάθε υπεύθυνος άνθρωπος τι πράτουν οι φασίστες με το προσωπείο αρμοδίων, ενω υπηρετούν την διαπλοκή και διαπλεκόμενα.

Επίσης είναι γνωστό οτι σχεδόν όλοι οι διαπλεκόμενοι με σειρά Μ.Μ.Ε όλων των μορφών, απόλυτα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ αρνούνται δημόσια οτι έχουν Ραδιοτηλεοπτικά μέσα, ώστε να υπάρχει ξεκάθαρα τι ισχύει στην Ελλάδα, και ποιοι φρόντισαν την ισχυροποίηση της διαπλοκής σε μια κατ'επίφαση Δημοκρατία που επικαλούνται.

Αυτοι που είχαν υποχρέωση να ενημερώσουν κατατοπιστικά το σύνολο έθαψαν την αλήθεια, και όσοι θεσμικά είχαν και έχουν συγκεριμένο ρόλο εκπροσώπησης, είναι γνωστό οτι ''ούτε γνώριζαν το ελάχιστο, ούτε γνωρίζουν το ελάχιστο'', όμως θέλουν να πολιτεύονται στη ΓΛΥΦΑΔΑ και θέλουν να πείθουν για την καταλληλότητα τους και την ικανότητα διαχείρησης τοπικών ζητημάτων.

Θα εμπιστευόσουν την ζωή σου σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτών των διοικήσεων, και αυτής της νοοτροπίας; ( Δεν εχει υπάρξει ούτε ίχνος παρέμβασης πολιτευομένων ειδικά σε τοπικό επίπεδο, και βρισκόμαστε στο 2012)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,


Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Στη Γλυφάδα και παράλληλα πόλη μας εχουν κάνει δημόσια καραμέλα το ενδιαφέρων, τις ευαισθησίες, τις ικανότητες, καθώς και την αποτελεσματικότητα τους σε όλους τους τομείς, και για αυτούς τους λόγους πολιτεύονται ανεξάρτητα σε ποιο χώρο ανήκουν. (Όλοι και όλες προσπαθούν διακαώς να πείσουν το σύνολο οτι η τοπική κοινωνία είναι το μείζον και εκει εχουν επικεντρώσει, όμως δεν υπάρχει ίχνος ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ πλήν των δεδομένων ΦΑΣΙΣΜΟΥ και μεθοδεύσεων υποβάθμισης και μόνο.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. ΓΛΥΦΑΔΑ FM.. ΣΤΟΥΣ 91. ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ.. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Σ ΖΗΤΑΓΑΝ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ 98.55. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1994..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 (Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">