ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαγειρίο Ορεξη να χεις: Mενού της Δευτέρας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 Ιουλίου 2012.

ΜΑΓΕΙΡΙΟ ¨ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΧΕΙΣ" ΜΕΝΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-7-2012 ΤΗΛ 210-8948777 ΚΑΙ 8900309 ΜΠΟΤΣΑΡΗ 14 ΓΛΥΦΑΔΑ


ΤΥΡΟΠΙΤΑ 3,80
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ 5,00
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 4,60
ΜΟΥΣΑΚΑΣ 5,80
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕ'Ι'ΚΑ 5,50
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΧΕΙΣ 6,80
ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ 6,70
ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΙΓΑΝΑΤΟ 6,20
ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΜΟΝΑΤΗ 5,60



Όσοι και όσες έχετε όρεξη να τους επισκεφθείτε και να τιμήσετε το μενού της Δευτέρας. (Εαν δεν μπορείτε σήμερα υπάρχουν και οι υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας)

Προσωπικά δεν εχω καθόλου όρεξη διότι εχω χορτάσει απο τις ενέργειες των μετεχόντων της Δημο κρατίας μας, και απο την αντίληψη που υφίστατε όσων αφορά τους υπολοίπους.
(Ο Πολιτισμός που διέπει τη κοινωνία μας είναι αξεπέραστος, όσο για τη σοβαρότητα ειδικά κάποιων διοικούντων και πλαισιωτών είναι αυταπόδεικτη. Ειδικά μετά το σύνολο των ενεργειών, και αυτών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως καταγγελίες απο συμβούλους)

Να χαρακτηρίσουμε εμπαθείς, η οτιδήποτε άλλο συμβούλους οι οποίοι δίνουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δεν γίνετε.

Με τέτοιες προσωπικότητες, και αυτού του επιπέδου αντιλήψεις και πρακτικές θα οδηγηθεί η τοπική κοινωνία (άρα ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) στο ''ανώτερο'' επίπεδο.
(Και έχεις ακόμα και σήμερα αρκετούς που δεν βλέπουν το δάσος, περιορίζονται στο δέντρο)
Θέλω να πω...... οτι η απόλυτα λαθεμένη νοοτροπία και επίπεδο αντίληψης οδηγεί κάποιους να ''χάνουν την μπάλα'' και δεν διαπιστώνουν ποιοι βρίσκονται στη λήψη αποφάσεων, και ποιοι διαχειρίζονται το χρήμα του συνόλου ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ (χωρίς ίχνος δικαίου και αξιών) και ποιές είναι οι ενέργειες υποβαθμίζοντας το σύνολο και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Αυτούσια το επίπεδο το δημιούργησαν επι ίσοις όροις ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ. (Αυτοί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ)
Δοκίμασε,,,,,,, εαν αυτη την ενέργεια καλοπροαίρετα (χωρίς να εχει σημασία το αποτέλεσμα)  θα την έκαναν οι έμμισθοι του Δήμου ΓΛΥΦΑΔΑΣ. (Η ακόμα πολλοί εκ των υπολοίπων ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ)

Προτίστως το προσωπικό συμφέρον, στη συνέχεια το πέπλο σκηνοθετημένων ειδήσεων ωστε να συντηρείτε το image κάποιων που προσπαθούν να πείθουν δια μέσω λέξεων (Γενικά και ΑΟΡΙΣΤΑ) όταν δεν υπάρχει απόδειξη (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ βάση του ''ΡΟΛΟΥ'' που έχουν), και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ καλώς εχει και συνεχίζεται όσο υπάρχουν αποδέκτες που ικανοποιούνται στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΑΤΡΟ.

O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ η υφίστατε και πρέπει να είναι καλών προδιαγραφών, η είναι ελλειπής και τα λόγια δεν πείθουν. Δεν υπάρχουν τα ΓΕΝΙΚΑ και ΑΟΡΙΣΤΑ σε μια τοπική κοινωνία. Η υπάρχει ενδεδειγμένο και πλήρες παραγώμενο απο τις διοικήσεις η δεν υπάρχει. Άλλο το πλαίσιο όσων αφορά μια χώρα, ενα νομό, και άλλο το πλαίσιο και ο ρόλος όσων αφορά μια πόλη και μια τοπική κοινωνία.

(Τώρα γιατί έκανα πολιτικοποιημένη μια ανακοίνωση για ενα μαγειρίο; Γιατί απλά όλα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ όμως πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαγειρίο Ορεξη να χεις: Mενού της Δευτέρας. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">