ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Βασίλειος Μουλακάκης καταγγέλει για την εκταμιευση 4.500.000 ευρω δεκαπενταύγουστο

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 23 Αυγούστου 2012.


O δημοτικός σύμβουλος κ.Μουλακάκης απέστειλε επιστολές πρός τον γενικο γραμματεα αποκεντρωμενης διοικησης κυριο Kαλογεροπουλο και την εισαγγελεα κ.Αντωνιου Αικατερινη, στις οποίες καταγγέλει την εκταμίευση 4.500.000 εκ. ευρω, καθώς επίσης τον αποκλεισμό του απο την οικονομικη Επιτροπη της 13/8/12.

Προς τον γενικο γραμματεα αποκεντρωμενης διοικησης κυριο Kαλογεροπουλο.

Σας καταγγελω οτι την 13/8/12 συνεδριασε η οικονομικη επιτροπη του δημου γλυφαδας παρανομα για την εκταμιευση 8.779.496 ευρω και την απ ευθειας αγορα δυο οικοπεδων θεμα το οποιο ηδη απασχολει τον εισαγγελεα οικονομικου εγκληματος κυριο Πεπονη.

Η αποφαση εληφθη με 5 ψηφους οριακα-ισχνη πλειοψηφια απουσας της αντιπολιτευσης (ουτε ενα μελος) και  παρακαμπτοντας παρανομα εμενα.

Οπως καταλαβαινετε η παρουσια μου θα απετρεπε την εν λογω αγορα δεδομενης της διαφωνιας μου με την επιβαλλομενη απο το δημαρχο και υπερτιμημενη αγορα στα 1290ευρω/τμ ενω ηταν δρομολογημενη η αγορα με απαλοτροιωση στην αντικειμενικη αξια των 868ευρω/τμ.

Μαλιστα ο δημαρχος προχωρησε ταχιστα στην εκταμιευση 4.500.000 ευρω και ετοιμαζεται κατα πληροφορηση μου αν δεν το εχει κανει ακομα να εκταμιευσει και το υπολοιπο ποσο που ζημιωνει τους δημοτες της γλυφαδας κατα 3.000.000 ευρω περιπου.

Το θεμα ειναι σοβαρο και παρακαλω οπως ενεργησετε ταχιστα για την ακυρωση ολων των εν λογω αποφασεων της συγκεκριμενης οικονομικης επιτροπης της 13/8/12

Σας επισυναπτω την καταγγελια-διαμαρτυρια μου στην οικονομικη επιτροπη και την προσφυγη της κυριας λυγνου η οποια ειναι επικεφαλης της παραταξης ¨ανοικτοι οριζοντες¨

Με τιμη,
Βασιλειος γ. Μουλακακης
Δημοτικος συμβουλος γλυφαδας
Μαιευτηρας-χειρουργος-γυναικολογος

14/8/12 

Προς Προεδρο οικονομικης Επιτροπης

Κ.Κωστα Κοκκορη

Μελη οικονομικης Επιτροπης

1.Βιγλα δημητρη
2.Βουγιουκλη μαρια
3.Σηφακη γεωργιο
4.Αλεβιζο δημητρη

Κοινοποιηση:

1.Γενικο γραμματεα Αποκεντ.Διοικησης αττικης κΔημητριο Καλογεροπουλο.
2.Εισαγγελια διωξης Οικονομικου εγκληματος Υπ οψιν εισαγγελεως κ.Αντωνιου Αικατερινης.

Να επισυναφθει στην Καταθεση μου επι της Σχετικης δικογραφιας.

Θεμα: διαμαρτυρια-καταγγελια αποκλεισμου μου απο την οικονομικη Επιτροπη της 13/8/12

Πληροφορηθηκα οτι με την υπ αριθμον 28 9/8/2012 προσκληση συγκληθηκατε τα 5 απο τα 9 μελη και αποφασισατε την εκταμιευση 8.779.496 ευρω για την εξοφληση της υπερτιμολογημενης και παρανομης απευθειας αγορας των δυο οικοπεδων παπαδημητριου με την οποια εχω διαφωνησει.

Διαμαρτυρομαι εντονα για αυτην την μεταχειρηση και ζητω εξηγησεις απο ολους σας διοτι και παλι δεν ειδοποιηθηκα και παρακαμφθηκα παρανομως.Εκληθη δε και συμμετειχε παρανομα και εν γνωση του μετα τις προηγουμενες καταγγελιες μου ο συναδελφος κυριος Αλεβιζος.

Γνωριζετε κι εσεις και ολο το δημοτικο συμβουλιο οτι δεν εχω παραιτηθει ουτε υπαρχει αποφαση του δημοτικου συμβουλιου αντικαταστασεως μου απο τη συνθεση των μελων της οικονομικης επιτροπης.

Ολες οι αποφασεις της χτεσινης συνεδριασεως πασχουν εξ αυτου του λογου και ειναι ακυρες. Διοτι εληφθησαν απο οργανο με παρανομη συνθεση.

Ταυτοχρονα επιβεβαιωνεται η κατ εξακολουθηση παραβατικη συμπεριφορα του δημαρχου και προεδρου της επιτροπης.Βεβαια και των λοιπων μελων που ανεχονται την παρανομη αυτη ενεργεια αποκλεισμου μου.

Ζητω αμεσα αντιγραφα ολων των αποφασεων που εληφθησαν για να τις θεσω ενωπιον του γενικου γραμματεα αττικης ο οποιος ασκει παραλληλα και καθηκοντα ελεγκτη νομιμοτητος.Πρεπει να παρεμβει αμεσα για την αποκατασταση νομιμοτητος λειτουργιας της οικονομικης επιτροπης.

Γι αυτο κοινοποιω την παρουσα ταυτοχρονως προς εσας ωστε σε περιπτωση καθυστερησης σας η αδρανειας σας προς ακυρωση τους να τις αναζητησει ο ιδιος.

Επιφυλασσομαι για την ικανοποιηση παντος νομιμου δικαιωματος μου.

Ο αιτων,

Βασιλειος γ. Μουλακακης
Δημοτικος συμβουλος γλυφαδας
Α αναπληρωματικο μελος οικονομικης επιτροπης.


Προσφυγή της κ.Αθηνάς Λυγνού για την έγκριση δαπάνης 9.000.000€ απο την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Γλυφάδας


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Βασίλειος Μουλακάκης καταγγέλει για την εκταμιευση 4.500.000 ευρω δεκαπενταύγουστο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">