ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλείνει και ανακαινίζεται εξολοκλήρου το μήνα Αύγουστο, η Τράπεζα Τροφίμων, του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΕΤΑΡΤΗ,1 Αυγούστου 2012.

Κάνουμε γνωστό στους δικαιούχους αλλά και όλους τους Ενορίτες του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, ότι για το μήνα Αύγουστο η Τράπεζα Τροφίμων θα αναστείλει την λειτουργία της, γιατί πρόκειται να ανακαινιστεί και να ενισχυθεί.


Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους μέχρι τώρα γνωστούς δικαιούχους και γενικότερα πιθανόν αναξιοπαθούντες ενορίτες μας που δεν έχουν καταγραφεί και βοηθηθεί ως ώρας, να προσέλθουν στον Ιερό Ναό το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουλίου μετά την Θεία Λειτουργία, για να λάβουν τρόφιμα σε αυξημένη ποσότητα για όλο τον μήνα Αύγουστο.


Ενημερώνουμε ότι τον Αύγουστο θα αδειάσουν εντελώς τα ράφια από τρόφιμα, θα λυθούν τα ράφια, θα καθαριστεί εντελώς η αίθουσα τροφίμων, θα σοβαντιστεί και θα βαφτεί, θα απολυμανθεί ο χώρος, στη συνέχεια θα μπουν χαλιά και ράφια, προσθέτοντας καινούρια για να μπορούμε να έχουμε και ρούχα και θα τοποθετηθούν ψυγεία ώστε να μπορούμε να έχουμε και τρόφιμα ( κρέας, τυρί και γενικά τρόφιμα) που χρειάζονται ψύξη.




Από Σεπτέμβριο που θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και θα ανοίξει πάλι η Τράπεζα Τροφίμων παρακαλούμε όλους του ευσεβείς Χριστιανούς για την έμπρακτη υλική ενίσχυσή της, αλλά και για την στελέχωσή της με ανθρώπινο δυναμικό, με απώτερο στόχο να λειτουργεί σε καθημερινή βάση, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες! 




Ευχόμεθα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 


Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.


YΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εαν γνώριζαν αρκετοί  το επίπεδο νόησης της πλειοψηφίας κατοίκων  της Νοτιανατολικής Αττικής, καθώς επίσης και τις επικρατούσες αντιλήψεις όπως και λειτουργία του κατ' επίφαση τοπικού πολιτισμού θα τρόμαζαν το λιγότερο. (Είμαι πεπεισμένος οτι: Τα ερπετά, και τα σαρκοβόρα ζώα της ζούγκλας, πληρούν καλύτερο επίπεδο δομημένου ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ'') Κυριολεκτικά έχουμε κορυφαίες περιπτώσεις απολίτιστων που διακαώς προσπαθούν καθημερινά δια του απολύτου ελλείματος πιστοποίησης δομημένου πολιτισμού (αυταπόδεικτα) να εθίζονται περισσότερο στον απόλυτο βούρκο που εχουν δημιουργήσει, αρκεί να γεμίζει ο προσωπικός ντροβάς, και στη συνέχεια να κρύβονται πίσω απο την ''κουρτίνα'' του προσωπικού τους μικρόκοσμου, νομίζοντας οτι δεν υπάρχουν οι διανοούμενοι που αξιολογούν το σύνολο και τον κάθε ένα προσωπικά, όπως και την δομή και διαμόρφωση που έχουν κάνει ώστε η λειτουργία τους να ονομάζεται ΑΠΟΛΙΤΙΚ.
Είναι η γενιές του ρουσφετιού και του καναπέ, στη πλειοψηφία τους “α-διάφοροι, α-προβλημάτιστοι, αν-αίσθητοι.
Και όμως τώρα που εχει έρθει η σειρά τους  να γαλουχήσει τους νεότερους, και σε μια περίοδο ύφεσης  κάνει τα ίδια λάθη. Τους εχει αφήσει έρμαια της τύχης τους, χωρίς καμία καθοδήγηση. Κυρίως όμως, τους εχει χτίσει ένα δυσοίωνο μέλλον, αφού πρώτα τους έχει ευτελίσει, και η μόνη τους προτροπή και ενέργεια είναι να επαναλαμβάνουν ακριβώς το σύνολο των αρνητικών που οδήγησαν ολόκληρη την Ελλάδα στο παρόν.

Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω με τους κατάλληλους χαρακτηρισμούς δημόσια, ώστε να υπάρχει απόλυτα και διάφανα (ξεκάθαρα) το συνολικό επίπεδο. (Σημασία εχει οτι αρκετοί και αρκετές γνωρίΖΟΥΝ και αυτό είναι το σημαντικότερο όταν εσκεμένα προσπαθούν να .......................)
Το παράδοξο είναι οτι οι αυταπόδεικτα ΑΠΟΛΙΤΙΚ πολιτεύονται.... και βρίσκονται κάποιοι και κάποιες ανάλογων προδιαγραφών που τους δίνουν και την συγκατάβαση ώστε να εχουν μια θέση στα κοινά κάποιοι απο σπόντα και ανύπαρκτοι στο σύνολο των ζητημάτων τοπικού χαρακτήρα.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος,
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλείνει και ανακαινίζεται εξολοκλήρου το μήνα Αύγουστο, η Τράπεζα Τροφίμων, του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">