ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Γλυφάδα είναι μέσα στη ΒΡΩΜΑ και το ενδιαφέρων των διοικούντων βρίσκεται στην αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ, 11 Αυγούστου 2012.



Εχθές ανακοινώθηκε επίσημα απο τον δήμο Γλυφάδας η συνεδρία της οικονομικής επιτροπής ώστε να υπάρξει απόφαση όσων αφορά τα δυο οικόπεδα της αντιδημάρχου Γλυφάδας κ. Παπαδημητρίου.

1.Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.463.038,00 ευρώ για την απευθείας αγορά ακινήτου– οικοπέδου, σύμφωνα με το περιεχόμενο της υπ. αρ. 97/14999/26.3.2012 προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.316.456,00 ευρώ για την απευθείας αγορά ακινήτου– οικοπέδου, σύμφωνα με το περιεχόμενο της υπ. αρ. 98/15013/26.3.2012 προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Την ίδια στιγμή που οι οδοί στη Τερψιθέα (ενδεικτικά παραθέτω φώτο απο την οδό Καρχηδώνος) βρίσκονται μέσα στη ΒΡΩΜΑ χωρίς ούτε μια ενέργεια καθαρισμού.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας δεν έχουν την δυνατότητα πλήρους και άμεσης αντιμετώπησης ζητημάτων που άπτονται θεμάτων υγιεινής, και ενδεδειγμένης εικόνας που πρέπει να υπάρχει σε μια ευρωπαϊκή Πόλη, και το μείζον είναι η αγορά των δυο οικοπέδων.

Οι δημότες βάση των αυταπόδεικτων σχηματίζουν εικόνα και κρίνουν με ορθό τρόπο τα πεπραγμένα των διοικούντων του παρόντος. 

Γιατί ο Δήμος δεν φροντίζει με αυτά τα χρήματα να εκσυχρονιστεί με μηχανήματα και να καλύπτει τις ανάγκες πλήρους καθαρισμού των οδών που είναι αρχικά ο ρόλος του; (Yπάρχει η πραγματικότητα και οι κύριοι ασχολούνται με ζητήματα ανούσια που θέτουν σε προβληματισμό το σύνολο των κατοίκων)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Τελικά πρέπει να καταλήξετε που θέλετε να ανήκετε. (Στην Ευρώπη, η στην Αφρική ανήκει αυτη η εικόνα των οδών που ποτέ δεν εχει περάσει μια μηχανοκίνητη σκούπα καθαρισμού;)

*Mέχρι πρότινως περιορίζαμε κάποια τοπικά ζητήματα που απτονται του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ θεωρόντας βλακωδώς κάποιοι οτι είναι ζητήματα προσωπικού χαρακτήρα. (Είναι και το συγκεριμένο ζήτημα προσωπικού χαρακτήρα;)
Για ποιούς λόγους υπάρχει αυτο το έντονο ενδιαφέρων αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου με 10.000.000 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που παραμένουν εκατοντάδες άλλα ζητήματα χωρίς ίχνος ενδιαφέροντος, και σαφώς δεν θα κόστιζαν τόσα χρήματα στο σύνολο, και θα παρέιχαν ουσιαστικότερη προσφορά;

Οι απαθείς δημότες έχουν υποχρέωση να σταματήσουν τον κατήφορο στη Γλυφάδα, και οχι να παρακολουθούν τα δρώμενα ως τηλεοπτική σαπουνόπερα. (Πραγματικά στη Γλυφάδα τους έχουν μπερδέψει το Μ.Μ.Ε αποβλάκωσης που παρακολουθούν και δεν μπορούν πλέον οι δημότες να αναγνωρίζουν σε ποιές περιπτώσεις χρειάζεται η δική τους παρέμβαση ώστε να πιστοποιείται οτι υφίστατε εστω και υποτιπώδης τοπικός πολιτισμός)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Γλυφάδα είναι μέσα στη ΒΡΩΜΑ και το ενδιαφέρων των διοικούντων βρίσκεται στην αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">