ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι δρόμοι της Τερψιθέας στη Γλυφάδα εχουν μετατραπεί σε εστίες δυσοσμίας και μικροβίων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 Αυγούστου 2012.


Πολλές φορές σε δεδομένα θέματα δεν χρειάζονται πολλά λόγια, και ειδικά μετά απο αυτές τις φώτο ακόμα και οι πλέον αδαείς θα καταλάβουν οτι η Τερψιθέα Γλυφάδας εν μέσω θέρους εχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης και δυσοσμίας.



Ειδικά η κατάσταση στην οδό Καρχηδώνος είναι απερίγραπτη και χρειάζεται άμεση παρέμβαση απο τον δήμαρχο να δώσει εντολή για πλήρη και συστηματικό καθαρισμό άμεσα. (Οι δρόμοι βρωμάνε στη κυριολεξία ενω τα σαίνια αρμόδιοι είναι ανύπαρκτοι)



Λυπάμε που οι συμπολίτες μας δεν εχουν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες μετά απο αυτό το δεδομένο χάλι που εχει προκύψει απο τραγική αμέλεια των συνεργείων καθαρισμού του δήμου Γλυφάδας, που ενω η εργασία τους είναι ο καθαρισμός εχουν φροντίσει όλα τα υγρά απο τους κάδους να βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την οδό Καρχηδώνος, και σε άλλες οδούς. (Το μόνο που γνωρίζουν κάποιοι είναι να βγάζουν καρτούλες και να κατεβαίνουν στις εκλογές, διότι στη συνέχεια γίνονται άφαντοι)










Eίναι η πρώτη φορά στα χρονικά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ που υπάρχει τόση βρωμιά και δυσοσμία στις οδούς της Τερψιθέας, και το σύνολο των λεγόμενων ''Μ.Μ.Ε'' ασχολείται με εντυπώσεις και τρίχες, ενω υπάρχει η πραγματικότητα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Εχει γνώση ο ίδιος ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης τι ισχύει; (To μόνο που γνωρίζουμε είναι το συνδικαλισμό και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, όμως αυτη δεν είναι εικόνα σύνχρονης και πολιτισμένης πόλης, θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες χωρίς καμία υποδομή καθαριότητας.)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι δρόμοι της Τερψιθέας στη Γλυφάδα εχουν μετατραπεί σε εστίες δυσοσμίας και μικροβίων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">